32

тоз пък

преди 2 години

от де изпълзя?

31

Анонимен

преди 2 години

Кой си ти бе, Хари Потър?

30

toti

преди 2 години

Големи *** коментират сериозни политики без да си дават сметка,че са зависими от разни фекалии,които си търсят само интересите или угаждат на някой безработен с яхта и златно сенжирче ....май сами сме си виновни ,чакайки разни смръдлеци в парламента да ни оправят!!! Така ще си останем в средновековието!!

29

Анонимен

преди 2 години

А тоя Шалъфов някой чувал ли го е. Как са го избрали за депутат. Какво е направил за държавата. Какви закони е предложил. С какво е известен. Какво е завършил. Сега явно такива калинки ни управляват

28

Гражданин

преди 2 години

Дори и да ги намерите тези 6 продажници колко ще изкара това правителство? Ама то май по-добре да остане още няколко месеца, за да разбере и последният глу.пак, който ги подкрепя, какво представляват и че ни тласкат към пропастта.

27

Ъхъ !

преди 2 години

Шизофренно е да твърдиш , че имаш чисти помисли, когато слушаш само шум на милиони евро в джоба си !!!! Родината ще си потърси вересиите скоро !!!!

26

П.К.

преди 2 години

Предателите и мръсни-ците са си навсякаде и вовекивеков предатели и мръс-ници. Тук, всички са ги смачкали и унищожили като тах-таби.

25

Психиатър

преди 2 години

Като гледам налудничавия поглед на това мръцкало , става ясно какви хора управляват България - контингента , който държахме в Курило.

24

Сатир

преди 2 години

Поредния смукач!

23

гфд

преди 2 години

С "чисти помисли" и с отворени кесии! Абе, вие за луди ли ни имате! Поне да се бяхте постарали малко в лъжите!

22

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят останалите с чисти помисли ППейци, ДБейци и БСПейци. Другите кешират.В деня на вота глас ще е 5 милиона евро.

21

Как се излагат...

преди 2 години

Много странно как Татяна Дончева отиде с 500к баш при Радостин Василев, какви ли индикации е давал и предния път? Още тогава се знаеше, че има продажници! Иначе един пост на участниците тук, много ме вдъхнови"сигурно са готови много депутати от БСП и ДБ да избягат при ИТН за да бъдат купени от Кирил, защото е тъпо НАПЪЛНО Безплатно, да му подкрепят ужасните политики, а така ще вземат къде 500к къде 3 милиона, иначе с празни ръце" много добре казано!

20

Анонимен

преди 2 години

... и празни банкови сметки..

19

Анонимен

преди 2 години

Чисти и неопетнени с екстра милион два евракиса в кеш. Тези деца трябва да се гледат.

18

До Костов

преди 2 години

Ще си погледнат децата с ехидна усмивка, защото са ги осигурили финансово с мръсни пари. Това са хора без ценностна система.

17

Анонимен

преди 2 години

6 депутата. Лесно е. Пращате им едни хора и готово.

16

Костов

преди 2 години

Какви са тия лигльовци. Как ще погледнат децата си в очите.

15

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Шалъфов: Вярвам, че хората които се отцепват са с чисти помисли".Хайде пак за чистите помисли,за да започне сутринта със смях и веселие.Както казва един познат,мастит бизнесмен:"Каквото и да ти говорят,знай ,че става за пари".В случаят кешовото заплащане може и да не е високо,примерно към 1М в евро,но бъдещите траншове и позицията ще гарантират свръх-високи доходи.Предателството е доходно и то много,особено когато е опаковано в целофана за РСМ и се изпълняват заповедите на САЩ

14

Рашков, къде си???

преди 2 години

Купуването и продаването на гласове било престъпление!?!? Колко бабички арестува в Родопите. А сега тия твойте купуват/продават депутати. Това било нормално, промяната, А-отбора на почтените

13

ББ

преди 2 години

До Анонименизбори...ама минават през служебното на резидента и партията му оглавявана от янев...манипулира как Петков не бил.куриер...как НС не било важно ...работи против всички за партията си оглавявана от янев...и "помпаният"от тв-та на боко и пеевски...копейкин...ще ни вадят от ЕС и НАТО...и ще къртите камъни в сибир...за квас!!!страхотна перспектива!ама си тъчете за по 50 лв срещу децата си!в понеделник съм пред Парламента...и съм бесен...краен...зъл...и няма автобуси които да ме уплашат!!