178

158

преди 1 година

Чудя се защо точно сега се подклажда тоя огън.. С Македония и Албания!? Малко ли и е на Европа войната или подготвят следващото минно поле?! Гадни политици!

177

АнонимеН

преди 1 година

НА ГЪРЦИЯ КЛЕКНАХА, ЧЕ И ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА СИ СМЕНИХА! НО ДА СЕ ПИПНЕ МАЛКО ИСТОРИЯТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ БИЛА ПЪЛНО МЕНТЕ НЕМОЖЕЛО! Е ЩЕ ПРОМОЖЕ :D

176

Еех

преди 1 година

Франция ни помага за нашия интерес, ама нас не ни кефят щото така...

175

Безинтересен

преди 1 година

Мицко - Пицко ! Някакво комплексирано македонче!

174

ПроСоТо

преди 1 година

бх ти и балканските страсти!..

173

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ РУШЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ, КУЛТУРНИ ДОМОВЕ И ПАЛЕТЕ НАШЕТО ЗНАМЕ И ВИЕ КАТО УКРАИНЦИТЕ ПЪК ЧАКАЙТЕ ДА ВИ СВАЛЯМЕ ШАПКА ИЛИ ДА ВИДИТЕ ЕВРОПА ! НИКАКВА ПОДКРЕПА И ЗА ДВЕТЕ ГМО ДЪРЖАВИ И НАЦИИ !

172

Ганди

преди 1 година

Drishlio, като не искат да рупат ,ще гледат Европа през крив макарон,както Гърците ги натиснаха и приеха да се казват Северна македония,така ще клекнат и на искането на България,ако не ,да си правят паметници и да си траят во веки веков

171

Алекс

преди 1 година

Като го напънат албанците,ще му уври главата.

170

Анонимен

преди 1 година

Помня след 10.11.89г. как се бяхме нахъсали срещу турците и на първия митинг на Ал. Невски освиркаха Желев щото ги защити. Но бързо ни мина и разбрахме, че така не може насила. И макетата сега са в такова зомбирано състояние, но за 2-3 месеца ще се оправят ако правилно ги подхване с изисквания ЕС и ще изтрезнеят бързо! Важното е да вземем страната на ЕС и да не решаваме сами въпроса за Македония щото нямаме сили сами да го решим.

169

Нищо даром

преди 1 година

Колко тук имате рода в Северна Македония? Повечето я имате някой далечен братовчед, я не. Пък в Македония са българофоби. Каквото и да си говорим. Нищо не трябва да им даваме даром. Като се оправят и станат нормална държава тогава.

168

Анонимен

преди 1 година

цели 5 години, мицкоски, наистина. защото държавицата ви северна мънкедония е на 5 години. три пъти по млади сте даже и от косово, само май донбас ви бие като новосъздадена територия :)

167

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази дума братски че ставаме като руснаците. Като чуя братски и ми се повръща вече. По кръвна линия брат македонец нямам. Няй-много четвърти братовчеди някакви.

166

Анонимен

преди 1 година

Може и да е ОК френското искане. Това което нашата държава трябва да види е ПЪРВО промяна в македонската нагласа спрямо България и българите в Македония и чак след това да даде зелена светлина за започване на преговори м/у Македония и ЕС. В нокой случай наобратно.

165

Тоя ще е против

преди 1 година

Всякакво предложение,с изключение на такова от Сърбия!...Мъка,мъка,мъка

164

SDI

преди 1 година

Тази гнида е най- противна от всички, бих му видял сметката ако ми е пред очите. Мисля обаче, че тези *** си вкараха автогол с това поведение, но да видим дали Запада и САЩ пак ще си затворят очите и ще се направят на ударени.

163

Реалист

преди 1 година

Щом сърбоманите пищят, значи предложението е изгодно за нас. В хода на преговорите винаги можем да блокираме затварянето на съответната глава, ако не изпълняват условията. Но ако деблокираме преговорния процес няма да могат да говорят, че спираме прогреса им, а и ще го начукаме на Коментерна.

162

аз

преди 1 година

".........приеме договор против националните интереси и унижаващ страната" - това изречение казва всичко. Националният интерес на Македония е да няма български етнос в конституцията и. Може да има турци, роми, сърби, албанци и какви ли още не, но българи НЕ МОЖЕ. Мисля че с това трябва България да затвоири преговорите и да направи референдум - Искат ли българите в България да допуснат РСМ (БЮРМ) в ЕС?

161

Анонимен

преди 1 година

Нито ние, нито макетата, нито Българите в Макеландия са съгласни с Френското унижение. Това е неприемливо за нас, да ги пуснем при положение, че не са изпълнили и една запетая от договора. За тях очевидно изпълнението на договора е неприемливо. Съответно Френското предложение е пълен АБСУРД! Очевидно щом като договора от 2017-та няма да се изпълнява следва да се разтури и да се търси нов договор или прекратяване на дипломатическите отношения до бъдещ момент когато ще имат смисъл.

160

Анонимен

преди 1 година

Е, вече е ясно кой блокира преговорите.

159

Газ-пром

преди 1 година

Макетата газ пикaят, чак ми става благо на душата... :)))