19

Бай Шиле

преди 1 година

Продадох се на фармафията за един пробит цент!

18

Анонимен

преди 1 година

написано така заглавието, все едно сега разбирате, че летните инфекции са от мръсни ръце. То хепатите А може да хаванеш от мръсни ръце, да не говорим за други стомашно-чревни инфекции.

17

ПроСоТо

преди 1 година

тоя па откри Америка !...Че ние ОТ ДЕЦА знаем тия работи !

16

Анонимен

преди 1 година

Малко мръсни ръце, малко лабораторни вируси, малко цареица в кофа на плажа и палачинки от павилион с развалено твсто и така. Летни емоции както се казва

15

Анонимен

преди 1 година

Кантарджи недей забравяш маймунската шарка. В Гърция и Румъния има регистрирани случаи. Такива като я чакат да дойде и тук че прогнози правят. Вместо да успокоявате хората и да не внасяте паника и страх, вие правите точно обратното. За съд сте всички.

14

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно. И в прекия и в преносния смисъл ва думата!

13

автомонтьор пиянджия

преди 1 година

Е я не моам постоянно да си мием ръцете, ама огладневам и требе да се яде......

12

Гйккккк

преди 1 година

Спри да си даваш мнението

11

Анонимен

преди 1 година

Леле , леле какви гениални открития ни казва другарят. За толкова години живот нищо не съм знаел за тези неща. Браво трябва да стане наи-после академик.

10

Анонимен

преди 1 година

Кантарджиев страда от Остър ковиден дефицит. Замества дефицита с тигрови комари, репеленти и летни диаррии.

9

Анонимен

преди 1 година

А дали не са свързани и с мръсното море? И с полу-развалената в жегите храна, която сервират в някои заведения? Ама като няма солени глоби и затваряне на обекти, така ще е. Да, много е важно да си мием ръцете, за да сме направили, каквото зависи от нас. Проблемът обаче е, че това няма да ни помогне срещу инфекциите, които са следствие от корупцията и безнаказаното престъпно поведение. Тоя чичо от снимката защо е пропуснал да спомене тази важна "подробност"?

8

dmx

преди 1 година

За миенето на ръце е вярно, а за Гърция - манипулация. Средната смъртност там е 2 пъти по-висока, въпреки ваксините. Специално проверих, всеки може да го направи. Не мога да разбера защо е това лъжене. Ако някой направи обзор върху последните два месеца, ще излезне простата истина, че естесвеният имунитет по-качествен от ваксинационния

7

абе 2 години

преди 1 година

не се ли научиха да си мият ръцете цървулковците?

6

https://tkp.at

преди 1 година

Независим анализ на фармнадзорните бази потвърждава необходимостта от отзоваване на ваксините от Covid-19.Нежелателните лекарствени реакции, за ваксините против Covid19, са вече между 10-169 пъти по-чести, отколкото при подобни продукти. Сравнение за съобщенията във локалните бази VAERS, EudraVigilance, Yellow Card Sheme и на СЗО VigiAcces в линка: i0.wp/tkp.at/wp-content/uploads/2022/06/WCH-PhamVig.png?resize=732%2C431&ssl=1 При това в анализираните бази данни са и над 40 000 смъртни случая.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя па! Мием си ръцете и не ни пука за твоите инфекции. Ти се мий, че си много мръсен.

4

Анонимен

преди 1 година

"препоръча проф. Кантарджиев.Той коментира и разпространението на ковид като изтъкна, че в Гърция преди ден са регистрирани 7000 новозаболели, от които 8 души са починали. В България в същия ден имаме 240 заболели, но 9 починали."Това значи, че в Гърция доста повече са ваксинираните и смъртността е по-ниска, същото е в цяла Европа", отбеляза той."- НЕ! Означава, че най - оваксаните пак са болни! И - в България не могат/ не желаят да лекуват коронавирус!

3

Грапулчето

преди 1 година

Те дудите не си мият, вие ръцете искате.

2

Анонимен

преди 1 година

Точен и говори верни неща, както винаги. Слушайте го и си мийте ръцете

1

Минувач

преди 1 година

А аз си мислех че са свързани с липсата на работещи пречиствателни станции.....