21

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЕС ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ СЪС ГОЛТАЦИ

20

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Цветанова, нали не става въпрос за РМС (виж заглавието), а за РСМ - Република Северна Македония? РМС е Работнически младежки съюз.

19

Анонимен

преди 1 година

До НАРОДЪТ Нещо си се объркал. Отделянето на Македония като "нация" беше ИЗЦЯЛО инициирано и проведено от руснаците, с помощта на техните слуги в Белград. Запада няма НИЩО ОБЩО с това.

18

Анонимен

преди 1 година

Френското предложение е да се спазва договора от 2017 плюс промяна на Конституцията на РСМ, в която българите да бъдат записани като държавотворен народ.

17

НАРОДЪТ

преди 1 година

ПЪРВО ЕС ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ЗА ГРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА ЗАПАДА ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 20ТИ ВЕК И ЗА ТЯХНАТА ВИНА ЗА РАЗДЕЛЯНЕТО НА ЕДИН НАРОД, КОЙТО ГОВОРИ ЕДИН ЕЗИК! А ПОСЛЕ СТАЛИН И КОМИНТЕРНА ЗАДЪЛБОЧИХА ПРОБЛЕМА. СЕГА ЕС ИЗПЪЛНЯВА ВСЪЩНОСТ ПОЛИТИКАТА НА СТАЛИН СПРЯМО БГ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ЕС! НЕ ЧЕТАТ. НЕ ЗНАЯТ. НЕ МИСЛЯТ.

16

Анонимен

преди 1 година

Гаранция''Франция''...доказано е, че не върши работа.Нищо не може да гарантира нито една държава,нито една световна институция,нито ЕС. Промените в света вървят много бързо,ежедневно."Всичко тече,всичко се променя" е казал в древността Хераклит,а сега повече от когато и да е било.Вето за скопяните докато не признаят своето създаване от Коминтерна през 1944г.и историята им от тогава досега.Всичко преди тази година е КРАЖБА на българската история.

15

Анонимен

преди 1 година

Като стана дума за Пеевски, я припомнете кой го предложи за шеф на ДАНС от парламентарната трибуна. До скоро мафия му се викаше на това, но днес отгоре има залепен етикет Промяна.

14

Тате ще ти купи

преди 1 година

Всичко това добре когато го видим дефакто от макетата. Иначи ме звучи като - тате ще ти купи колело,ама друг път.

13

НАРОДЪТ

преди 1 година

ЕС Е С НАПЪЛНО ПОГРЕШНА ПОЛИТИКА СПРЯМО БГ!!! СКОРО ЩЕ ИЗГУБЯТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕННАТА БГ, НО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ЕК И МК! ДРЪЖТЕ СЕ, БЪЛГАРИ!!! ОТСТОЯВАЙТЕ ДЪРЖАВНОСТТА НИ!!!

12

Хей сестро

преди 1 година

Има си договор за добросъседство, има решение на оарламента.Всякакви предложения раьлични от ориетото от БЪЛГАРИЯ са абсолютно неприемливи.

11

лили

преди 1 година

Днес в Скопие са се събрали над 90хил. на митинг срещу правителството ,за това да не се навеждат на ЕС.за ветото от България и искат оставката му !!!! Проклинат българите до девето коляно!!!!

10

Обективно

преди 1 година

Как може ЕС ДА ГАРАНТИРА НЕЩО, КОЕТО САМАТА МК / ПО- СКОРО НЕЙНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ/ НЕ ЩАТ?!!!!

9

Не РМС,а РСМ

преди 1 година

Тук поговорката Преоблякъл се Илия,огледъл се-пак в тия не върви.

8

Реалността

преди 1 година

Ние си имаме преговорна рамка!!!! Да си изпълняват нея!!!!! От какъв зор ще даваме на чужда държава да си прави пияр за наша сметка!!!! Първо изпълняваш и после преговаряш......

7

Макрон българина

преди 1 година

Какво ще ви гарантира Макрон, вие нормални ли сте? Макрон гони разширение на пазарите на ЕС, както и Германия. Дреме им на тях, че имало език на омразата срещу България. И всичко това тези от дб много добре го знаят. Проблемът е, че и на Цонева толкова й дреме.

6

Minuva42

преди 1 година

Вместо да ни го преразказвате дайте да видим оригиналноя текст на предложението. Аз мисля че ни лъжат. От това което видях нищо се споменава за конституция!

5

Gogo

преди 1 година

Стига ни лъгахте в очите! ЕС нищо не може да гарантира! Хайде публикувайте го това френско предложение да го видят хората! Никаква вяра на западняците не бива да имаме! Лъжовни, лицемерни и зли са! същите т.нар.велики сили франция и англия, които унищожиха санстефанска България и се погавриха с националния ни идеал и с хилядите жертви, дадени за обединението на родината ни, сега ни залагат капан за рсм! Стига натиск! Който наш политик се огъне сега е национален предател!!! Нито крачка назад!

4

Taню

преди 1 година

Како, а колко от гaнювцuтe, реално, ще разберат, какво казваш. Говори им по-простoвaто...

3

Горд Българин

преди 1 година

До 100%Кое е смешното ? Ми то в тази географска област освен Българи друго няма. Всъщност вече има и албанци. Кое не е ясно?

2

Анонимен

преди 1 година

Кака Цона е по спонтанните протести