24

Анонимен

преди 1 година

Колко роби заробихте като империя. Колко милиарди хора избихте. Е вече ви няма. У ляво сте.

23

Трансформацията тече

преди 1 година

Великобритания -> Мижибритания....

22

Анонимен

преди 1 година

Е, ако нямаше криза, щяха да протестират срещу лошото време.

21

хахаха

преди 1 година

''Инглезите гладуват солидарно санкциите. Доволни са, че са гладни и на студено. Наказват Русия :)'''Невежа ингилизите не ползват руски нито газ нито нефт !

20

Анонимен

преди 1 година

Два просяци се готвят да спят на улицата. Великобритания. Единият е бивш руски олигарх и пита другия а ти защо. Забравих вчера да спра газта и тръгнах на работа в банката. Е пожар ли. Не, не можах да платя сметката

19

Бъркате бе!

преди 1 година

Това е подкрепа за 'съвършената прическа'! Той толкова е трогнат че през това време е отишъл да пореве на рамцето на мъжа на годината- кока генерал Кермит Зеленяшки!

18

Анонимен

преди 1 година

Така е време е Борката да предприеме нещо ... да организира например един голям купон с много пиячка дето да си я носят участниците, в подкрепа на Заленски разбира се.

17

хуху

преди 1 година

''Западът яко обеднява. Няма средна класа'''Е кой им купува мерцедесите?Кой купува самолетни билети да почива по топлите морета?Кой плаща заплати на БГ гастербаитерите?Кой плаща на тия дето произвеждат Ягуар,Ламбота.Как се плаща тоя интернет !? Тия спутници дето Мъска ги изтрелва кои ги плаща от къде идат тия кинти ?!?!?!?!

16

А у нас тези,които

преди 1 година

допринесоха за увеличаване на кризата,инфлацията,скока на цените,си организираха "протест"в собствена защита.Купуването и продаването на гласове при гласуване е наказуемо за простите хора,но за просто Киро е ненаказуемо и дори повод за гордост. Депутатите се оказаха търговски артикул,все пак ги е срам да си признаят. С такива,двойствени стандарти,фарисейски,няма да стигнем до никъде.А-а,може би до изритването на харвардските мошеници от властта.А дано,дай Боже.

15

Анонимен

преди 1 година

Кралството повече от сто години не е империя. Запада като кралицата си. Смърди на нафралин

14

Анонимен

преди 1 година

Инглезите гладуват солидарно санкциите. Доволни са, че са гладни и на студено. Наказват Русия :)

13

Ужасът от първо лице

преди 1 година

Ужасът от първо лице: Да минеш през руската санкция

12

китаец

преди 1 година

До евроатлантикКакво да му вредиш той толкова си го наби че няма на къде !Напуснаха го наи близките му хора Ала Пугачова избяга ! Никои не ходи при него в Русия като цяло.Не смее да излезе на улицата сам!А в това време в Украина кои ли не беше Зеленски се разкарва с еврей в Киев а уж нацист наркоман :):) !Абе изобщо някои бял човек знаеш ли да има някави взаимоотношения с Русия БЯЛ!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Западът яко обеднява. Няма средна класа. Същото е в Ислямската Френска Джамахирия, същото е и в Германистан. 95% социално слаби, 4% средна класа, 1% богати! Толкоз!

10

mantaka

преди 1 година

Айде чакаме го вече 100 години !!И после какво Русия наи велика ?! и ще гледаме время Копеикин премиер не генерален секретар на партията хахахаха набии си нещо от зад и чаки да се срути запада

9

Анонимен

преди 1 година

В България няколко хиляди заблудени излязоха да подкрепят Кирил Петов и баната му, че влошиха допълнително кризата и то съзнателно(не може да са толкова глупави).

8

евроатлантик

преди 1 година

Важно е да навредим на Путин! Така казаха Бай Дън, Бо Джо и Про Сто Ки! Слава! Слава!

7

Анонимен

преди 1 година

На Русия взели да се стряскат. Фалирали инглезки въъшки!

6

Анонимен

преди 1 година

Пък аз си мислех, че като излязат от ЕС ще цъфнат и вържат :)

5

Анонимен

преди 1 година

Както видяхме с Brexit грейт британците са кухи парчета.