156

112

преди 1 година

Благодарение на льотчика българският народец видя и какво е това канадско-харвардски лъжец и вече комай е склонен да си върне обратно пожарникаря - хем по-малко лъже, хем нещо върши...

155

ОНЗИ

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ - достоен човек, на който българите вярват и затова е избран за президент на БЪЛГАРИЯ !!! Да казваш Радев без думичката "ПРЕЗИДЕНТ", е просто да игнорираш вота на много българи - кои сте вие бе ТАРИКАТИ примитивни !?!?!? ЗАПОМНЕТЕ "ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ" !!!

154

Анонимен

преди 1 година

До EDНа Киро хич не му пука, че дойде чрез Радев. На Киро не му мигна и окото да изхвърли ген Стефан Радев, к му беше преди това шеф и му помогна да се изкачи по стълбичката, въпреки прикритата лъжа с двойното гражданство. Такива като Киро не се спират пред всички. И сега, награбил мегафона пред предварително нагласения сладнийав протест, се прави на герой срещу корупцията. много хора са възмутени, защото такава висока степен на арогантност и неистова жажда за власт не е обичайно и нормално за

153

ED

преди 1 година

Киро, ти дойде на власт заради подкрепата на Радев, а не обратното! Ясно ли ти е?

152

Анонимен

преди 1 година

КИРО, КИРО НА ТОВА БЪЛГАРИТЕ КАЗВАТ- ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА. АКО НЕ БЕШЕ РАДЕВ ТИ НЯМАШЕ ДА ВЛЕЗЕШ В ПОЛИТИКАТА, ЗАЩОТО ЛЪГА И КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ГО КАЗА. РАДЕВ ТЕ СПАСИ И СЕГА ГОРЧИВО СЪЖАЛЯВА, ЗАЩОТО Е ТОЛКОВА ВИНОВЕН КОЛКОТО СИ И ТИ.

151

Цък Язък

преди 1 година

Изпускаме невероятно велик Кико с диплома от Харвъдска хартийка. Представете си пък националната програма върни се в България за други Кирчовци тип хора он чужбина с дипломи които уж трябва да значат нещо ама нищо та тез бъраги ги гласят да ги канят и връщат в БГ с високи постове и заплатки.

150

Анонимен

преди 1 година

Вече май никой не го подкрепя.

149

Анонимен

преди 1 година

Дори да има нови избори след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

148

Анонимен

преди 1 година

Моля да видите снимката над статията! Това не е българското знаме. Националното знаме на България има правоъгълна форма и се състои от три цвята: бял, зелен и червен, разположени хоризонтално от горе надолу, като цветните полета са еднакви по форма и размери. Толкова. Няма нищо друго.Няма герб, няма лъвче. Невежеството поражда увереност. Киро буквално ни върна в 1990г. Това знаме е огледало на неговото невежество. НЕВЕЖЕСТВОТО ПОРАЖДА УВЕРЕНОСТ. НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ НЕ РАЗБИРАТ КОЛКО СА НЕКОМПЕТЕТНИ.

147

Анонимен

преди 1 година

Знамето, което Киро държи под лампата е валидно до 27 ноември 1990 г. Такъв срам няма в цялата ни история.

146

Амии

преди 1 година

Никакво вглеждане в това което искат хората...Ама направо си се самоописал бе Кириле п р о с т.Искаме да се разкараш ! Но ти явно български не разбираш.

145

Сатир

преди 1 година

Простото кире просто си присвоява правото на последна истанция! Що така бе просто кире.

144

проект на Р. Радев

преди 1 година

Не виждам Ленчето на снимката. Може би прави... мекици в квартирката. Бойко беше калпaв, ама тези са още по-кaлпави. Bън, измekяри.

143

Кънчо

преди 1 година

Не харесвам Радев, но попвам да си променям мнението за него... Много ми харесва как му набива канпето на тоя мишок кирчо. Кирче мама, за радев гласуваха над 67% от хората, а за теб 25%. Такова нещо рядко се вижда-хем си бездарен неадекватник, хем имаш огромни претенции и си самовлюбен в себе си. Цялата ви група е такава...самоопределяща се за "а" отбора, ама и за "в" аматьорска не ставате...изчезвайте по най-бързия начин

142

Анонимен

преди 1 година

139,ок. Става.

141

Анонимен

преди 1 година

Тези, които сега нападат или злословят срещу Петков и искат да го отстранят, един ден ще искат да му плащат, за да се върне! Ще осъзнаят, че точно такъв достоен човек е бил нужен на България, за да я отлепи от дъното, което стигна с Русия. Но се безпокоя че ще е късно.

140

Анонимен

преди 1 година

Ае редакцията, ква е тая демокрация и свобода на словото... само **** :)) уж за велики работи и европейски блага си говорим тук...

139

Истукан

преди 1 година

Кирил Петков отваря печатница за пари. Нищо друго не му остана.

138

Анонимен

преди 1 година

Един кариерист, к с измама, прегазвайки конституцията, стана икономически министър, а по стечение на обстоятелствата и премиер, сега се прави на интересен и забатачва още повече държавата. Дано всички разумни хора в парламента, ако са национално отговорни, се обединят и изритат тези свръх арогантни и нахални хора.

137

Анонимен

преди 1 година

Херо сега в чудо се вижда. Толкова мaнги наляха, а ние не сме прихванали от правилната демокрация .:)))