73

Червено-зелени тикви

преди 1 година

Дей-Ба и зелените сладкоприказчици, които дотолкова привикнаха с руския газ, че си помислиха за момент, че могат да си осигуряват предостатъчно енергия само със соларки и перки. Ще ми цапат сега атмосферата с въглища и ще ми употребяват ядрен материал за производство на енергия. Антиглобалисти мръсни! Да им се наложи тройна еко-глоба сега!

72

Българка

преди 1 година

Грета Тунберг ще си изгризе плитките от яд... Тя къде се покри? Не, че ми липсва, де.

71

Анонимен

преди 1 година

С корона вируса човешкият род го хлъзнаха по наклонената плоскост. С последните събития се забелязва вече ускорението към хоризонта на събитията.

70

Ха ха

преди 1 година

Само Русия помогна на Италия с лекари, лекарства и натериали при ковид кризата! Цял самолет им пратиха, а те бързо забравиха добрината. Хак им е сега.

69

Анонимен

преди 1 година

Да ги питам сега германците защо си спряха атомните централи. За умни ги мислех.

68

Анонимен

преди 1 година

Ами електромобилите как ще ги зареждаме? Или с волове ще ги дърпаме.

67

Край на зелената

преди 1 година

Щом запушат пак ТЕЦ-овете на въглища дотук със зелената сделка.

66

до 70

преди 1 година

Тази "зелена сделска" може да е била да се търси начин да се откъсне Европа от зависимостта на Русия без да се вдига много пушилка. Ако някой ни го беше казал 2016г. "трябва да спрем доставките на газ и петрол от Русия понеже са пед***и." нямаше никой да им повярва.

65

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 81: ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва (а и Китай доставя всичко), но западната икономика без суровини не може да работи.

64

Анонимен

преди 1 година

Договор с фашистите, до там води. Тея няколко месеца ще е трудно, после нещата ще се стабилизират. Без русия. Политиците многократно бяха предупреждавани за диверсификация, ама е по-лесно нищо да не правят. Е, сега вече няма на къде.

63

Какво следва

преди 1 година

До ГОООЛЕМ ПРАЗ!: Ами да. Либийците ще им продават втечнен газ (ако имат инсталации за това), ще качат малко цените (пазарна икономика), но какво да се прави.

62

ГОООЛЕМ ПРАЗ!

преди 1 година

ЛИБИЯ С НЕФТА И ГАЗА СА НА КРАЧКА ОТ ИТАЛИЯ.....НЕМА ПРОБЛЕМИ!

61

Кой крив кой прав

преди 1 година

Оказва се, че Газпром е изпратил за ремонт един агрегат за напомпване на газ за ремонт в Германия а те не го връщат заради санкциите. И така по един от тръбопроводите на Северен поток газ не се подава. И какво излиза - че със санкциите ЕС вреди на себе си. Да не се оплакват тези, които ходиха с влак до Киев за да се прегърнат със Зеленски. Сами са си виновни.

60

Анонимен

преди 1 година

Това е нищо в сравнение с това което ще бъде зиматааааа

59

немец

преди 1 година

До Анонимен 55Немците все още са си мнозинство в Германия. Може да се получи грешно впечатление при посещения на определени места, където може да има повече чужденци... Това е защото немците имат дългогодишен опит в концентриране на население тук - там... Така са по-бързи с транспорта при необходимост... справка гетата в Варшава и други места... Историята може да се повтори (да пази господ...)

58

Анонимен

преди 1 година

русия се опитва да държи хранилищата празни. Да не могат да се трупат количества за зимата. Това е ясно от космоса. Европа трябва са осъзнае ,че а газа е свършено и да оправя токовете и зелената енергия на всички предприятия сега през лятото с бързи темпове.

57

Анонимен

преди 1 година

Китай е внесъл рекордно количество суров петрол от Русия през май, информира Ройтерс.Китайският внос на руски петрол е скочил с 55 процента на годишна основа. Русия измести Саудитска Арабия като основен доставчик за Китай на фона на по-ниските цени, на които се продава руското черно злато поради санкциите срещу Москва, наложени от Запада, отбелязва информационната агенция.

56

Анонимен

преди 1 година

"истинита е една в света има само една губеща АЕЦ и това е Чернобил" ___________ Истината е една, Дзивко, но губещата АЕЦ не е една. За изминалите 11 години АЕЦ "Фукушима" загуби несравнимо повече. Последиците от аварията в АЕЦ "Чернобил" са преодолени отдавна, а с последиците от триаварията в АЕЦ "Фукушима", Япония ще се бори още дълго.

55

До 74

преди 1 година

С други думи зелена сделка няма да има

54

73 зелената зделка

преди 1 година

се отлага до унищожението на нацистка русия.....други въпроси