120

Кико

преди 1 година

Завидя му на своя колега Рашкоф, двама служители на ДС , единия министър другия го пъдят от всякъде!

119

карачанаков

преди 1 година

До Stamen Защото така са му наредили на ченгето,а те ченгетата са изпълнителни слушат господаря си ,отношенията в ченгеджийницата са като господар към роби

118

Stamen

преди 1 година

След като отношението е като господар към роби, защо напускаш парламентарната група и ставаш независим депутат, а не напуснеш парламента, бе аланкоолу? Напусни парламента и стани свободен човек. Това е честната позиция в ситуация като твоята.

117

Анонимен

преди 1 година

Бе професоре защо оставихте полуграмотни хора като славчу и тошку да се гаврят с вас?

116

анонимен

преди 1 година

Не ми дава мира един въпрос-откъде се пръкват такива фурнаджийски лопати като въпросният професор или министърът на спорта. Значи сумати време си траеха в тази партийка на чалгарите и само като замириса на изгоряло веднага им "просветна",че са били роби там. Не сте роби, професоре, а "ми*зер*ни*ци!

115

БОКЛУКА КИРЕ

преди 1 година

и тоя на снимката скоро ще усетят тоягата по гърба

114

червен боклук

преди 1 година

ти трябва да си РОБ докато си жив

113

Бай Лазар

преди 1 година

Тези никому неизвестни плазмодии вместо да се радват, че са в парламента, седнали да плюят този, който им е дал хляб. Абе некадърници вие на кучето хляб не може да дадете, а се правите на богове. Напуснете парламента и да дойдат другите на вашето място. Бъдете принципни, като много знаете.

112

Един Българин

преди 1 година

Днес, моля, махнете снимката на този гущер!

111

Маркс

преди 1 година

Чалгаря от Учиндол си го наби с 200!

110

Куку

преди 1 година

А бе милиционер,насила ли те караха да станеш депутат,няма по неблагодарно племе от българите!!!

109

Анонимен

преди 1 година

Предателите никой не ги обича!

108

Анонимен

преди 1 година

Професоре бонуса и заплатката добре ли са?Що не се махна преди 1 г.?Поредния абсолютно безполезен депутат,ходи отвреме на време на работа,нищо не прави,нищо не зависи от него,прави каквото му кажат.Тоест сега при ПП(проваленото правителство) отново ще бъдеш роб.

107

Анонимен

преди 1 година

Ела бачкай за 800 лв , роб бил

106

Нео

преди 1 година

Професоре, това аз го знаех още когато сформираше партията си! Да, това си е партия от вождистки тип! Слави ви избра, а електората гласува за партията на Слави, а не за теб.И за това не съм гласувал за него. Ти защо не го разбра? Глупав ли си или просто поиска да се докопаш до баницата? Затова е безчестие сега да смениш отбора!

105

Анонимен

преди 1 година

Като отношението е било такова,защо този неизвестен господин не си тръгна преди да го направят депутат. Защо мълча цяла година взимайки добри заплатки.

104

Аз промяната

преди 1 година

ТОЗИ ГОСПОДИН ОТ ДЭЛБОКАТА ДЪРЖАВА БИЛ П.ОМЯНАТА БИЛ РАДЕТЕЛ ЗА НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ ПОЗОР ПОТРЕС ГОСПОДИНЕ КЪДЕ ЖИВЯ КЪДЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ НЕ БЕШЕ БОРЕЦ ПОЗОР ПРОДАЖНИЦИ СА СТАНАЛИ НАРИЦАТЕЛНИ ЗА ГЕРОИ А ПЪПЪ СЕ ХВАЛЯТ НАРЯВО НАДЯСНО ЧЕ КУПУВАТ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ДА СПАСЯВАТ КАКВО КОГО ПОТРЕС КОЙ ДОВЛЕЧЕ ТЕЗИ МЕСИИ КОЙ РАЗРУШИ ДЪРЖАВИЦАТА НИ И КАК И КОГА ЩЕ СТЪПИМ НА ОЗДРАВИТЕЛНИЯТ ПЪТ

103

Анонимен

преди 1 година

Говори ми в цифри. Колко ти плати Киртака?

102

Анонимен

преди 1 година

нещо ми напомня на костенурка..

101

Анонимен

преди 1 година

До Георги ... просто причината е от порядъка на 3 млн евро! сериозна причина..