24

Анонимен

преди 1 година

И ОТ БОХОТ ГО НАПУСКАМЕ ЧАЛГАРЯ 7/8 ЩОТО НЕ НИ ПРЕКАРВАТ МЕТРОТО ДА ОДИМ В КВАРТАЛА БООТСКИ СОФИЯ!!...

23

Анонимен

преди 1 година

Още когато баце отиде на интервю при славуца раЛтата беше ясна.Славуца равнис мирноо и чинно задаваше подготвените въпроси,баце даже си извади лист,за да отговори- абе цирк.Малко след като почна 7/8тв виваком(фирма под влияние на дпс) стана рекламодател в 7/8!!Защо му е на доган да дава пари на Славуца,които се канеше да ги чегърта?!?И въпреки това народа се подлъга.ИТН си беше бомба в правителство чакаща команда да избухне.Троянския кон на баце и шишо.

22

Анонимен

преди 1 година

Слави е пионка на ДПС

21

Анонимен

преди 1 година

Слави е пионка на Баце

20

Гледна точка

преди 1 година

До 24. И ти ли лягаш и ставаш с ГЕРБ? Докога? Има и много други партии, стига с тоя ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 Яд ме е че гласувах за ИТН- ТИ ДЕТЕ ЛИ СИ ИЛИ ГОЛЯМ ЧОВЕК. КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ЗА ГЪБИ БЕЗ КОШНИЦА. ДА НЕ БЕШЕ 30 г. В КОМА

18

РЕАЛИСТ

преди 1 година

трабва да се гласува закон ако някои депутат напусне определена партия да си замине и следващият в листата да го замести но в същата партия.и тогава да видим дали ще ги е срам и темподомни.като няма кинти.понеже така кои го е срам кои е със морал но едно е ясно.прибират си милионите пък каквото ще да стане.пазаруване като в шекер махала.

17

Анонимен

преди 1 година

Напълно уважавам мнението на тези хора. Яд ме е че гласувах за ИТН това не е поведение на промяната имаме същото арогантно държание като при Герб не ме интересува Северна Македония, който е искал си е взел БГ паспорт и е дошъл при нас или е отишъл в Европа. За мен това че дадоха равни права на нашите сънародници е достатъчно. А който е интелигентен и въобще иска ще разбере каква фалшива нация е Македония(тя е просто,'разделяй и владей').

16

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ДО ТУКА БЕШЕ С ТОЗ НАРОД

15

Есаул

преди 1 година

Хе! Що сте изненадани!? Вижте резултата Му от последните избори в Учен дол - 4 ,,сила" след НФСБ, Греб и БСП!

14

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да купува депутати просто Киро избори ще има през септември. Народното недоволство с това пазаруване на депутати ще свалят разпадналата се коалиция.

13

Анонимен

преди 1 година

Те досега люпиха семки, а сега вече се люспят

12

Ужас

преди 1 година

Ами сега?!?! Наесен няма да влязат в НС, 7/8 никой не я гледа, за връщане в БТВ о дума не може да става.... Славуца беснее а Годжи тъжни песни пее. Аре радков ще отиде в театъра, куку бенд ще пеят по сватби, ами тошко и Ванката какво ще ги правим?!? Всъщност Ванката може и да стане келнер, а тошко или в карлуково или в зоопарка при маймунните.

11

Гражданин

преди 1 година

До мутри вън. То само с пошли лозунги и банални клишета не става, пич. А иначе, мутри вън на Продажните Палячовци е вярното.

10

Реалист

преди 1 година

Уф, и тия глу.паци ни баламосват, че едва ли не СЕГА са се усетили каква им е партията. Айде, холан, знаем, че повечето сте се набутали при Трифчо с надеждата за постове, власт и пари. Видяхме го при доста от отцепниците, начело с най-мазния алчен и нагъл Гадостин Василе.

9

кико

преди 1 година

МИсля че до тук беше със Слави и ИТН!!!!!!!!!!! Както се казва сам се прецака!!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела , Дон Виторио има работа за теб

7

Анонимен

преди 1 година

Този футболен агент,сигурно ви е обещал много пари.

6

Анонимен

преди 1 година

Всите берачи по чужбина ни спасиха от ГЕРБ иначе. Така ги бяха убедили че най важното е да свалим Бойко, за после не му мислете. А те по принцип не са много фенове на мисленето.

5

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Мафията от Имаше Такава Партия ( бивша ИТН) начело с мутрите Славуца и Тошко Африкански ( Малката Тиква) отива на бунището на историята!!! Достойни те хора остават с демократичните сили да ПЪЛНА ПОБЕДА над мафиотска та коалиция ГРОБ - ДПС - ИТП- Изражда е!!!