25

Анонимен

преди 1 година

По всичко личи, че единствените съгласни са Французите. Нито макетата и особено пък ние не сме съгласни с предложението. Съответно няма какво повече да се обсъжда!

24

бреее

преди 1 година

га го прочетаха та имат мнение? Бах тез политици, тва сичкото изпечени лъжци

23

toti

преди 1 година

Простолюдието е в парламента и никой не го грижа за Народа !!! Цял Век се продават за смет и затова сме на БУНИЩЕТО !!!

22

ДО ЕС И ФРАНЦИЯ

преди 1 година

НЕ ЧЕ ЩЕ МЕ ПРОЧЕТАТ. НО БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!!!! ДВУЛИЧНИ СТЕ! НЕ ЧЕТЕТЕ. НЕ ЗНАЕТЕ. НЕ МИСЛИТЕ. ЩЕ ИЗГУБИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ СЪВСЕМ СКОРО!

21

До 30

преди 1 година

ГЕРБ ПРЕДЛОЖИ И СЕ ПОДПИСА ДВУСТРАННОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО ОЩЕ В 2017 ГОД, КОЕТО НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА ОТ МК !!!! НЕ ЧЕТЕШ. НЕ ЗНАЕШ. НЕ МИСЛИШ.

20

До 29

преди 1 година

НИЩО ПОДОБНО!!! ЕВРОПА СГРЕШИ ОЩЕ С РАЗДЕЛЯНЕТО НА ЕДИН НАРОД! ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЕ ГО ПОЗВОЛИХА ОТ СТРАХ ПРЕД СИЛНА БЪЛГАРИЯ СЛЕД СЪЕДИНЕНИЕТО! ПОСЛЕ КОМИНТЕРНА И СТАЛИН НИ ДОВЪРШИХА ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА!!!

19

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

А предложението на ГЕРБ какво беше че не се сещам, защото НЯМА ТАКОВА.

18

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ СПРЯМО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ПОГРЕШНА И СЕГА Е ПОГРЕШНА.

17

Анонимен

преди 1 година

Българските агенти в Македония значи, е тях никой не ги пита.

16

Анонимен

преди 1 година

ТАКА ЛИ АУУ, ФРАНЦИЯ СИ ГО СЛАГА НА ОНАЯ РАБОТА. ФРАНЦИЯ СЪЩО МОЖЕ ДА НАЛОЖИ ВЕТО. И ТО Е ПО-СИЛНО ОТ БЪЛГАРСКОТО

15

//////

преди 1 година

24 Не думай. Защо в Румъния, Хърватия или Полша, ЕС не унищожиха всичко това, а само при нас. Май ще се окаже, че сами сме го унищожили. Също забрави още една велика сила по онова време, която е против санстефанска България и демонстративно насъсква сърбите да ни атакуват при обявяване на съединението. Тази велика сила впоследствие дава Македония на сърбите и измисля македонизма. За Русия става въпрос, ако още не си се сетил. Дори и в момента според президента им Кирил и Методи са македонци.

14

До 2

преди 1 година

До ЮристСуверенът, ще си каже думата на референдум. А не с 20% да решават съдбата 240 калпака.

13

Gogo

преди 1 година

Т.нар. "Велики сили" франция и англия, които разрушиха санстефанска България и се изгавриха с националния ни идеал и със саможертвата на хиляди родолюбци, загинали за свободата на нашата Македония, сега нагло, надменно, цинично искат за пореден път да ни ударят брадвата и да заровят миналото ни и историческите факти!!! Този път няма да стане! Видяхме за 33 години пазарна икономика и за 15 години в ес какво получихме от запада: унищожиха ни тежката индустрия(напр.кремиковци, радомир...), изкупиха на безценица стомана перник, солвей соди, аурубис пирдоп, циментовите ни заводи...), дънди ни краде

12

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв напредак от Франция. Напротив Франция говори за бг малцинство в конституцията на РСМ а трябва да е мнозинство. А историята и и езика изобщо не са включени от Франция, сякаш там говорят някакъв нов език от 1945 г. и дотогова не са говорили български.

11

Анонимен

преди 1 година

Г-н Трифонов заяви, че формулировката "български малцинства" не му е достатъчна, та се питам какво точно е удовлетворителното за него решение, при което тази тема би била затворена, и дали изобщо е възможно да бъде осъществено? Защото ако не - за какво изобщо си губим времето?

10

Анонимен

преди 1 година

Този да си говори за себе си.Това е човек на Каракачанов.Както и онези от Битоля с анти-културния център.Всеки свързан с Каракачнов е за затвор.

9

Анонимен

преди 1 година

Абе,***,смешни станахте и на децата с тая Македония.Айде леееко се измивайте!!!да можем си пооправим държавицата.Пък тогава ще се оправим и с Македония.

8

Анонимен

преди 1 година

Много правилно. Крадците на история, вън!

7

Анонимен

преди 1 година

Абе ГЕРБ'ари Депесари. Стига с тази македония бе алооо. Стига, писна ни. От нищо нещо правите. Спирате толкова неща заради македония за която грам не ви пука.

6

Само да уточня:

преди 1 година

До Юрист=Само че в конкретния случай суверенът не е Народното събрание,което е с по-малко от 8% доверие,при 40% гласували! Парламентът в момента е долнопробно тържище,в което на килограм се пазарят предатели на РОД и РОДИНА! А 83% от народа ни казва НЕ на вдигането на ветото,докато измислената СЕВ.М-я не изпълни до грам подписаните споразумения с БЪЛГАРИЯ! Да не ни будалкат с някакви измислени гаранции от Франция,защото видяхме колко гарантираха спазването на Минските споразумения за Донбас!!!