31

Теодор

преди 1 година

Червен бряг в лицето на тъпия областен управител Иванчо е ДПС. Мижетурка и елементарник. ОСТАВКА

30

Анонимен

преди 1 година

И те ще го отсвирят.

29

Анонимен

преди 1 година

Брех маа му стара тамън щях да търся офиса на ИТН в Плевен, те пък да вземат да го закрият. И кво сава сега ГЕРБ няма офис, сега и ИТН няма офис, ми къде да праим далаверите?!...

28

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Слави е...юнак,три пъти излъга народа и трябва да се впише в...рекордите на Гинес. Освен това,още един...рекорд -след първия рекорд,има още,които да му...вярват.

27

Мдааа

преди 1 година

...Смешно е да слушаш как те лъжат, когато знаеш истината...

26

кочев

преди 1 година

Дали някой щеше да е чувал за Радостин Василев, ако Слави не го беше сложил в листите?? Какво се прави, че има собствена политическа тежест! Да си почива в къщи, като не си харесва партията! Какво е тръгнал да търгува депутати??

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен к.28 През последните 30 години Червен бряг е най-големият развъдник на екземпляри от ъндърграунда. Де що имаше престъпни групи по отвличания и нерядко по тежки престъпления, вкл. убийства, там имаше червенобреждени. В червенобрежкия район, включително в края на Червен бряг заринаха отпадъци от акумулатори, а пестициди от преди 30-35 години бяха складирани около Торос. Така че не забърквайте ***, тези неща станаха по време на демокрацията. Такъв си им е соят.

24

Анонимен

преди 1 година

Фалшива партия!

23

Анонимен

преди 1 година

В други сайтове пише точно обратното, а именно: че всички са отвратени от руди гела, че никой не го иска, че никой не го е избирал заради него самия, а е избран само защото е от листата на ИТН. Каква е истината...кой да ти каже??? Факт е, само, че руди гелосания е предател, аке не е бил съгласен с политиката на Трифонов и Тошко защо не е отказал пост, или не е напуснал ИТН?? Въпроса е: колко е взел Гела - 1, или 3 милиона, или повече, и ок кого са парите, с които ПП пазарува депутати???

22

Анонимен

преди 1 година

Червен бряг са най0-големите комунисти.Хич не е чудно. слави и да отиде в 3-то разрядна кабеларка от там пак ще го подкрепят.

21

Анонимен

преди 1 година

Еми явно Слафчу има бъдеще само в Червен Бряг - идат и местни избори, да ходи да се бори за кмет.

20

Анонимен

преди 1 година

Явно алъш вериша върви здраво. Учиндолеца може да е всякакъв, но вече "независимите" са в парламента благодарение на него иначе щяха да си останат селски първенюта.

19

Ганди

преди 1 година

Кирето вика,аз съм пръв между равни,е как бе Кире ромите взимат по 50 лева за глас,а ти даваш по 1 милион,за какво равенство говориш

18

рибока

преди 1 година

Окепазиха светия човек говорещ като от друго измерение.

17

Lina

преди 1 година

Кармата е лошо нещо и славата я изпитва по себе си.

16

Анонимен

преди 1 година

Славчо вече е бита карта.И на революционните песни вече няма кой да се върже.Това не е политик и това не е партия,а пародия.Поне да каже защо влезе в НС и защо провали 3 парламента?

15

Анонимен

преди 1 година

В Червен бряг колят и бесят некоронованите царе, арендаторите и собственици на над 50 хил.дка замя чичото и пламенникът Илчовски. Младият го видяхме по ТВ, когато се правеше на светата вода ненапита и топеше близкия до Б.Борисов производител и търговец на пилета и яйца Пилето.Сега нещата се измениха,ББ се връща на бял кон на власт и да му мисли Светослав Илчовски. Бог забавя, но не забравя. Като му назначат една проверка и тя установи, че е купувал земя по 110-120 лв/дка, а тя струва по 700-800

14

Анонимен

преди 1 година

Славчо се сгромоляса с гръм и трясък.Нито партия,нито държава се управлява от диванчето и от фейсбук.Отделно,липсата на капацитет по какъвто и да било въпрос лъсна още в предишните две НС.Той и сам си го знае и да се чуди човек къде е тръгнал държава да управлява.

13

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо българско и достойно да предадеш надеждите на собствените си избиратели и да се криеш в куковиче гнездо, вместо да се бориш за дадените обещания.

12

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин е нещастен. Неговото оръжие срещу неприятелска България, Славуца 355 милиметров калибър не уцели!