232

ТЪп

преди 2 години

Тези с парадирането си настройват обществото срещу 0братните. Не знам на кой помагат?

231

Анонимен

преди 2 години

Тука некви шамани говорят за содом-гомор, край на света, изперкала работа. Кво ви пречат, някой кара ли ви да ходите? Аз като знам, че има парад на тия, просто не си видя жената и децата в центъра, а в южния парк например.

230

Анонимен

преди 2 години

Тези какво точно искат да покажат?

229

Анонимен

преди 2 години

Избрали са подходящо място да се събират. От съветското посолство съгласни ли са.

228

Анонимен

преди 2 години

В интересни времена живеем, ако не можеш да се ожениш имаш шанс да се омъжеш.

227

древните гърци

преди 2 години

са измислили секса, римляните са прибавили и жената към него , нищо ново под слънцето

226

Аз промяната

преди 2 години

Бойко разказа и за още една тема която силно вълнува обратните. До къде са стигнали опитите в Турция мъж да забременее от мъж. Все пак това е информация от кухнята защото Бойко кадъна е главното опитно зайче.

225

Анонимен

преди 2 години

Содомитите неосъзнават своето скорошно унищожение и не вярват, че ще дойде. А мъдрите знаят, че няма нищо по-сигурно.

224

Аз промяната

преди 2 години

И Бойко кадъна води прайда и разказва на всички колко хубаво е да си мъжка кадъна в Анадола. На всички разказа каква радост е за обратните 300 мюмюна да те набарат в тъмното и да ти се изредят. Бойко кадъна разказва за преживяванията си, а на обикновените обратни им потекоха лигите. Затова мили обратни, гласувайте за Герб, партията с най много хомота в нея.

223

Фалшива помия се

преди 2 години

Сипе тук. Бях на парада. Хетеросексуален съм. Парада беше чудесен. Не съм чул хората с друга сексуална ориентация да викат "Не на хетеросексуалните". Просто танцуваха и това беше. Айде марш с пошлите ви коментари в Русия при Путин

222

Матриаархат

преди 2 години

Дори и на парада е пълно само с жени. Няма мъже .Навсякъде злобни смрадливи вещици.И за гейовете няма мъже. Стара млада кокошката си е родена кокошка. Борбата е безмилостно жестока.

221

Вяра само в Бога

преди 2 години

Бягайте от България. Извратеняци Сатанински!

220

Анонимен

преди 2 години

Тържеството на пошлостта

219

Анонимен

преди 2 години

До 208. Нещо не си в час. Тъкмо "Възраждане" са тези с психичните отклонения. Нелечими.

218

София Прайд

преди 2 години

Беднички студенти и столични ббезделници на които дедо Шорош с НПО-тата им е раздал по 20 лева да се правят на клоуни и да се държат като шшмматки по улиците. П.С. Познавам хомосексуални И НИКОЙ от тях не се облича по този начин та какво остава да се появи на този Маскарад. Основната цел е да се създават конфликти между хората. Хомосексуални е имало винаги ... както и вегани... както и други "различни" ... Но СЕГА тези определения се използват от всяккакви крретени за да им минават номерата.

217

Анонимен

преди 2 години

Гей бракът не е нищо повече от начин за отглеждане на децата в образа и подобието на техните родители и след 10 - 30 години, оцелелите ще започнат да говорят.

216

Анонимен

преди 2 години

не съм виждалл толкова много събрани накуп психично болни хора ,това е материал за 10 психодиспансера като Карлуково.99% от индивидите тука съм ги виждал със синьо-жълти па-р--ц--а-ли преди двамесеца

215

лечение

преди 2 години

Казвам се Кристофър Дойл. Аз съм психотерапевт в Международен фонд за лечение и аз съм бивш хомосексуалист

214

Анонимен

преди 2 години

преди разпада на и на гръцката и на римската цивилизация , масово имало гейове за пренаситени аристократи , не за обикновени хора , жени , жени и накрая от пренасищане и импотентност гей , ама това е от свръх разврат и двете цивилизации са мъртви цивилизации

213

249

преди 2 години

бъркат ми яко тъ пи хора, особено ако са политици. ама при положение че 80% от населението са де билни- според един професор, то няма как да не вкарат себеподобен в парламента, нали е "народен" представител ;)