44

Анонимен

преди 1 година

РСМ не е изпълнила и една точка от договирте, ако я пуснем да преговаря без условията да са изпълнени после изобщо няма да ги изпълнят, освен ако не са залегналю юридически като точки в преговорния процес, за да може да слагаме вето, когато не са изпълнили условията.

43

Един Турчин

преди 1 година

Няма да удържите. Българите често предавате род и родина.

42

до 40

преди 1 година

е, айде сега.. до преди малко се обясняваш в любов на оня престъпник Тито, а сега стана с модерни възгледи хахахахахахахавашите "модерни" и (без)платени възгледи ги знаем..

41

Анонимен

преди 1 година

Много ясно. Може да вдигнем ветото до края на следващата председателство на Франция! Така рсм ще имат достатъчно време да изпълнят договора за добросъседство! Стига сме гъзили, да покажем и ние малко достойнство!

40

Анонимен

преди 1 година

Пляс, пляс парапетите! Пляс, пляс парапетите! Пpocтo същество...

39

Пеги Бънди

преди 1 година

Това не е достатъчно, генетично или само по паспорт?

38

Гр

преди 1 година

Темата Македония в Бг за съжаление се ползва за ежедневни политически цели при което вредата е за самата държава. Когато на народ не може да се предложи идея или конструктивизъм , тогава се връщам назад и търсим виновници за нащо нещастие, а Македония е перфектното алиби на наще неуки политици които с най-грозното -национализъм и агресия се опитват да съборят правителството и да спечелят някоя друга точка за сметка на унищожаването на имиджа на страната ни. Грозно.

37

Браво!

преди 1 година

Евала Йотова ! Само така.Що не станеш министър председател.Да го разкарате това мекотело усмихнато?

36

Анонимен

преди 1 година

До до 39 -- Играя го рационален човек с модерни възгледи а не пещерен патриот вдъхновяващ се от разни предавания за псевдо-история която няма нищо общо с 21-ви век.

35

до 39

преди 1 година

чакай сега.. ти с тоя перфектен български правопис какъв го играеш.. "югославянин" ли.?! :)няма такова животно.. не съществува от 30 години хахахахахахаха.. ама Милошевич, ама Тито, ама Мито.. м;айната й на Югославия.. умря!

34

Анонимен

преди 1 година

До България над всичко -- Не съществува заради грешки на Милошевич. Тито беше лидер на ниво далеч над него и на светлинни години от който и да било българин за това и имаше уважението на цял свят а вашият тошо трепереше от него.

33

България над всичко

преди 1 година

смотания ЕС собствените си интереси сам не може да брани и е куче на каишка на САЩ, но иначе щял да брани нашите хахахахахахаха

32

до 34

преди 1 година

като не ти харесва - границите са отворени!лек път

31

Анонимен

преди 1 година

колкото и да унищожават историческите ни паметници в северната македония, не могат да унищожат доказателствата в полза на България, които се пазят в различни музеи по света, във Ватикана... не мисля, че крадейки, северомакедонците утвърждават новосъздадената си държавата

30

До 31 България над в

преди 1 година

Коя българия над всичко бе ? Тая ли сегашната ограбена приватизационно управлявана от американските ционисти ? Аейсектер бе

29

България над всичко

преди 1 година

интересите на България могат да бъдат защитавани само от България!тия глупости, че ЕС щял да бъде гарант за исканията ни ги дрънкат само продажници от нпо - та

28

жоазиньо

преди 1 година

Явно от германия са дошли грантове и местното джендер се стреми да се облажи с някой и друг грант. Нищо, че по темата за фиром знае само от талавизора...

27

България над всичко

преди 1 година

умрялата Югославия така се би срещу фашизма, че.. днес не съществува хахахахахахаха

26

Анонимен

преди 1 година

според мен трябва да вдигнем ветото и исканията ни да бъдат бранени от Европа в годините, когато измислената руска креатура-сев.македония ще трябва да покрива изискванията за приемане в европейското семейство, не разбирам защо никой не разяснява как е правилно и цивилизовано да се справим с този проблем... изпадаме в грозна ситуация с това вето, нека Европа се справя с езика на омразата там и всичките им трески за дялане!

25

Анонимен

преди 1 година

Уикипедия -Българи: 1417 или 0,073%При такова численост на българите в Македония, изкуствено се използва случая в интерес на сатрапа от Кремъл чрез петата колона. Разединяват изкуствено за да останат в тяхното сфера на влияние. 1500 човека турци в едно село има тук ако се обърнат картите с какво ще се оправдаем.