235

Петолъчка

преди 1 година

Ти вместо сега да обясняваш приказки и да правиш мантри. Обясни защо ни набута тези смешници. Кой ти ги прати? Защо ги назначи на тези позиции? И защо излъга хората с тях? Кой ще плаща всички разходи по изборите? И това не беше ли договорака ти ги подкрепяш за да имаш втори мандат? Защо сложихте тия машини за гласуване явно да си слагате който си искате първи? Излез пред народа и се извини, че ни натресе тези смешници. Спри да правиш простотии, че обърна държавата с краката на горе.

234

МИРО

преди 1 година

РАДЕВ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!!!КАТО ТАКЪВ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НИ!!!!КОНКУРИРАТ СЕ С КИРО ОТНОСНО ПОЛИТИЧЕСКА НЕСРЪЧНОСТ!!!ПЪЛЕН СРАМ И ПОЗОР ЗА ДВАМАТА!!!СКОРО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ТЯХ!!!

233

МИЛЕЙДИ КОМИТОВА

преди 1 година

Многоуважаеми, Многопочитаеми Дами и Господа, ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА идва, очаквайте я скоро, не само в София, но и във Вашият град, защото е време за ПРОРУСКА ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕБУЛИКА БЪЛГАРИЯ, СЛАВА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !

232

Анонимен

преди 2 години

Ти си виновен Радев! Ти и само ти! Сега гледаш да се спасиш

231

Анонимен

преди 2 години

Радев е двоен агент,слуга на САЩ,правещ се на русофил.Хлъзгава риба,сложена съ заблуждава простолюдието

230

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радев,що ти е еврейски носът? Да не си некакъв кълвач?Колко много си приличаш с роднината ти Шимон Сакскобурготаки-немският евреин!!!

229

Мен

преди 2 години

А ти колко си долеееен..., чорап....

228

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тия 240 безполезни мишки.Дъното е стигнато.

227

Феро

преди 2 години

Пиян пилот. Стои на сянка тъпан.

226

Анонимен

преди 2 години

Арктически пингвин. Вижте мк суратя...

225

Анонимен

преди 2 години

за кирчу става дума

224

Анонимен

преди 2 години

сега по 1 канал се вижда колко е недорасъл за поста ,който му дадохте,това е патология на нарцис.

223

Някой си

преди 2 години

Аз пък следя с кеф разпада на това недоразумение,съставено от теб.После е и твой ред.

222

Анонимен

преди 2 години

Скрий се чорап!

221

Гумичка за триене

преди 2 години

Евала бе !! Ти донесе промяната с твоя юмрук нима не помниш, е да промени цената на тока цената на олиото цената на горивата цената на ВСИЧКО е не такава промяна желаехме господин поставен. Сега юмрук няма а? Свършиха парите от топлите страни,има само за Деси да извърви ПЪТЯ а? Ама и него ние сме платили!!!!! След смешното правителството поставено от тебе нали знаеш кой е следващия ? Дано го довърши ПЪТЯ Деси че иначе ще трябва да плащаш ти .

220

Бонго Бонго

преди 2 години

ДОБРИ, ПРИЗНАВА ЧЕ ПАЗАРУВАТ ДЕПУТАТИ В ЕДНИ 3 МЛН ЕВРО НА ЧОВЕК И ПОЛИТИЧЕСКАТА ДИАРЪЙЯ РАШКОВ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СЕЗИРАЛ КОРУПЦИЯТА.ЧАКАТ ДОБРИ ДА ПУСНЕ ГАЗ БЕЗ БОБ, ЩОТО САМО ПАРДЖОЛИ МАХА...Я КАК ДОБРИ СЕ Е НАГУШИЛ....ГОШИ. ГОШИ ГОШИ...

219

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ Е МАФИЯ СПОРЕД БОБОКОВИ!ПРОКОПИЕВ!ЧЕРЕПА! ВАСИЛЕВ!А ЧЕСТНИЯ РАШКОВ СЕ БОРИЛ С МАФИЯТА И ЗА ДЖБРАТА БОРБА ДЕСЕТКИ МИЛИОНА!

218

Анонимен

преди 2 години

Да нямаш срам от хората и страх от бога!РАДЕВ, ТИ ДОВЕДЕ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ!ГОРИВАТА С НЕПРОМЕНЕНА ДОСТАВНА ЦЕНА И ДАНЪЦИ СКОЧИХА В НЕБЕТО!ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СЕ НАРЕДИХА НА ОПАШКА ЗА ПОСРЕДНИЦИ!ПОСРЕДНИЦИ И ЗА ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА!ХАРВАРДИТЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ ПРИ МИЛИОНИТЕ!ТИ ЩЕ ПЛАТИШ СМЕТКАТА!

217

Анонимен

преди 2 години

Президент, бивш военен - никой не може да го разбере за какво се бори, и той не може да обясни внятно .. нещо срещу Македония, нещо срещу Гешев ама до едно време, нещо срещу Кирил И Асен за поскъпването на петрола на международните борси .. нещо като нищо! Голямо Нищо! След Мутрите, видяхме че и Военните немат акъл ... все пак ценза лидерите се вдига през 10 години.

216

фигурант отвсякъде

преди 2 години

Koй ми ака в гащите ?!? От Радев започна всичко.