25

Мирослав

преди 1 година

Споко в актуализацията,мразещити Путин предвидиха нови около 300 млн. за кеф на Радеф за ремонт на МИГ-29. Евтиния,на всеки 2-3 г няколко стотин млн не е,като "скъпите ф-16". Между другото никой не коментира,че за предишния ремонт,парите също са платени предварително и имаше също голямо забавяне. Но,за Русия не е проблем престъпление е,ако е за западняци тогава е лошо,*** русофили.

24

Анонимен

преди 1 година

Нали сте комунисти?? Как така има проблем??

23

До 21 Недялко

преди 1 година

Поне има какво да ремонтираш. Защото поддръжката на Американските хвърчила е почти за без пари. Просто повтаряш поизбледнялата линия на листа с чертежа с химикалка... И ей го на, самолета е като чисто нов

22

Анонимен

преди 1 година

А можеше да ги шитнем на Украйна, а парите да изпием в Гърция.

21

Приземител

преди 1 година

СУ-25 НЕ е изтребител, а щурмовак.

20

Недялко Недялков

преди 1 година

До TeoНямаме, свършвали им ресурсите на някакви части отново и до края на годината при липса на поддръжка са приземени.Руски таралясници - все ремонтираш и все е счупен. Клети ***.

19

Teo

преди 1 година

Су 25 - изтребител? И това военния министър?!? Добре, че имаме малко щурмоваци МиГ 29, че иначе съвсем щяхме да я окъсаме!

18

Анонимен

преди 1 година

Ако е за гуми, има едно момче до нас - Венци, бачка на вулканизатора. Качествено и на прилични цени. Препоръчвам го на МО.

17

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОЛКОВА СМЕ НЕЩАСТНИ НИЕ НЯМАМЕ ПЕХОТА А СУ 25 Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ПОДДРЪЖКА НА СУХОПЪТНИТЕ СИЛИ - ФРОНТОВИ ЩУРМОВИК - ПАК НЯКОЙ МО Е ЛАПАЛ ПО ТОВА ВРЕМЕ ТАМ КОМАНДВАШЕ ЕДНО ПЪЛНИЧКО МОМЧЕНЦЕ НЕ МНОГО УМНО РАЗНЯСЯШЕ ЕДНА ТОРБИЧКА БИЛЛА.

16

Тото

преди 1 година

До bl:Отгоре на всичкото, в статията се подхвърля идеята , че су25 можел да ни бъде алтернатива на миг29/ф16, което е пълно безумие. Су25 няма дори бордова рлс за въздушни цели.Има вариант на контейнер да се подкачи елементарно рлс , което става само да гони хеликоптери и други шурмовици, на близко и ниско .

15

Колония

преди 1 година

До, да така ще бъде:Друго е ти като се кланяш на твоите господари от Вашингтон. Тогава е друго - задължително наглата пасмина трябва да владее цялата планета, че и космоса и само те да определят какво се случва. Радвай се и на бясната инфлация, която пак се корени при тях, но не забравяй да обвиниш Путин и за това.

14

Алекс

преди 1 година

Миналата година са ремонтирани,тази ще ги приземяват.Нещо ни баламосва министъра.

13

bl

преди 1 година

До Тото"Щурмовик, а не изтребител, списвачи неуки !": Да се радваме все пак че са познали че СУ-25 е самолет.

12

да, така ще бъде

преди 1 година

Когато ни предлагаха дайте старата си техника, за да получите по съвременна--Радев и БСП , ГЕРБ и *** , като чуха , че ще даваме оръжие на украйнците против техния работодател господаря Путин--скочиха веднага. Другите държави си дадоха старата техника, но за нас най-важното е да въртим опашка пред годсподаря Путин и щастливи да облизваме малкото изхвърлена от него храна.....Яжте на воля ***...дано кръвта на невинните да се залее и удави.....

11

Тото

преди 1 година

Щурмовик, а не изтребител, списвачи неуки !

10

До Селянин

преди 1 година

Над нашето село няма да припарят, защото ще ги свалим с прашки.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами то не бяха санкции, забрана на полети (в това число и дипломатически), отказ за заплащане на газ... И най-накрая, ох, въх, проблеми с ремонта на самолетите. Ами те ги ремонтират на едно-две места. Тези санкционираните.

8

Шишо

преди 1 година

До ХахахахаПо-глупав коментар не бях чел!

7

Асан

преди 1 година

Кви проблеми има

6

Анонимен

преди 1 година

С F-16 такива проблеми нямаме!!! Те не се чупят, не харчат керосин, не падат от небето и НЕ летят.... Защото ги няма. Добре че беше баце да ни спести пари от експлоатация и ремонти за самолети.