93

Билбо бег...

преди 2 години

На един акъл са и двамата, ама на външен вид разлика има - единия мяза на хамстер, другия на зелен лилипут.

92

Emigrant

преди 2 години

Голяма рузка злоба,големи рублофилски излияния против един народ ,който се бори за идентичността и оцеляването си против в,атнишката империя!Тез които са симпатизанти на урал,на помийната империя,на пълзящия рузки тумор,да си бият пръта за натам и да не тровят повече атмосферата в България и Европа!Путин ви очаква с отворени обятия!Ще ви намери веднага място във влакчето на ужасите!Бучинския сатрап има нужда от и,диоти за попълване на ордата си от ор,ки!!Идете и ум,рете за злото джудже,из,роди!!

91

Никанор

преди 2 години

Във вторник ще последва опит от страна на "Козяк", да сътворят иу нас с помощта на платени безделници и наркомани събрани от 9 и 10микрорайон в Люлин и украински наемници, на близък по замисъл метеж < https://disk.yandex.ru/i/eZNtUceJvbjC0Q > /такъв какъвто стана на Майдана в Киев през 2014 година /, но те ще разберат ОКОНЧАТЕЛНО че България не е Украйна и номера им . . .няма да мине !

90

Бео Бахтер

преди 2 години

прави впечатление, че се разхождат по памперси без бронежилетки ..

89

Анонимен

преди 2 години

*** що така не ходеха един през друг да посетят Ирак, Югославия, Йемен, Сирия, Либия. Много загрижени станаха, занеби щот точно те воюват срещу Русия, чрез Украйна. Е , сметките няма да им излезат и този път

88

Анонимен

преди 2 години

Този Зеления не е на себе си. Нарича Борето голям приятел и интересно онзи се съгласява. Като ги гледам сродни души са. Затова са и приятели. Опазил Господ от такива.

87

Обективен

преди 2 години

Борето вероятно е там за участие в Киев Прайд.

86

ГОЧО

преди 2 години

Двамата приятели са изпафкалипо едноЗЕЛЕНКО и килоКАЛЦИЙ! После са обсъдили, как точно ще победят руските инвейдъри!

85

Тошев

преди 2 години

Там където са англоамериканците русия няма никакви шансове нашите тук с цементирани мозъци русофилчета немогат да разберат,същите САЩ,Великобритания, Австралия, Канада,са вечни съюзници няма как въшливата,с 13500 рубли 400 лева Мин,заплата московия да им се противи,не стига че тези ги спасиха от германците,и Батий отгоря сами си честват парада неблагодарници

84

прогноза

преди 2 години

Англия излезе от ЕС , а Украйна иска да влезе в ЕС. На това му се казва единомишленици и приятели. Наливайки масло в огъня, войната ще продължи още дълго време. И когато Украйна влезе в ЕС, то според БЛУМБЪРГ ще последва краят му.

83

пх

преди 2 години

Срещнали се двама Клоуна... Е, как да не са приятели! -)))))))

82

Анонимен

преди 2 години

Константинов признай си накрая, че те е...аха брутално в Украйна, оттогава си много по женствен и яко флиртуваш в парламента

81

Анонимен

преди 2 години

Руснаци и украинци са живели заедно от векове и яко са се омешали, и разбира се, че са се карали, били и убивали - впрочем, както са го правили мнозина /ако не всички/ по света. Но "хохлите" бяха първокачествени граждани на Съветския съюз наравно с "москалите", докато сега избират да са второкласни в Полша, третокласни в Германия и ен-класни в Англия.

80

Анонимен

преди 2 години

Англия винаги е мачкала русия а ние като руски подметки най добре знаеме това! Многото кофти е Великобритания да ти е враг, путин на стари години ще го разбере, щото определено е ***!

79

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ДОБРЕ Е БИЛО НЯКОИ СНАИПЕРИСТ ДА ЗАЗДРАВИ ДРУЖБАТА НА ТЕЯ КЛОУНИ И В ОДВЪДНОТО.

78

Анонимен

преди 2 години

две откачалки

77

Анонимен

преди 2 години

руснака трябва веднъж за винаги да разбере, че не може да еоюва срещу Европа и да хапе ръката, която го храни, никака милост за рушистите ако ще бензина да стане 10 лв.

76

Патън

преди 2 години

ето така се действа смело и решително и за това поске са велики сили и са богати, а българските мижетурки все въртят *** и все им е вътре

75

Анонимен

преди 2 години

Всички лидери на Запада го посетиха, без да се страхуват от бомби и ракети от руснаците. Гадове, само *** ви вярват!

74

мак

преди 2 години

Тече надпревара, кой повече се мазни на зеления, кой ще обещае повече и да хвали Украйна, колко е важна за нато, ес, евровизия, съюза на сме..шни.ци и за каквото се сетиш. Приятели, таратанци. Не срещнах мнение на политик, който да каже, че Украйна е получила предостатъчно помощ и е време зеления да се оправя сам и да спре да изнудва и нарежда, защото всяка държава в момента има свои проблеми и няма пари за вечно раздаване нито за бежанци, нито за оръжия.