33

мдаа

преди 1 година

До АнонименВерно, бе! Бойко цяла тръба построи за руснаците, без да пита Парламента и бръкна милиарди от нашите пари- защо не го обявиха за предател? Предаде ли българските интереси, в услуга на чужда държава? Предаде. Това не е предателство дори, това си е престъпление! Сега- защо Парламентът ще гласува за РСМ? Видите ли външната министърка била незаобиколимия фактор- т.е. Рундьо. Президентска република ли сме по Конституция, или Парламентарна? Г-жата от 1 година изскочи от неизвестното и взе

32

един по един

преди 1 година

Охо, под смокиновия лист на 'експертността'', взе да намирисва на РР. мноого скрити лимонки...ще свалят маски...полека лека и един по един.Оказа се, че Славчо играе за пРезидента, а тази "независима" до цент-ка също показа рогца . Парламентът няма право? Така ли, г-жо до цент? Само пРезидентската външна министърка има право, така ли? И всичко да минава през нея, а не през МС и Парламента? Собствена външна политика ли ще прави невзрачната изпълнителка на поръчки?

31

Анонимен

преди 1 година

Всички парламенти са с ниска подкрепа, не само този,прокуратурата също е с рекордно ниска подкрепа, но това не означава,че трябва да закрием държавата. И парламентът по конституция си изпълнява задълженията независимо от социологическите данни.

30

Само да уточня:

преди 1 година

До Анонимен==Вече има решение на Парламента и на Консултативния съвет при президента за стриктно изискване макетата да спазят всички условия,подписани в договора за междусъседство.До този момент те не са изпълнили,а и нямат намерение да изпълнят това,което са подписали.Следващо разглеждане не трябва да се допуща,защото този парламент е с доверие 8%и няма никаква легитимност! Ние,БЪЛГАРИТЕ няма да разрешим с купените предатели чуждите краварски марионетки Киро-Кокорчо да загробят РОДИНАТА ни!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Ей айде стига с тая тъ.па Македония.Грам не ме интересува за какви се мислят тия.За нашия народ нещо направете.

28

Анонимен

преди 1 година

Външната министърка се държи като умствено изостанала.Чудя се дали нарочно е избрана тя за министър само за да повтаря безкритично каквото кажат ИТН.

27

Анонимен

преди 1 година

Никой не знае позицията на външния министър.

26

Анонимен

преди 1 година

Абе защо не предложите простата кърджалийска тетка за председателка на парламента или Димитър Главчев? Все видни и изявени слуги на Боко тиквата. Те по конституция са му шефове, но се държаха като слуги на Бойко интелектуалеца.

25

Анонимен

преди 1 година

Тая лелка изведнъж стана много популярна в телевизионните среди, а до преди година беше световно неизвестна. Прочу се когато обвини онзи свой колега и кандидат за министър от ИТН в плагиатство. Някакво съчинение, което много вероятно тя да е копирала от другаде изведнъж се оказа нейно авторско право, а тази безлична женица я превърнаха едва ли не като някакъв юридически гений и всеки ден кисне в телевизиите..

24

Отворко

преди 1 година

Пак ли тая се изказва по новините? Ако не беше интервюто с ония психично болен ***, никой нямаше да я знае.

23

до 21

преди 1 година

ако вярваш на слави на глупосттите начи и теб те е заобиколил света..

22

Анонимен

преди 1 година

Прави се опит да се узакони национално предателство по отношение на Македония.

21

до 18

преди 1 година

Личи си, че си от "умните" и красивите. Не му е на Киро работа да заобикаля външният си министър навън да говори едно у нас друго, а за френското предложение по същество едва ли не да се разбира в последния момент.

20

Анонимен

преди 1 година

Киселова,замириса на кисело...

19

do 17

преди 1 година

да парламента е гласа на народа, ама той бойко щото е над народа не го уважаваше, това да си народен представител беше долна професия

18

Анонимен

преди 1 година

До до 14 Ами хубаво,значи предложението може да се отхвърли от парламента от депутатите. Защо Петков да е национален предател,ако се приеме това решение по твоята логика национални предатели са депутатите,които са го подкрепили.

17

Анонимен

преди 1 година

При Бойко парламента се използваше само да подпечата решенията на Герб, за това се грижеше простата кърджалйска дама.

16

до 14

преди 1 година

Онзи аре стига локуми има подписана рамка с предварителни изисквания към макетата която са я подписали. Хубава лоша, но я има а те и това не желаят да изпълнят. Според френското предложение ги пускаме, а след това щели сме да се договаряме тоест след дъжд качулка.

15

Анонимен

преди 1 година

Какво по-хубаво в парламентарна република решенията да се взимат от Парламента с гласуване на всички депутати. Това не е едноличната държава на Бойко, който взимаше решение и го спускаше за подпечатване в парламента от ***.

14

Анонимен

преди 1 година

До до 11 Ами нали всяко нещо ще се гласува в парламента от Герб,ДПС,ИТН,Възраждане,ПП,ДБ. Какво предател Петков, да не би той да взима решенията?