149

fact

преди 1 година

РОДОЛЮБИЕ? НЕ МОЖЕ ДА ХАРЕСВАШ ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ НЕКАДЪРНИ, АЛЧНИ, КРАДЛИВИ И ТЪПЕ МУТРИ. Тука турско или руска ше става. българметата саво за роли и слуги стават. не нредът много в тази си роля.

148

Никола Стефанов

преди 1 година

Нинова vs Радев. От едната страна имаме лелка, която успя да донатъпче БСП в калта повече даже от Станишев, и единственото и умение е да остава начело на партията си въпреки провалите. От другата срана имаме бивш пилот на изтребител, достатъчно смел, за да направи Кобра на Пугачов с 30-годишен изтребител (и само между другото, завършил с почести "Стратегически науки" в военно-въздушната академия на САЩ). Не мисля, че лелката има някакъв шанс.

147

Хаха

преди 1 година

Оказа се че БСП-то с Нинова начело са по големи европейци от Радев ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН и Възраждане. Направо не е за вярване. Явно партията започва да се морденизира в съвременна европейска лява партия. Не съм ви фен, но браво !

146

Напълно

преди 1 година

съгласен с нея!

145

Анонимен

преди 1 година

Корнело, както си тръгнала ти ще съсипеш 100-годишна партия. За което ще ти издигнем паметник в знак на благодарност! Имаш още няколко дни слава....възползвай се!

144

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се зъби на президента, Нинова да обясни схемата, как тежкото въоръжение от България отива в Полша - Украйна. Иначе не съм впечатлена, че използва думи като подлост, защото с действията си е олицетворение на това. А съуправлението й с кирчовците, минава всякакви стандарти на почтеност.

143

Анонимен

преди 1 година

Тази лъжкиня разправяше и че няма да пращаме оръжия на Украйна, а ето вече пращаме и танкове.

142

567

преди 1 година

Нинова за пръв път е права. Баси иде ми да си счупя пръста че го написах това, но е вярно. Колкото и да не харесвам Нинова. Радев си прави евтин PR също като Слави. Много ниско падна тоя човек.

141

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

140

Анонимен

преди 1 година

Нинова започна да ми харесва ,леко полеко.Реформира до някъде тая партия която беше символ на най тъмните периоди на България !

139

Анонимен

преди 1 година

Щом Нинова скочи срещу кРадев това е краят!!

138

Анонимен

преди 1 година

слугинята на костов мавъра

137

Беновска пипа

преди 1 година

Корнелия Нинова ще продължава промяната! Защо привържениците на ПП не протестираха, а депутати от ИТН не се отделяха, когато двете партия се обединиха с БСП и дори направиха правителство с тях? Питам за една приятелка.

136

Анонимен

преди 1 година

До КмДа, така е. Тази кака лъже безгранично. Харесва й да бъде управляваща с цената на всичко. сега угодничи, и продава интересите на държавата.

135

Анонимен

преди 1 година

Тая да обясни има ли връзка износът на оръжие за украйна и обучението на сина и в сащ.

134

Кънчо

преди 1 година

По принцип ми прави кеф, когато червените комунисти се самоизяждат, но корни кака, радев събира електорат колкото партийката ти за 4-5 вота, така че айде замълчи си и мисли как ще си запазите правителството, че лапачката е на кантар

133

Км

преди 1 година

По една Австрийска тв показаха какви тежки оръжия е дала България на Украйна,а тази леля каза нито един патрон не е изпратен.

132

баба мара

преди 1 година

какъв реитинг трупа радев тои е 2 мандат нищо не губи и нищо не трупа бспна изборите няма да влезе в нс с нинова заради кокала съсипа 100 годишнапартия и вчера излезли на митинг да подкрепят аморалното поведение на кирои лена позор на всички вас

131

Анонимен

преди 1 година

До чичо__ЧИЧО ПЕНСИОНЕР ОТ ВВС СОПРИ КАРУЦАТА,ЧЕ КЕ ТЕ РИТНЕ КАТЪРА И НАИСТИНА ЧЕ ПОЛЕТИШ!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Нинова към Радев: Бла-Бла-Бла... бла-бла... бла... Само празни приказки... Тотални гадулки сме събрали в това НС. Няма значение кой за кого е гласувал... Пълен аут са всички...