11

Анонимен

преди 1 година

В световния ден за борба с опустиняването и сушата у нас се провежда гей прайд.

10

Wildfire

преди 1 година

За предотвратяване на горски пожари, храстите трябва да са добре подкастрени.

9

хммм

преди 1 година

Банда кърлежи ще ги налази!

8

Кой

преди 1 година

До anonimen1 ТИ май не си излизал много много, Нова година я посрещам на плажа в Испания и тока е 25 цента на киловат.Я кажи ти колко 400лв на месец плащаш в панелката.

7

Иван

преди 1 година

След месец чакаме Анталия,Крит,Пелопонес...обичайните дестинации.

6

Анонимен

преди 1 година

Затоплистка пропаганда.Става въпрос за горещ въздушен фронт от Африка, който продължава само няколко дни.Същата пропаганда имаше, когато в Антарктида за три дни имаше по-високи температури.А се премълча, че миналата зима е била най-студената в историята на Южния полюс откакто има измервания.В единият случай става въпрос за три дни,а в другият за няколко месеца. Кое е показателното?

5

Анонимен

преди 1 година

Ми, няма руски Хаарп, така казват.

4

Анонимен

преди 1 година

Войната ще направи още по големи поразии. Това, че се води извън границите на ЕС не означава, че няма да засегне въздуха в ЕС и до Англия и САЩ ще стигнат вредните частици, както е било с радиацията от Черно бил.

3

Янко Антивакс

преди 1 година

"В департамента Жиронд, който включва Бордо, властите съобщиха, че всички публични прояви на открито или в неклиматизирани помещения от 14:00 ч. ще бъдат забранени - мярка, която ще бъде разширена в целия регион."---Тези нещо много взеха да се грижат за нашето здраве чрез въвеждането на забрани и свръхрегулация. Никой не ги е оторизирал! На когото 40 градуса не му понасят, нека сам да си преценява дали да участва в публични прояви! За един млад, прав човек 40 градуса на сянка са нищо работа.

2

Teo

преди 1 година

Севилия граад на разврат и поквара, не мой'ш премина нанана през пазара!

1

anonimen

преди 1 година

да събират слънце докато е без пари че зимата ги очаква голям студ и голяма секира на сметките им