10

vlady

преди 1 година

До ДокВъв Варна също няма компетентен служител вече почти три години аналогично на Бургас.

9

vlady

преди 1 година

Измамените да се обърнат към архиепископ Датев Акобян - в Бургас вече повече от две години няма компетентен служител заради продължаващия конфликт между Епархийски съвет и духовенството за Божията благодат (имотите на арменската църква).

8

Анонимен

преди 1 година

Тия хора не се научиха, че се плаща с КРЕДИТНА карта. Айде да видим кой и как може да те измами. И да те измами с капаро или нещо, парите ти ГАРАНТИРАНО се връщат. Ама, какво да правиш- нула финансова култура в нашите ширини. Мисли си, че кредитната карта е кредит и лошите банки ти взимат парите. Да, ама не.

7

Док

преди 1 година

И как плащахте на таз леля, бе, баламуррници? Като си купите почивка от лицензиран туроператор ви се издава официален документ-ваучер в който има сериен номер с пълно описание на услугата. И като го платите по банков път, най-малко вече има проследяемост и имате законна възможност ако се наложи да си търсите правата. А сега може да се обадите на отец Храч Погосян, редови служител в арменската църква във Варна или на нулаосемстотиндесетстотин...хахха

6

дедо Ташунко

преди 1 година

измамените камили

5

Анонимен

преди 1 година

Гласувай те за Георги Жеков

4

Анонимен

преди 1 година

Привлечена от луксозния апартамент на крачка от плажа в Поморие, Гергана.....ЕТО ТОВА ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ, ЧЕ ТЪРСИТЕ САМО ЛУКС, АКО НЯМАХТЕ ОГРОМНИТЕ ПРЕТЕНЦИИ - ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА ВИ Е НАРЕД, ВСЕ ПАК НЕ СТЕ НА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ, А СТЕ НА БГ ЧЕРНОМОРИЕТО. Цял живот в лукс живяли.... селя ния абсолютна....

3

Анонимен

преди 1 година

Промяната Продължава!

2

Анонимен

преди 1 година

Искали са да минат тънко, ето им я далаверата! Евтинито излиза скъпо! БОЙКОТ на бг черноморието! Не пълнете гушите на алчните търгаши, подвизаващи се като хотелиери, рентиери и ресторантьори!

1

Анонимен

преди 1 година

Жените знаят добро и лошо. Но не знаят в политиката кое е ляво кое е дясно . Те си обичат комунизма и социализма.