112

УЛИЧНИК

преди 1 година

Е ТЯ УЛИЦАТА ВЕДНЪЖ Е ЕЛЕКТОРАТ И ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА ,СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ Е УЛИЧНА ТЪЛПА ТОЧНО УЛИЦАТА ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ ,УЛИЦАТА Е И РЕФЕРЕНДУМ ,КОЙТО ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧАТЕ,А КОГАТО ЕЛЕКТОРАТА НА НЯКОЯ ПАРТИЯ Е ТОЛКОВА *** ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КОИ 2 КОПЧЕТА НА МАШИНАТА ДА НАТИСНЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ,ТО ТАКИВА ХОРА Е ПО ДОБРЕ ИЗОБЩО ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ .

111

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Доц. Бузлуджиева да не размахва червеното знаме на Кремъл. Веднъж спонтанно събраните хора пред парламента ги нарича "народа", втори път "улицата". Според случая, както и изнася.

110

нерон

преди 1 година

това бълхарите заслужава да водят тежък живот в булхария защото са уникално *** народ.комунистите и гроб ги държат 80 години на последно място в Европа ,матеряла иска пак те да го управляват ,народец по-*** и от руския това заслужава .

109

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се появи "спонтанен протест на грайндери", освен ако предната вечер не са били интимни с Минчев.

108

Реалист

преди 1 година

"Протести" в подкрепа на управляващи ? Па нема лошо нека хората изкарат некой лев ...

107

Анонимен

преди 1 година

Тия протести са за герб , защото те не бързат с изборите . Борисов иска Киро и кокорчо народа да ги изхвърли с ритници . Поискаха вота само заради натиск от структурите.

106

Анонимен

преди 1 година

До 165:Обаче не отричаш,че не си от София.Колите си бяха пловдивски.Въобще не е спонтанен протеста.

105

Анонимен

преди 1 година

Все пак трудно е да не си вземеш 3 млн евро.Направиха ги тея от ИНТ тото милионери.На протестите пък пари и бирички раздават.Дори да не ги подкрепят на такава оферта ще отидат много ясно.

104

Анонимен

преди 1 година

Е,няма си ги няколко милиарда.Факт.Пък кой го е казал няма значение.Отделно Кирчо е дал 1.6 милиарда на Прокопиев от Плана за възтановяване и развитие ,а той сега от тези пари му дава 30 млн да купува депутати и да организира протести.

103

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-РАДЕВ-ИТН им треперат мартинките, заЩОТО СА В КРИЗЗЗААА!!!!

102

така, така.

преди 1 година

Троловете на ГЕРБ-ДПС+итн+възраждане се активизираха, защото СА В КРИЗА!!!!! ТОЛКОВА ДЪЛБОКА КРИЗА!!! ЧЕ ГЕРБ работи рамо до рамо с ДПС, които работят рамо до рамо с възраждане, а иТН работи с всички едновременно. Своеобразна мара общата. ЗАЩОТО Е В КРИЗА!!!!!!!!!!!!!!!

101

Страх от избори

преди 1 година

До Още по-отвратения за това ли стачувахте , Кирчо лъжеца с 6 метра водосточна тръба ... Не ви искам измислената промяна , а народа е мъдар ще си каже думата на изборите на есен

100

Още по-отвратен

преди 1 година

Клакьорите на мутрата пак изпълзяха.Не ви ли е срам,бе?Да защитавате един доказан крадец и мафиот!Добре ли плаща?

99

Анонимен

преди 1 година

Бъркаш се.Отивам на протест и се кълна,че никой нищо не ми е дал.Вашият вожд казваше-да пукна,ако лъжа и се кръстеше няколко пъти.Пуснаха ли му тока в Банкя или кара джипката да ходи на мач с бистришките магарета.

98

Отвратен

преди 1 година

Платена манифестация от олигарси в защита ПП , пари има крадат яко остават даже и за покупка на депутати

97

Анонимен

преди 1 година

Октоподът ПП,който краде от еврофондове ли ще подкрепяте?Луди!

96

Мадуро

преди 1 година

И Радев призна купуват се депутати, ПП прозрачното управление което не иска избори щом може да си купува депутати докато рекордно караде

95

Мдааа

преди 1 година

Пруфесурката си е една обикновена лека жена с уклон към байхАй... кандидатка за МАТАХАРИ!!!

94

Мдааа

преди 1 година

Да светнем леката пруфесурка!!! ........ ...... Протести ще има тази вечер от 18:30 ч. в Пловдив на площад Съединение, както и до Паметника на приморците във Варна от 19:00 ч.Протестите са провокирани от отстраняването на Никола Минчев от поста председател на Народното събрание и от формирането на новото мнозинство в НС - с гласовете на ИТН, ДПС, ГЕРБ и "Възраждане".

93

преди 1 година

на мафията им треперат мартинките