10

Анонимен

преди 1 година

Културното е като подготвяш файл за печат, да отпечаташ едно копие, за да провериш дали всичко е както трябва и ако има грешки да ги коригираш. Ама явно пак некой "професионалист" е свършил каквото може..

9

Държава Трябва

преди 1 година

Да помага, така е Редно при К0мунизъм! А за Индивида - е не само Вредно, но Опасно да Мисли, различно от Партийната Линия!!

8

Гост

преди 1 година

Колко точки ще им дадат и какви оценки ще им напишат е все тая. По-грамотни децата няма да станат. Дали ще си *** с тройка или *** с петица, пак ще си ***. С родители кефещи се на путин и учители които не знаят как да ползват LaTeX за да съставят документ с математически формули, какво да се очаква.

7

училище мъчилище

преди 1 година

До БебоПравят го нарочно всяка година, един вид ритуал, за да се подиграват с децата, че ги чака тъпкане, несправедливости, перипетии цял живот. Колкото по-бързо изкласят децата, толкова по-добре за тях, да не поглеждат обратно към тая ферма за полиране на мозъци.

6

Бебо

преди 1 година

Всяка година от МОН допускат да има проблеми с матурите.Някой носи ли отговорност, не сме разбрали.

5

Наска Байконурова

преди 1 година

Тия дечурлига не разбират, че само си губят времето с товеа училище. И без това нищо съществено не учат само някаква индоктринация, невидими неща, вещерство, фемиснистични науки и джендъризъм. Единственият урок, който научих в даскало, като видях лудата физичка, е че Земята е плоска, щом тя проповядва небивалици за слънца, планети, космоси и подобни фантасмагории.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе махайте ги тези скоби - за какво са им? Може и цифрите да махнат за да е още по лесно. Оставете децата на мира. Стига сте ги мъчили с това 'смятане'.

3

Германец

преди 1 година

Някой работи ли си по специалността в татковината ви?

2

офффффтопик

преди 1 година

До QAНе толкова нивото /ако го разбирам като компетенция/, просто всичко се прави през пръсти, без заинтересованост дали е удачно, удобно, правилно..... все едно местят купчини камъни

1

QA

преди 1 година

Някой е трябвало да погледне тия pdf файлове, но нивото е супер-ниско навсякъде