109

ББ

преди 1 година

колко трябва да си *** за да бачкаш за..копейки?да работиш против Народа си манипулиращ го с несъщестуващи ценности,в съюз с мафията дпс-гроб...копейкин и руските служби опитват да наложат "рашистки"ценности",страхливите българи...ще ви изпратим сармат...приятелски..те така и приятелски рашите убиват възрастни хора и жени и деца в Украйна...от "любов",така "обича"раша,правени опити да купят обслужват...некачествен...утре/днес/ България пред Парламента да им го покажем,Братя...България нази гледа

108

Сатанаил

преди 1 година

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра и Кирчо/ по върховете на власта.Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР за да си основат . . .новата държава !Защото от старата им, няма да има и помен !?

107

Анонимен

преди 1 година

Още един дървен философ

106

Хаха

преди 1 година

Никога повече раша в България!!! България избра ЕС!!! А вие започнете да си затваряте устата ***, щот кат идете в раша ще е така...никакво право на мнение! Ще има кой да мисли вместо вас...както е и в момента!!!

105

Юри Дългоруки

преди 1 година

Русия е велика Пак ще бъдем под нейно крилоРусофобите ще бъдат изритани в Сибир на почивка

104

Анонимен

преди 1 година

Точно така!

103

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 1 година

Руските сви нари у нас--СЪЩО!Управляващага коалиция ПП е дълбоко лицемерна и подла, защото всъщност, произхождат от недрата на БКП/ДС! Утре , като нищо ще завъртят *** към Русия и затова трябва да паднат в сряда!

102

Анонимен

преди 1 година

Русофобите да си вървят в кравестан бе

101

Хаха

преди 1 година

Европейските *** надигат глас щото имат СВОБОДА, *** кат бяха само *** преди 1989г. си траеха като мишки!!! Е и това ако не е ЛИЦИМЕРИЕ!!!

100

Анонимен

преди 1 година

Кой да брани Християнството...хахаха Тези, които години наред ни забраняваха да влизаме в църква ли? Да, Българите им дадохме писменост и вяра..ФАКТ! А БЪЛГАРИНА САМ Е ОПАЗИЛ ВЯРАТА СИ!!! Стига манипулации...стига глупости! И спрете да използвате Българската Светица Ванга!!! Точно раша я опорочава!!!

99

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова беше шеф на Россотрудничество , и не случайно е точно тук, да брани Християнстовто по тези земи, тъй като ние нямаме армия и финансови инструменти да ударжаме натиска на някои сили за тотална ислямизация , и то от тази в стил Ислямска държава, затова и Ердоган посочи именно новите кандидат-членове за Нато, че поддържат тероритични клетки, има големи планове за нашият регион, но добре че руснаците удържат , и Ердоган не е турският лидер,който щепусне безконтролно бежанци

98

Анонимен

преди 1 година

Българското културно наследство е в основата на културата на Русия,тук е пълно със свети места, църкви, нарочно не ги полуляризират извън туристическа гледна точка, тук сме люлката на истинското Християнство, затова и са се били за Освобождението на тези Свети места,не случайно и Ванга е толкова почитана,още повече че е изключително точна. Русия не е просто Русия, това е Федерация на различни народи, които се уважават като култура и работят за взаимен просперитет на база на християнски ценности

97

Анонимен

преди 1 година

Еми така е, ама като се стигне до важни решения Ганко е мазо()хист. После целия свят му е виновен.

96

Анонимен

преди 1 година

До 89"копейкин не го канят в нито една ЕС страна.." - и какво като не го канят? Ако го канеха пол'юции ли щеше да имаш? Мен ме интересува дали защитава свободата и независимостта на България.

95

До 109

преди 1 година

Е ти явно или си в азия или си на луната...хахаха

94

Анонимен

преди 1 година

До До 107 ЕС е сбирщина от чиновници и политици гледащи как да приберат повече пари нямащи нищо общо с Европа и европейски ценности. Да не говорим че повечето са "мотивирани" от САЩ. ЕС също не е Европа и това че са те излъгали да си мислиш така е твоя битка.

93

До 107

преди 1 година

И генетично и териториално България е Европа. А от 2007г. БЪЛГАРИЯ стана членка на ЕС!!! Малко си чел!

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104 - Не, България не е в Европа. България е на уникално място на картата и винаги е била тук и ще си остане тук. България не е Европа или Русия или каквото и да било. И когато го осъзнаеш, тогава може и да почнем да се разбираме. Но ако си мислиш че трябва да избираме между Европа или Русия значи отказваш да видиш нашата реалност каквато е била винаги.

91

черния

преди 1 година

Проблемът не е в това, дали България е в ЕС и НАТО, а в това, че българското население е необразовано, некултурно и недисциплинирано. Поради това бедно и измиращо. Пък дали сме НАТО или не сме, все тая. Ако излезем, от последните в Европа, ще станем средна ръка из между Молдова, Босна и Киргизстан. Тъпите страдат и това е!

90

баба мара

преди 1 година

сега убедихте ли се че без референдум не става 30 години обществото е разделенона мен нато и ес не са ми донесли нищо добро видяхте след 77 години мир сащотвориха воина на русия за нов световен ред ама няма да стане без русия китаии индия само впк на сащ спечели напълниха гушите и вече не могат да преглъщат