146

адвокат Тенев

преди 1 година

Жалко за хората трепали се цял живот от работа,а сега и с малки пенсии,озовали се в грабителската система либерал демократичен - див капитализъм....

145

ссс

преди 1 година

До До 124----ГЛОПАК си ти! Прочети и дано разбереш що е то разходно-покривна система. Когато днешните пенсионери са внасяли, са плащали пенсиите на тогавашните. Сега трябва от вноските на работещите да се плаща. И да, на тарикатите чуждите деца и внуци плащат на роднините им пенсионери.

144

само напомням

преди 1 година

По времето на Бай Тошо руснаците ни ПОДАРЯВАХА толкова много нефт,че го изнасяхме.На другите държави в соца го продаваха, на нас го подаряваха.Сега Киро Покупката води пагубна за България политика.ПП Продължаваме Пропаднето,Предателството,Продаването,Простотията...9 000 000 000 нов заем!!!Къде са паритв ве Кириле Умното???Изчезвай за Канадата, или на към май...........ка си п.у

143

преди и сега

преди 1 година

Тогава нямаше хора,които да ровят в к о ф и т е за парченце хляб.Нямаше просяци по улиците.Сега има.Бяхме 9 000 000,сега сме под 6 000 000.България се стопява.32 години капитализъм.Изчезваме...бедност,престъпност,корупция,Киро продължава да ни заробва с нови заеми...9 000 000 000 е последният.Внуците ни ще го изплащат

142

ББ

преди 1 година

До НИНОВА!удобно ви манипулират от дпс-гроб-възраждане,прочетете годините правилно моля и вижте кой ви е бил "началника"...ако сте пичове ще видите,че е било по времето на боко...мафията работи така...използва всички средства да мачка хората!!!

141

До 124

преди 1 година

Не бе ГЛОПАК, хората са работили, и държавата им е удържала пенсионните вноски, затова сега пак държавата е длъжна да им плаща пенсиите, а не някакви си чужди деца ! Ясно !!?!

140

НИНОВА!

преди 1 година

Трябва да благодарите на Нинова за това. Тя толерираше всички санкции срещу Русия с думите НИЕ СМЕ ПРОТИВ. Тя чудесно знаеше, че гласувайки против в МС няма да спре увеличаването на цените на горивата. Тя ви заглавичваше с увеличения от 50 -60 лв, докато правеше възможни далаверите с горивата, износа на ток и пр. Тя просто трябваше да излезе от това правителство и да пресече разпада на държавата в зародиш. Тя се оказа акушерката на този нов ред в България. Сега ще трябва да живеем с това.

139

Я стига

преди 1 година

Теглят заеми и после ги дават на телефонните измамници, всеки пенсионер има някъде скътани пари,да не се правят на луди, само тези с ТЕЛК и социални пенсии нямат пари.

138

Анонимен

преди 1 година

и фашистите , всичките на трибунал!

137

От бореца

преди 1 година

Смърт .!.

136

От бореца

преди 1 година

на бирниците - башибозуци!

135

Бог да пази България

преди 1 година

Много тъжно и много ми е жал, но всеки сам си гради съдбата. Българина трябва да се научи да оцелява с каквото има и с вяра в Бог, а не с кредити от банката. Доста хора купуват телефони, перални и прахосмукачки с пари от банката. Купуват защото съседа има или защото ги рекламират по телевизията. Това е резултат от консуматорското общество, в което живеем. Спрете да трупате, спрете да гледате телевизия! В замяна на това сейте и копайте в градинката и слушайте птичките! И се молете и благодарете!

134

cinik

преди 1 година

Старческата в тези ширини с липсата на законова рамка, която трябваше да се прокара от едно комунистическото недоразумение на име Нинов Корнел от село Крушица води дотам .Старците не са защитени и с тях мародерстват Бързи кредити измамници с тенджери по 10 000 лв и тн. Докато не усмъртите комунистите на шишкабап и да ги дадете на уличните пзета тъй шай тя!

133

БГ Гражданин

преди 1 година

До АнонименА защо изчезна соца другарю?

132

Анонимен

преди 1 година

До cinik Явно си млад и пишеш опорки, които си чел. Нищо вярно не си написал. Сега за да живееш поне както при соца с тогавашната средна заплата, трябва брутната ти заплата сега да е поне 6000 лева.

131

анонимен

преди 1 година

русофили та русофили айде западняци къде е богатството така бленувано от вас

130

Анонимен

преди 1 година

При соца пенсионерите си плащаха сметките, имаха пари за храна и дрехи, че и подпомагаха с пари деца и внуци. Сега при капитализма е обратното.

129

Анонимен

преди 1 година

При соца средната пенсия беше 70-80% от средната брутна заплата, а сега е 30-40%. Това е голям проблем за сегашните пенсионери.

128

анонимен

преди 1 година

До cinikнема такова нещо оти си малек и си расъл до преди 20 години сиктир ше викаш у вазе ясно.... пиш легар

127

cinik

преди 1 година

Да ама всичките имат собствени жилища. А за соца недейте ми говори глупости, щото за 2.40 месо с кокал се чакаше на опашка 300 метра, не можеше да напсуваш партията щото всеки втори беше доносник и за идеята тичаше да те изтропа в ДС та да ти вгорчат живота. България беше страната на доносниците и това си личи и до днес, защото все доносници и децата им са над 30 години на власт. Ай сиктир... хубаво било...ама само за партийните мекерета.