129

Анонимен

преди 1 година

Добре че нашите *** не затвореха Тецовете!!!Щеше да има дискотека :)))

128

Потресен

преди 1 година

Как не ви е срам? Ами зелената енергия? Ами Грета Тунберг?

127

смЕх

преди 1 година

Чудесно. Евро 10 ще покриват ли ?

126

Анонимен

преди 1 година

До И продължават да си карат мерцедесите В САЩ до преди 3 месеци цената на един галон бензин беше 3$, след 1 месец - 3,50 $, сега е 6 $. За разлика от България, цената на хранителните продукти съвсем слабо е нараснала - с няколко проценти. Нямат си нагли бизнесмени, които да надуват цената с 30-40%, нито управленците им са ерзац-харвардци. Но пък си имат президент на 78 години - преди 3 дни падна от велосипеда на разходка и цяла Америка изтръпна! Къде без Джо Байдън?!

125

Анонимен

преди 1 година

"Теслата", като изхвърлиш акумулаторите става идеална за каруца.

124

Грета

преди 1 година

ако ЕС минат на ***, да ни върнат всичи взети ЕСО такси накуп ...

123

Анонимен

преди 1 година

РАЗОБЛИЧЕНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ - ВЪГЛЕРОДНИ КВОТИ И ЕМИСИИ, ЗЕЛЕНА СДЕЛКА - ДРЪН-ДРЪН - ЕЛЕМЕНТАРНА ФОРМА НА КОНКУРЕНТНА БОРБА - ДРЪН-ДРЪН ЗА НАИВНИЦИ!!!

122

анисиоооооооо

преди 1 година

платена американска ........къде е критиката ви,защо аз трабва да ви върша работата и да критикувам подлите германци!Значи така=забраняваме фосилните горива,забраняваме атомната енергия.само възобновяеми източници на енергия,забраняваме руските енергоносители!Сега-проблем и пълен обратен!На дърва и въглища.Резил,срам,позор за европейския съюз/а между другото някой съмнява ли се .че същият този е в процес на неконтролируем разпад??????????

121

Анонимен

преди 1 година

Да отварят и атомните централи

120

koko

преди 1 година

И какво стана сега зелената сделка щеше да е на гърба на Русия .... смех.....

119

Горбачов

преди 1 година

Не злорадствайте. Комунизъм и руски ботуш няма да има.

118

Анонимен

преди 1 година

Ще се върнат. И към дърва за огрев ще се върнат. Като играят по свирката на краварите. При изграден Северен поток 2 и гарантирани количества газ на най-ниски цени те се връщали към въглищата Глyпaци

117

Анонимен

преди 1 година

Ставаме все по-зелени в Европа. Наесен и зимата масово европейците ще са позеленели. От зелените идеи за зелена енергия, както и от това, че помагаме на зеленска Украйна, като единствено се самоунищожаваме. Ама верно ще станем зелени - днес въглища, утре каруци и мотики, няма да има замърсяване от промишлени производства. И всичко това благодарение на далновидните и умни политици!

116

натовски джендър

преди 1 година

Шолц да стяга да с е плетат пуловери щот ще дойде есента и голям бахур ще има оъ много акъл

115

до 162

преди 1 година

До И продължават да--- Москвич, това не е добре, ама с пълен резервоар е по-добре от Мерцедес с празен резервоар. А? И кому бе нужно всичко това? Кой какво печели?

114

Не фен на Путин.

преди 1 година

Какво стана Новия Зелен Проект ?? Къде се крие Грета Тунберг? Ама нямали да имат елекричество? И какво от това, ще си траят, след като Зеленски побеждава благодарение на санкциите. Въпрос на време е Великия Мъск да изобрети автомобил на въглища и всичко си идва на мястото с "въглеродния отпечатък". Сигурно и на дърва ще вървят. Добре че поне войната в Украйна е екологична и може да продължава с години ако им се наливат оръжия.

113

axaxaxa

преди 1 година

Ами Байдън преди два месеца заплаши да върне Русия в 19 век. Прогнозата му се сбъдна - Русия се връща към границите на Руската Империя от 19 век. Европа също се връща технологично в 19 век. Чакаме деца-работници в Ирландия да тикат вагонетки с въглища към тъкачните заводи, които ще осигурят по три вълнени пуловера на всеки европеец, които той да носи в неотопляемото си жилище зимата викайки Take that putin!!!

112

до 161

преди 1 година

Само времето ще покаже, при това мнооого скоро - кой крив, кой прав! Останалото е словоблудие и празнословие!

111

Анонимен

преди 1 година

Изчакай зимата и ще видиш кога ще влязат в каменната ера немците.

110

до до 155

преди 1 година

Още тази Есента ще се появят първите признаци, Зимата ще е екшън, а Пролета ще си имат нов Канцлер.