678

Анонимен

преди 2 години

любовта на народа ви очаква всички, махайте се докато е време.

677

Анонимен

преди 2 години

"Наложи се народните представители да бъдат охранявани от полицаи." Колко трогателно -народните представители от "В(г)ъзраждане" ги охранява полицията от народната любов !След тоновете дебелооки словоблудства Костя прябваше да бъде оставен да вкуси от народната любов !Каква наглост само - вожда на родения от ДС проект Възраждане , наследствен мафиот , да нарича мафиоти тези , които си искат обратно държавата от мафията ! Но-о-о , нашенеца вярва само на празни дрънканици , не на дела ...

676

Дринго

преди 2 години

Копейкин е Бялата Златка номер 2. Ще се крие под масата и той. Жалък рублофил

675

Анонимен

преди 2 години

Кой щял да се "връща" на власт?? Ами ТЕ СЕГА управляват КОМУНИСТИТЕ, бе. Имате голям проблем с фактите. Румен Радев е бил член на БКП (Българска комунистическа партия), която е забранена с резолюция на НС.

674

Стоянов

преди 2 години

Младо но до дъно глупаво общество протестиращо и то незнайно за какво. Едната част обвързана с дадена политическа партия а друга част просто ей така щото някой вика, отишъл и той да вика, ама викали да падне България а он не му дреме , важна е филията хляб и кибабчиТУ. Най лошото е че и без кебапче има хора който биха си продали държавата, не от друго а защото немогат и неискат да помислят.

673

Объркан

преди 2 години

12 години плашеха народа с комунистите ще се върнат на власт. Сега сбирщината с комунистите плашат,че герб ще се върнат на власт. Колко ще ги траем тези ? Уплашеното стадо лесно се манипулира.

672

Ттт

преди 2 години

Колко войни се водеха и се водят в бившия ссср, колко хора загинаха! Това е наследство от комунизма! Никога комунизъм!

671

Българин

преди 2 години

Обичам България-това е моята Родина.Обичам и почитам Русия-тя ни освободи от турско робство.Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!Кире ни ЗАРОБВА С НОВИ ЗАЕМИ-9 МЛРД са.

670

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо истеричният фалцет е съден за измами в Лондон, но в България го играе от добрата съпротива..... айде свалете розовите очила! този е изпечен мошеник и съмнителен и в личните си отношения

669

Анонимен

преди 2 години

200 роднини на джендърите около КироПростото се събрали пред парламента за да не изпуснат келепира от теглените кредити, и КироПростото вика че това е демокрация, обаче не иска избори, а миналата година му изнасяше да ходи на избори!!! Лицемери! Как не ги е срам от ПП, с тройни цени спрямо миналата година!!!! занимаваха се с македонци, украинци и немски канцлери, само не и с българския народ

668

КифльокПичок от Софи

преди 2 години

До Баце: Тоест Бате Бойко ли се връща на власт пак, ам?!?

667

Баце

преди 2 години

Тия комунисти от Възраждане си ги турям знаете къде

666

Кучкар

преди 2 години

Умно красивите *** нещо са се напрегнали. Карайте по-спокойно, Възраждане колкото и да не ги харесвам постъпиха много правилно. Трябва и е силно наложително Герб и ДПС да стабилизират държавата. И никога не забравяйте-БСП доближи ли се до властта, означава глад, скъпи горива, опашки за хляб. Така че 25.09. трябва да си върнем държавата. Слава!

665

гост

преди 2 години

ОТ 699 .... ПРОТЕСТА Е ОРГАНИЗИРАН ОТ ВСИЧКИ НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА.ВЪЗРАЖДАНЕ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ . АМА МНООГО , МНОГО СИ ЗАБЛУДЕН . ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ИМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ И НЕ ........САМО ТОВА . ЩЕ БЪДЕ ФАКТОР И ЩЕ ПРЕКРАТИ ДАЛАВЕРИТЕ НА *** ДБ , ПП, БСП . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ А, ВИЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕДАДЕТЕ БЪЛГАРИЯ НА КРАВАРИТЕ ОТ ФАЩ . НЯМА ДА СТАНЕ . АКО НЕ СЕГА ИЗБОРИ ЩЕ ИМА И ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ НА ПРОЦЕНТИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ . НЕКА ДА ВЪЗРОДИМ ДЪРЖАВАТА НИ .

664

ДОНЯ АНИТА ДЖАМАЛОВА

преди 2 години

До Припкам, припкам: Като изпапаш най - милото ми за закуска в ГЕРБ. АЗ СЪМ КРАЛИЦАТА НА ПЕРНИК АНИТА ДЖАМАЛОВА - ДОНЯ АНИТА И ВСЕКИ ТРЕПЕРИ ОТ МЕН.

663

Припкам, припкам !!!

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, какво да направя за да си изкарам пари в провинцията, как да пиша коментари за Вас, УМОЛЯВАМ ВИ ЗА МИЛОСТ ?!

662

Само

преди 2 години

Възраждане!

661

Анонимен

преди 2 години

Копейкин - в Сибир!!!

660

Анонимен

преди 2 години

копаейката друга песен запя, като му запари под дивия

659

анонимен

преди 2 години

Докога българинът ще се впечатлява от това което се казва , а не от това което се върши ?