Снимка: БГНЕС
Структурите на партия "Има такъв народ" (ИТН) в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията.Това се посочва в декларация на общинската структура на партията в Плевен, която бе разпространена днес.

От нея става ясно, че петте структури заявяват своята пълна подкрепа за министъра на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и независимия вече депутат от 15-ти МИР - Плевен Деян Петков и канят Тошко Йорданов да посети Плевен, за да се "запознае с народната любов в нашия град, която вече срещна пред Народното събрание".

Още по темата
"Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото. Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души и с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци", се казва още в декларацията.

 

Коментари Напиши коментар

45

ИТН са

преди 8 месеца

Изчигърта дагоеба!

44

До факт

преди 8 месеца

Колега първо попитай старите ПЛЕВЕНЧАНИ тогава пиши, Слави си е от Плевен, живее до училище Единство, а е расъл в Тодорово, което найстина е много хубаво и чисто село,но от дете всичко му е свързано с много майтапи, и затова така говори, но Слави е много честен и каквото му е на сърцето такова му е и на устата, така че тези политически драми в които го забъркаха няма кой да и повярва

43

Ника

преди 8 месеца

Не разбирам как въобще са се съгласявали да подписват предварително декларации за отказ от депутатско място още преди изборите .Е...ти самоунижението.Как не им е светнало по-рано?В много частни фирми това е практика,но там е разбираемо( но не и оправдаващо) - хората изхранват семейства,а работа по специалността-няма.Но ИТН да прави подобен ход?Е,няма що.Заслужаваме си управниците.