15

ББ

преди 1 година

и не съм тр.л...бесен български гражданин съм,прогонихте децата ми от прекрасната ни Родина,за да може вашите да живеят в "лошият" САЩ с офшорни пълнени с нашите животи,ще става още по лошо...ще сме още по крайни...няма какво да губим...загубихме децата си заради вас и грабежите ви...няма да ви простим...няма да се "разберем"децата ни не са стока,в понеделник с камъне и дърве съм пред парламента...елате ми!!!!

14

ББ

преди 1 година

и ако си този за когото ни се представяш...излез утре и разкрий схемите в който са те вкарали...ок алексиев ти е помогнал да спасиш здравето а може би и живота ти...но как ще продължиш да живееш опозорен?нЕкви 1400 г оцеляваме срещу ятагани,сега и "сармат"...вие ни викате..."матрял"защото сме ви се доверили, а вие сте ни предали...за малко ще е!!!Народа...не *** с пари,Народа ни е шефа...не слави и доган-боко,Избори!!!

13

Ланския

преди 1 година

От както са го назначили за пишман-министър само локуми разтяга, непрекъснато мрънка и не е свършил работа за 5 стотинки.

12

Ангелина

преди 1 година

Още в самото начало ,когато ИТН или по- точно Слави Трифонов ,защото той е вторият Бойко Борисов ,който не разрешава някой друг от партията му да изказва собствено мнение и действа според собствените си морални възгледи ,започнаха за предлагат своите кандидати за постове ,като се започне от Николай Василев и се стигне и до Караджов на хората ,които "помнят" си пролича ,че "изчегъртането " не е на старите порочни практики на ГЕРБ ,а "изкуствено дишане" за "стари муцуни" със спорен морал.

11

Тея три милиарда

преди 1 година

Са в чекмеджето на Баце .С една част е платено на фирмите авансово и безотчетно.Сега искат още пари.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако си стоиш кротко,не вдигаш врява,може и да не разберат хората,колко си ***.

9

Анонимен

преди 1 година

Караджов вече си жалък

8

дддд

преди 1 година

Слушах днес комисията.Пълна пародия.Доклад нямаше,депутатите не бяха се запознали с него.Така че си говориха Алабалистики!

7

Анонимен

преди 1 година

Да не би Кирчо и Кокорчо да пишат тук?Хаха

6

Анонимен

преди 1 година

Правителството не се бори с мафията.Правителството се бори да вкара свои хора на правилните места и да си има мафия.Има разлика.Краде в милиарди.

5

Анонимен

преди 1 година

Заслужава ли си срещу 50 лева да се излагаш и да рискуваш пандиз като нападаш депутат?Пиянска работа.От Пловдив дошли да замерят шишета.Да си ги замерят в Пловдив.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от София и не одобрявам да водят от Пловдив платената агитка на ДБ срещу 50 лева.Задръствания направиха.Тея там не бяха от София.Не лъжете.Кой знае от коя кръчма ги хванахте за ушите,напихте ги и не знаеха "Оставка" ли да викат или "Подкрепа".

3

Анонимен

преди 1 година

Не може и двете страни да казват истината. Караджов вади документи, Кокорчо също размахва разни папки. Време е главния каскет след всичко това да се самосезира и да ги привика да пишат за да се разбере кой крив, кой прав и виновния в кауша.

2

Анонимен

преди 1 година

Съд докато тея не се научат да спрат да клеветят.Ако им се размине ше има и други.

1

Асан

преди 1 година

Не можа да краде тоз Караконджул седесарски :)))