41

Удури!

преди 1 година

До ББ - много добра посока на мисълта, но все пак спазвай някаква хигиена. С една дума - хапченцата.

40

ББ

преди 1 година

пази Боже...и мисирките на боко го лансират платено...ежедневно...не го ли съдиха за кражби през офис оборудване като външен министър?и харизанов съдиха за кражби на тръби...и сте ни..."вождове"доган го презира целият Свят като ченге на кгб,боко също...ама ви лъжат и манипулират,славчУ ги ...ако обичате децата си пред Парламента с камъне и дърве...България е заплашена...животите на децата ви!!!Свободни хора сте...аз ще съм там и ще се бия за Свободата си за правото децата ми да живеят Свободни!

39

прашки

преди 1 година

"Мъже", които не знаят от коя страна на *** трябва да седят, като този пич и Копейкин, не би трябвало да имат възможността да настройват общественото мнение, защото това е вредно.

38

до 43

преди 1 година

защото не е така, както се опитваш да ни пързаляш

37

Зоро

преди 1 година

Бе какъв напредък има тук? Да се вдигне ветото без макетата да си мръднали пръста. Това не е предложение а гавра. Ветото се вдига когато изпълмят исканията 4 на брой и толкоз!

36

Не знам защо

преди 1 година

Никой те казва, че просто РСМ влиза в чакалнята за ЕС ако се подпише тва предложение, което ги задължава да действат. По всяко време БГ отново може да наложи вето, ако се услушват. Не знам каква е драмата тука.

35

бойкоумре

преди 1 година

Къдрав колкото крадлив.

34

Gogo

преди 1 година

Стига ни лъгахте в очите! ЕС нищо не може да гарантира! Хайде публикувайте го това френско предложение да го видят хората! Никаква вяра на западняците не бива да имаме! Лъжовни, лицемерни и зли са! същите т.нар.велики сили франция и англия, които унищожиха санстефанска България и се погавриха с националния ни идеал и с хилядите жертви, дадени за обединението на родината ни, сега ни залагат капан за рсм! Стига натиск! Който наш политик се огъне сега е национален предател!!! Нито крачка назад!

33

Един

преди 1 година

Тука стана втората Индия те продължават да ни баламосват с Македония!Даже в Индия е по спокойно щото племето Шудри е поставено под контрол...като не слуша полицая му отпере една здрава бамбукова сопа през капачките и то после една седмица се влачи на четири крака!

32

м-р Деянов

преди 1 година

Как може да се вярва на тези корумпирани брюкселски чиновници,които биха продали и собствените си родители за . . .30 сребърника !Те така безотговорно постъпиха и с Минските споразумения за Донбас и Луганск,като оставиха невинни хора под денонощния обстрел и бомбандировки на нацистите от "Азов" и "Десен Сектор" !Без да си мръднат и "пръстта" дори до 24.02.2022 година, когато руските войски пресякоха границата на Украйна за да освободят своите братя от фашистки терор !

31

Светльо Иванов

преди 1 година

Учудващо медиите от облизване на задните части на Бойко се прехвърлиха на тези на ПП. Пуска ТВ и минавам по каналите: БТВ-120 минути, гост колега журналист "Предложението е в наш интерес, ако не го приемат са предатели, повдигат темата за да отклоняват вниманието" (само дето не извика накрая "сте в КРИЗАА"). Пускам Нова-Лора Крумова-същото с други хора. Отварям нета-троловете бълват същото. Отваряш наличното от предложението-не ни устройва. Ще ни протъркате мозъците бре, пропагандата!

30

Анонимен

преди 1 година

Баце иска той да махне ветото и никой друг. Това е неговия билет за реабилитация пред Запада. И няма да го даде на никой друг.Независимо какво ще става.

29

Активирани са всички

преди 1 година

Забелязвате ли как въпреки усилията на Радев, партии, общественици, историци, Българите от РСМ и практически ЦЕЛИЯ народ, Петков си е навил на пръста да пдигне ветото като го представи за "страхотен успех". Отдавна беше разкрит и почна да шикалкви, да прехвърли отговорността на Радев, НС, МВнР. Пак разкрит. Сега-цялата пропаганда с него-всички в управлението (вкл. БСП) и медии в един глас ни убеждават, че това предложение е добро и повдигане на темата е партенка, даже театър вкарват. Виждаме ви!

28

Анонимен

преди 1 година

Пробутват предложение по тема, по която парламентът вече се е произнесъл. И ако Верхей не се е запознал с рамковата позиция подкрепена в парламента ни 2019, то не значи, че тя не съществува. Искат от парламента да каже "да" и да падне ветото. Това искат в Брюксел и Вашингтон. Затова Киро просто, търси трескаво 6 граса, за да гласуват сваляне на ветото. Което ще осребри пред запада. За това инсталиплраха тези палячовци във властта.

27

Анонимен

преди 1 година

Пакета мобилност беше проигран от евродепутатите на ВМРО. Худаво е, че след 2 години тези националистри няма да са в европарламента

26

От хората

преди 1 година

Подлизурковци.Стига с тази РСМ.Вземете пример от Гърция. Малко проблеми има България, тръгнали Македония да оправят.

25

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв напредък. Християн Мицкоски ще е новия премиер в РСМ. Той обещава да върне името Македония. Партията му е разгроми социалистите в Скопие и в най-големите градове. Мицкоски не одобрява предложението от ЕС. Кое има напредък? Мицкоски няма да даде гласовете си за промяна на Конституцията в РСМ.Снощи се събраха хиляди на митинг и крещяха, че сме фашисти, че трябва да ходим да коленичим за прошка.Никакъв напредък няма.Насила от Франция искат да ги вкарат в ЕС.Какъв зор имат?Те не искат.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако ЕК удобри френските план, България трябва да вдигне ветото. Ако РСМ не приеме френския план, то тогава Албания ще получи дата , а македонсите Не. Какво по - хубаво да спечелиш приятел в лицето на Албания.

23

Купейкин е крадец

преди 1 година

Народа се събуди колкото и да не им се иска ! Още имат крадени пари ,но с тоя лъскав начин на живот бързо ще свършат ! Ще става още по интересно ..

22

ъъъ

преди 1 година

Да. А пък и да бяха залегнали всичките ни искания - все тая, защото никой няма намерение да ги спазва. Ще ги забравят още в момента на подписването най-вероятно. В най-добрия случай ще ги "мониторират", т.е. от време на време някой европейски чиновник ще пише доклад за напредъка, който обаче ще е невидим както за нас, така и за братята македонци.