30

вида

преди 1 година

Никъде не видях искане да се отворят досиетата в УГБД..?, т.е. тяхното ДС. Като се види кой е сръбски шпионин на всички ще им стане ясно кой какъв е - българин, сърбин, македонец и т.н. и по какъв начин се е писала историята. Сами ще поискат истината.

29

Анонимен

преди 1 година

И какво ще разберете като видите споразумението?И какво ще се случи ако Македония влезне в ЕС? Единственото различно ще бъде, че няма да има желаещи за Български паспорти от Македония.Това ще бъде разликата ,нищо друго.

28

Анонимен

преди 1 година

Самолетите ще ги чакате още дълго.Когато свърши конфликта с Русия и когато докажете,че нямате шпионинв държавата.

27

Прав е

преди 1 година

Ще се срещи до края на юни, 2250 г.

26

Анонимен

преди 1 година

Ами нещо ми е подозрително това френско предложение защотоНИКОЙ НЕ ГО ПУБЛИКУВА,а всички го обсъждат. Недават народа да го прочете. Става малко като ефтиния американски газ, дето 2 месеца го чакаме, и като самолетите дето 2 г. ги чакаме. А дано дочакаме да го прочетем ПРЕДИ предателите да го подпишат.

25

Ахмети

преди 1 година

Правнук на Александър Велики мехмети !

24

Анонимен

преди 1 година

Аз не познавам не- корумпиран Българин.От най-бедния до най-богатия.Намерете ми поне един почтен Българин.Всички Българи са корумпирани и се придават евтино.

23

Анонимен

преди 1 година

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА НЯМА ДА ИМА ЗЕЛЕН СЕМАФОР. ЗЕЛЕН СЕМАФОР НЯМА ДА ИМА И ДОТОГАВА, ДОКОГАТО В РСМ ПРОДЪЛЖАВАТ С ИЗВРАЩЕНИЯТА НА ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В РСМ!!!

22

Българин

преди 1 година

Спор няма. Има реалности. Единственото решение е денацификация на хората живеещи в РСМ

21

Анонимен

преди 1 година

МАЛКО НЕДОУМЯВАМ- ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗА МАКЕДОНИЯ В ЕС СЛЕД КАТО СЕ ПРОВЕЖДАТ ОГРОМНИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ БГ И ЕС- ПИТАМ СЕ ЗАЩО СА ТИЯ НАПЪНИ- ТЕ ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ СА СИ САМОДОСТАТЪЧНИ.

20

aa1830

преди 1 година

До края на юни, лето 2079.....

19

Анонимен

преди 1 година

Този е български мюсюлманин. Докато не си спомни, ЕС само по телевизията.

18

Анонимен

преди 1 година

България не спъва две съседни държави и е дала зелена светлина на Албания. Отделно..ако трябва да се заяждаме - какви държави са бившите ни територии? Дори и за колонии не може да говорим тук, а за съставни части на България. И защо да не могат да съществуват? Молдова, Кипър, Босна, Косово как съществуват?

17

Анонимен

преди 1 година

Ако вкарат шиптърите и рсм за сметка на нас - най добре да напуснем - ес, явно не ни мислят доброто принудят ли ни да вдигнем ветото без да са испьлнени исканията

16

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Докато не си промените...учебниците,ще видите ЕС,през...крив макарон. Не може ви оправи и Макрон.

15

До юни приключва

преди 1 година

България няма право да спъва две съседни държави заради комплексите си от миналото. Какво очаквате? Да кажат, че са българи? Ами нали тогава не следва да имат държава? Само ще направите така да ви намразят повече. Не виждам защо се инатите. Освен това, гърците знаете ли какво лоби имат и в САЩ, и в Европа? Няма как да сравните техния спор с нашия. И техния беше за името и областта, която твърдяха, че е в Северна Гърция. А вие искате да си сменят идентичността. Няма да стане. Не тормозете хората.

14

бг

преди 1 година

Наричайте ни фашисти , крадете историята ни , горете български знамена , палете културни центрове , тормозете дискриминирайте и преследвайте българите и чакайте България да вдигне ветото за влизане ви в европейски съюз -семейството на цивилизваните държави !?

13

Анонимен

преди 1 година

Ако дотогава проговорите книжовен български, може.....

12

Анонимен

преди 1 година

Дано да се стигне до споразумение. Ако ветото остане, негативизма срещу нас ще се утрои. В хора на хейтърите срещу нас ще се прибавят още държави освен Македония и Албания.

11

Анонимен

преди 1 година

Има ли непродажен Българин? Същото важи и за Македонците.Руснаците и Турците плащат на ръка.Това е проблема с Македония и България.Който плати той си клат..