32

Augusto Pinochet

преди 1 година

НИЩО НЕ Е РЕШЕНИЕ ЗА МАРИОНЕТНИЯ АНГЛОСАКСКИ КАБИНЕТ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА СТАНЕ Е ДА СЕ РАЗКАРАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО - С ЛЪЖИ ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА. ТОВА ПОНЕ ТРЯБВА ДА ИМ Е СТАНАЛО ЯСНО. ИВАНЕ И ТИ СИ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА КАКА БСП/БКП/ ЕДНОВРЕМЕНО С ТОВА ДПС/БКП/ НЕ ТИ Е ЛЕСНО ДА ТЪРЧИШ И ПРИ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ. СЕГА КАКВО ПП/КОЗЯК/ МНОГОПАРТИЕН СИ ИВАНЕ, В ДУШАТА ТИ ТРОЙНА,ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ.

31

Анонимен

преди 1 година

За това един вот на доверие и мафията ще трепери.

30

Анонимен

преди 1 година

До Няма Такава Държава Не зная Слави къде е бъркал, като го гледам какво представлява в момента, по-скоро се крепи Зная, че той и х.Тошко Африкански нагледно демонстрираха, че от ЧАЛГАР ПОЛИТИК НЕ СТАВА. Не че политиците са стока и чистички като ангелчета, но многогодишното им стоене в политиката ги е научило кога какво и как се прави. А Слави от Учин дол, дето след 14 години му дадоха диплома за завършено висше образование, се втурнал и да дава оценки на завършили в чужбина

29

до мин.Ив.Иванов

преди 1 година

Защо бре,***, настояваш за хартиена бюлетина? Вие от БСП Киро-Кокорчо (К-К) наистина ли смятате,че като обявите с Боце и Карадайъ гласуване с хартиен носител, то старците, неуките и ромите ще се втурнат да гласуват?! Вие вече си загубихте електората и отивате в компанията на Манолова-х.Генов-Атака-(Да)Лавери Симеонов-Воля. Ти не знаеше ли, че където Нинова отиде, там е фалитът?!

28

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с Короната бе?!

27

шуменец

преди 1 година

тоя, нашия хубостник, може да е т-ъп комунист, ама не е предател, а тези отцепници и на децата им ще казват - баща му е предател!

26

срам

преди 1 година

слави яко се крие от нещо. не иска да си показва очите даже. някаква голяма тайна е, очевидно.

25

Промяна

преди 1 година

Трябва да променим Конституцията и да въведем като точка че министър председателя и всички останали депутати, трябва да имат поне едно дете на минимум 6 години

24

въй

преди 1 година

Кирил Петков има 3 деца, за разлика от Боко и Слави, които нямат 3 деца общо.

23

GEY alert

преди 1 година

не знам славуцата колко милиона има, но знам че няма деца.

22

селски ебач, тегав

преди 1 година

Не ме интересува каква е п7тката на ива николова. Повече ме блазни п7тката на славена трифонова, сигурно е цъфнала като пролетно кокиченце. Ох на батя! Само да ми падне. Ама се крие. То срамливото е най-сладко и най-се крие. Ама като се открие един път.... мале мале. Цъвтеж Любене! Тая мачка не е наща, удрай смело. хахахаххаха смях в залата.

21

Няма Такава Държава

преди 1 година

Няма плаващи мнозинства или малцинства. Има търговия с депутати. Слави ви бръкна в гз и сега се чудите как да излезете от ситуацията. Кажете си истината, толкова лие сложно?

20

Hoho_Boho

преди 1 година

До Оля... не знам Оля, но ние куромпираните от герб, ще стискаме палци на копейкаджийте.. нали ще ставаме партия с тях. --Граждани за Европейско Развитие на България(ГЕРБ) и нашите приятели от Възраждане, които са за излизане от ЕС и НАТО..

19

Дядо ви

преди 1 година

Няколко думи за размисъл само...разберете че "държава" в смисъла отпреди 30+ години вече няма,няма и да има..не е и нужно.Свиквайте и се адаптирайте.Същи така ,партиите да го ду*** ;)

18

Hoho_Boho

преди 1 година

До Анонимен 23... Казваш: "Ние нямаме газ." - ТОВА Е ЛЪЖА! ...Ние имаме газ. Кирил Петков осигури алтернативни доставки ...И ВЕЧЕ НЕ ЗАВИСИМ ОТ ГЪЗПРОМ, -- Русия вече не ни доставя газ -- и нищо лошо не ни се е случило. ..Нали?.. Имаме СИ газ на приемлива цена .. И НЕ ЗАВИСИМ ОТ ПУТИН

17

Оля

преди 1 година

Каруцарите от ПП и Фашагите от Възраждането в сряда ще се бият ли?Само питам

16

Да отбележа:

преди 1 година

До Изнервен==Моля,не обиждайте текезесарите! Те бяха изключително трудолюбиви,работливи и почтени хора,които с изнурителен труд си вадеха хляба! Продукцията,която се добиваше в ТКЗС изхранваше народа ни и немалка част от държавите в източния блок.Този ръб на снимката няма нищо общо с това,както и останалите търтеи от БСП. Те са винаги на меките столчета,с огромни заплати,с кокъл в ненаситната паст!Винаги,когато са във властта, работят за съсипването на БЪЛГАРИЯ! Оставка на предателите!!!

15

Диков

преди 1 година

Много груба грешка беше във властта да се натресе стара мома,в главата,на която и са само пасианси с валета и попове,тя няма деца,за които да мисли и основна мисъл е как да се ,,сгоди" и ..... .Трябва да се постави човек със семейство,който е минал ,,през ада да оцелее В БЪЛГАРИЯ с няколко деца,да е ангажиран морално.Тая провали цялата енергия на миналогодишния протест,кой я назначи...Така че няма какво да обвиняват други политически партии и дейци,те сами се провалиха.

14

Анонимен

преди 1 година

21 може да си прав от гледна точка на опозицията. Но аз разсъждавам от гледна точка на народа и държавата и не искам точно зимата народа ми да изпадне в тотална криза. А такава ще има. Ние нямаме газ. Днес Германия са решили да започнат отново да използват въглища. Отиде им зелената енергия. Но ние нищо не можем да ползваме. Имаме си само АЕЦа, но производствата не са на Ел енергия. Трябват спешни решения, а не приказки за безвремие и хилене. Иначе народа потъва.

13

77

преди 1 година

С лакомията и лъжите си , Корнелия и мас тиите около нея закопаха партията ви завинаги . Каквото и да направите вече е късно .