7

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

ИМА РАЗЛИКА между водомерите , които са на Сградното водопроводно отклонение (СВО) и личните контролни водомери по апартаментите на абонатите. Първите се подменят периодично БЕЗПЛАТНО от ВиК оператора, а тези (по апартаментите) се заплащат от абонатите, защото служат за раделяне потреблението между съседите в блока, отчетено от главния водомер на СВО. Ако живеете в къща и имате само един водомер на СВО, то ВиК-дружеството трябва да ви го сменя БЕЗПЛАТНО! Виж Наредба 4 на МРРБ от 2004 г.

6

До 4

преди 1 година

Като за начало - прочетете цялата статия. Пише, че едва 20% от хората си плащат сметките. Това е въпрос на манталитет на населението, а не на разпад на държавата. Не може винаги държавата да е виновна, а длъжниците и некоректните платци да са света вода.

5

Анонимен

преди 1 година

Е защо чак сега като се знаеше преди десетина години ,че така ще стане. Кога ще запориране сметките и ЦЕНТРАЛНОТО ОТОПЛЕНИЕ дружество ад.

4

Анонимен

преди 1 година

Кажете, каква държава е това??? Не от третия, а от петия свят... Злато, мед, питейна вода, производство на електричество, залежи на нефт и газ, най-важното плодородна земя! Реалността е бедност, глад, мизерия, престъпност, разпад и смърт! Народе, който е останал с малко умствен багаж да може да разбере, какво съм написал... Взимайте се в ръце, иначе България и българи ням да има! Децата ви ще са роби по чужди държави и ще се затрие и род и родина, а вашия живот ще бъде напразен!

3

Бързите

преди 1 година

Пак започнаха фалитите и приватизацията 1

2

АнонимеН

преди 1 година

ПО ДОБРЕ ФАЛИТ И ДА СТАВА ЧАСТНО, ЧЕ ЩЕ ОТКРАДНАТ И БЛОКОВИЯ ЗАЕМ :D

1

Анонимен

преди 1 година

А подуенските сини доносници с милиони дългове към НАП КОГА?