30

До 28

преди 2 години

Тя и Туркюие чака за членство..... Тогава, пък какво ще искаме..... хм...

29

До 29

преди 2 години

Разкажи за Кубер...

28

Патриот

преди 2 години

Искам да кажа че освен Георги Димитров, другия национален предател е Жельо Желев който ги призна като Република!!! Това са национални предатели. Толкова са нагли и крадливи, направили паметник на Александър Македонски че и на баща му Филип Македонски които са гърци. Дипломите на техните дядовци и баби са на български. Македония е югозападна България!!! Или влизат в границите на България и се признават за българи или ЕС през крив макарон! Ако Албания се присъединят сами в ЕС - very welcome!!!

27

Офис служител

преди 2 години

просърбите убиха президента на РМ Борис Трайковски, защото водеше про-българска политика; антибългарската пропаганда в сръбска Македония се води повече от 100 години, и до днес е изключително силна (за сравнение - времето на явната сръпска окупация в учебниците се нарича просто "времето между двете световни войни" - никъде няма нещо отрицателно, порицателно или негативно за Сърбия); да не се лъжем; РСМ (преди РМ) води война срещу нас и е декларирала че така е било и така ще бъде

26

Офис служител

преди 2 години

Мицкоски да обясни кога и защо са си махнали "в"-то от фамилията; такива въпроси трябва да му се задават от журналистите; да лъсне семейната му олигофрения

25

Офис служител

преди 2 години

Киро Глигоров, роден Кирил Григоров (отказал се от майчиното име); Лазар Колишевски, роден Лазар Колишев (отказал се от майчиното име); сега да обясни Мицкоски кога и защо са си махнали "в" - то от фамилията; това е синтез на проблема за влизането на Македония е Евросъюза; докато в Македония властва олигофренията, да стоят далеч от Европа

24

Анонимен

преди 2 години

Ордата на Чингиз хан я знае целия свят, даже и в Аржентина. Ама ордата на вардарските маймундонци кой ги е чувал?

23

Анонимен

преди 2 години

Всички от западните Балкани са бивши български колонии .сърби, босненци, мънкедонци, албанци, косовари. На север румънците и молдовците също са бивши българи. За история и политика мога да си говоря само с гърци и някои модерни турци. Въобще няма смисъл да си губим времето с бившите ни слуги и роби от западните Балкани!

22

Бфс

преди 2 години

Повечето хора по света, които са чували, а България е благодарение на Стоичков!

21

Striker

преди 2 години

Време е Македония да си дойде в пределите на България, където е била от над 1000 години.

20

Алф

преди 2 години

Мицко е пълно психо,близко е до шизофренията, та той същият не участва ли в посрещането на наследниците на Александър Македонски от Пакистан 😂😂😂Всъщност защо се занимаваме с тези от Сев.Македония.Ако ще и във Вардар да се хвърлят от простести- Вето ! Вето заради лъжите,кражбите на историята и униженията на македонските българи!

19

Защо РСМ няма да

преди 2 години

бъде поканена?Защото политиците и не се съобразяват с нашите искания,нищо не правят,а разчитат,че ще клекнем пред чуждия натиск.Да им е честито- западняците,на които се кланяха и смятаха,че ще ни пречупят,ще претърпят фиаско.Тогава кой ще е виновен за провала и оставането на вота?Тези политици от РСМ,които заложиха на принудата върху нас чрез западните чиновници.Затова в РСМ трябва да си научат урока и да разберат,че пътят им за ЕС минава през София първо,а след това през Брюксел.

18

калабако

преди 2 години

Не се секираjте , немоjте да тражите патриотичари од Татар-ПазарДЖик што да бидат доказ што сте вистински татарчинЯ од АлтЪн Ордата на Чингиз Хан што се зоват *** !

17

Един Турчин

преди 2 години

Незнам българите защо се занимавате с тази РСМ. Всеки ден политиците говорят нещо за РСМ, сякаш не те, а България иска да влиза в ЕС. Те дори си позволяват да ви притискат и поставят условия. Оставете ги онези шиптъри ще си ги превземат сами. Рама се подиграва със " Западна България" и точи зъби.

16

Анонимен

преди 2 години

Протеста в Северна Македония е за Нова Македония. Така ли да се разбира.

15

Анонимен

преди 2 години

До колкото може да се преведе македонец идва от Мъка. Винаги мЪкедонеца се мъчи сам. По време на Милошевич сърбите само с тях се хванаха да ги управляват. Другите малки държави изгониха сърбите Словения, Хърватия пабдори и Войводина се отдели. Нашите съседка още се мъчи

14

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбрах. А с това Нова Македония още повече се обърках

13

Мара Бунева

преди 2 години

И срещу какво и кого ще протестират? А какво искат? И още: кои са протестиращите? Доколкото се разбра, някакви хора от някаква опозиция готвели неясно какво срещу неясно кого. Може би Мицко е получил депеша от Белград и ще сваля правителството, защото се готвела ребългаризация, а приемането на френското предложение било ,,нокаут" за сърбоманите? Ама ако е така, напишете го ясно и точно, а не с някакви недомлъвки...

12

До 5ko

преди 2 години

България ще я стигнете с тоя акъл на 36 май...точно никога.Миналата година имаме брутен вътрешен на продукт около150 милиарда лева ..повече от северна македонийка барабар със скъпата ви Сърбия .Ей туй е напред а това което го драскаш е безсилна злоба Там ще си умрете на камънаците и след 20-30 г тия камънаци ще се казват Албания .А честито.

11

Анонимен

преди 2 години

До 5-koВиж ко маке, ние сме най-проклети на Балканите, но така са ни научили съседите, да бъдем опърничави :))) Ако не бехме такива, немаше да съществуваме, просто ни се налага да сме криворазбрани :))) Погледнете себе си и тогава ни коментирайте нас, щото за нас сте предатели и неблагодарници :)