20

да ама не

преди 1 година

тъй като в Договора за добросъседство са заложени европейските принципи ,неспазването им ще се контролира от председателстваша в момента ЕК Франция -това е цялото френско предложение -не България а франция е против езика на омразата и да контролира спазване на човешките права в РСМ.

19

Анонимен

преди 2 години

Е, не може РСМ да не се запознае с предложението. Все пак става въпрос за отношенията и с нас и с ЕС. И какъв е този протокол, за който разбираме, че ще подписват двете страни като нямало текста на протокола. Френското правителство няма как да е гарант. Днес е Макрон, утре ще е друг. За какви гаранции говорим?

18

Анонимен

преди 2 години

Френското предложение се изпраща на държавите-членки на ЕС. БЮРМ не е държава-членка, така че ще чака.

17

Анонимен

преди 2 години

Пишете се феи,еднорози,oрки,елфи-ваша си работа.А,и още нещо-Филип и Александър Македонски не са ви никакви!Те може да произлизат от географската област Македония(географска територия в древна Гърция).но вие като северномакедонци нямате нищо общо с македонците.

16

Анонимен

преди 2 години

До 14 МакеБъдете каквито искате бе,комши.При вас в това отношение имате абсолютна свобода-на последното преброяване имате хора,обявили се за марсианци?!Дааа,евала ви.Човека се чувства такъв,такъв се пише...Паднах си на ***,като прочетох,според преброяването ви имате шестима джедаи...направо събрах очите в точка...Бъдете каквито искате.Еднорози,феи,oрки,елфи...ваша си работа.Но не ни крадете историята!!!Кирил и Методи,Самуил...аре да не изпадам в подробности...

15

Историк

преди 2 години

Южна Корея е пред пълен крах! Северна Корея и откраднал историята!

14

Анонимен

преди 2 години

''Ако РСМ иска да започне преговори за членство в ЕС, трябва да промени учебниците по история, пълни с лъжи и клевети по адрес на България, СЕГА. Скопие трябва да бъде задължено с подписването на официален документ, да не си присвоява българската история. И този документ трябва да бъде подписан, ПРЕДИ да почнат преговори за членство в ЕС.''Поддържам това мнение като българин и не ме интересува никакво френско предложение.

13

Ганчо Гришев

преди 2 години

Вдигнат ли ветото не ми се мисли какви протести ги чака.

12

едно време

преди 2 години

при соца ни казваха какво е правилно и какво не. Сега Франция и ЕС са тръгнали да ни казват как е правилно да мислим за СМ. Ние искаме двобода на мисълта, не цензура и промиване на мозъците, налагане на чуждо мнение и вменяване на вина че не мислим по европейски. Да четат Добри Войников и "Криворазбраната цивилизация".

11

Анонимен

преди 2 години

Как така едно и също предложение до тяхното правителство не стигнало,а до нашето правителство стигнало сякаш ние ще кандидатстваме,а не те,въпреки че ние сме парламентарна република и както казаха правителствените партньори в отговор на Президента,че първият ни министър не е назначен куриер да разнася предложението,че да се чете от тях,че го нямали тоз текст,а е управленец и от деловодството както явно го получил да го препрати в деловодството в НС що трябвало до там да стигне първо за четене.

10

Je t'aime

преди 2 години

За какво точно "френско" предложение говорят тия?

9

....

преди 2 години

Ако имахме политици като хората,това въобще нямаше да е тема на разговор.Щял Бабое*ча да оправя тука положението.Абе ти кой си бе?

8

Маке

преди 2 години

До Няма значение. Еми и иас се прашувам истото како тебе блгарски братко. Сте се фатиле за Македониа како куче за кокал. На нас ни се допага да сме си македонци, а не блгари. Готови сте да си закриете државата заради тие пусти чукари. Оправете си државата, имате многу поважни проблеми.

7

Анонимен

преди 2 години

Нашето да не го е написал Киро? Него го бива много с ментетата!

6

Няма значение

преди 2 години

На кой му пука за тая Македония, повече от 140г национални катастрофи заради 1 чукар земя. Кажете ми защо продължаваме да я дъвчим тая тема? Изпуснахме половин Добруджа и цяла Беломорска Тракия за едни камъни. Хората там не искат да са част от БГ ако искаха щяха за 15г да намерят по някой далечен роднина и да си изкарат БГ паспорти, дето се вика да могат да бачкат в ЕС. Има толкова много по-важни проблеми да решаваме тук, а те ни занимават с Макетата, тях Шиптарите ще ги оправят до 30г.

5

Анонимен

преди 2 години

Киро е изфабрикувал и това предложение, затова ни Франция, ни Северната република са го чували.

4

Маке

преди 2 години

До 5. Немаше да. Или беше минимална. Па ние ни не знаевме дека вие воопшто постоите. А договорот за (не) добрососедство е нефункционален. Повее е листа на желби. Се додека стои ветото немаме апсолутно никакви обврски кон вас. Треба да го сфатите тоа.

3

дп Маке

преди 2 години

преди ветото омраза немаше ли ? Има договор за добросъседство , по кийто не сте изпълнили нищо . Но сте с претенции .

2

Светозар

преди 2 години

Колкото и упорито да отстояваме нашата позиция, ЕС много лесно може да ни притисне до стената. Просто ще кажат - спираме парите. И ветото пада на момента. Рано или късно е това ще стане. Не давайте за пример ветото на Гърция, защото те имат силно лоби на Запад, а ние не. За съжаление нямаме ппечеливш ход.

1

Маке

преди 2 години

Предлогот ке биде разгледан, корегиран или дополнет. Краино време е да се реши овои глупав спор. Откако ке се тргне ветото, автоматски и омразата ке иа снема.