35

Анонимен

преди 1 година

България е ОК за присъединяването на Молдова, Грузия, Армения, Украйна, Русия, Либия, Сирия, Ирак, Иран и който още си искате. Единствен проблем имаме с Македония заради кражби на история и отказ от териториални претенции и Турция, защото и тя не иска да подпише отказ от териториални претенции! Ако тия две държавици се съгласят да влизат където искат!

34

Обективно

преди 1 година

АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЕЩО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ЕС СЛЕД ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА УКР - ДЪЛБООООКО СЕ ЛЪЖЕТЕ.

33

Анонимен

преди 1 година

французите никога не са мислили за доброто на българия, те са един от наи големите врагове на българите,,,,,вижте историята

32

Gogo

преди 1 година

Стига ни лъгахте в очите! ЕС нищо не може да гарантира! Хайде публикувайте го това френско предложение да го видят хората! Никаква вяра на западняците не бива да имаме! Лъжовни, лицемерни и зли са! същите т.нар.велики сили франция и англия, които унищожиха санстефанска България и се погавриха с националния ни идеал и с хилядите жертви, дадени за обединението на родината ни, сега ни залагат капан за рсм! Стига натиск! Който наш политик се огъне сега е национален предател!!! Нито крачка назад!

31

Hari

преди 1 година

Искат квалифицирана и евтина работна ръка,демек роби

30

Нико

преди 1 година

По бързо присъединяване към ЕС искали германците .Значи сън не ги хваща от желание За албания македония босна молдавия украйна и тн Все от гладни по гладни И от корумпирани по корумпирани. Ако някой може да изтъкне поне 1 сериозна причина Да искат разширение в ЕС Евалла ще му кажа! Демагогия са думите на този шваба както и на макрон. Много ва искаме ама стойте на страна ...ето това е истинското им желание

29

във всяка пирамида

преди 1 година

Във всяка пирамида, тия дето са на върха зоват за нови членове в основата...

28

Улав Шулц

преди 1 година

То ЕС подстрекаван от краварника зовеше за санкции - нещо не ги бива в зоването! Пак ще реват!

27

В

преди 1 година

В Европа всичко е цветя и рози пуфлека мисли за Африка.Санкции и глад за зеления гущер.

26

стига бе

преди 1 година

Шулца и сие не се спряха да налагат санкции на Русия, но сега я призова да облекчи коридори за снабдяване?! Тия нагли ли са или проостти, а може би и двете.

25

Анонимен

преди 1 година

Присъединяването на България към ЕС не можа да ликвидира Еесовската Зона, но присъединяването на Укропия към нея, ще е последният гвоздей в ковчега й.

24

мдаа

преди 1 година

Защо тия всички не зоват за присъединяването ни към Шенген? Макар да сме изпълнили критериите, колко години вече не ни приемат?

23

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече държави се приберат в къщата наречена ЕС, толкова по малко храна за изгладнелият до смърт медвед.

22

Анонимен

преди 1 година

Разширявайте, разширявайте - ще се налапате с още като нас, още Българи и Румънци, ама още по хубави от нас, по мързеливи и по кофттти. После да не ревете що ЕС станал тоалетна

21

Чедтито СССР2

преди 1 година

Време е за Екзит! Велика Британия - отново Показа Мъдростта и Далновидността си!!

20

Есаул

преди 1 година

И македонците не одобряват френския план и не знам тук защо се тревожите повече от самите тях!?

19

Анонимен

преди 1 година

С една дума Германия казва, че ако немците и франсетата решат че българския диалект е вече македонски език няма да има никакво значение какво мислим ние. Защото не е важно какво мисли член на ЕС, важно е какво иска някой който не е член на същия ЕС. Евала на Брюксел. Превърнаха България от най-подкрепящата ги държава в най-мразещата ги!

18

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм смятал че приемането на еврото е важно и полезно за нас. Спорил съм с приятели по темата. Като го гледам как разсъждава тоя картоф вече напълно разбирам позицията на Великобритания. Тоя си мисли че всички са му длъжни!? Немското лицемерие и надменност е безгранично.

17

Granik

преди 1 година

Германеца иска ,вече да не се събираме ,като равнопоставени рицари на кръглата маса и всеки да може да налага вето. Германеца иска той да е императора и да ходи в малките страни като господар и всички да му се молим и да се караме в коя страна ще избере да си направи завода за немски дизелов тарал*ясник.

16

Анонимен

преди 1 година

Е и ако снемем ветото от РСМ, то утре ще я присъединят независимо, че България няма да е съгласна защото НЯМА ДА СЕ ИСКА ЕДИНОДУШИЕ, казва Шолц