93

байХ

преди 1 година

не ви ли прави впечатление че всички тези висши умове ,и нтелигенти стават неймоверно агресивни срещу другите идей и виждания,нещо май-почват да си вярват че са фактор,е нека ги видиме колко ще се съберат на голямия им протест,

92

Анонимен

преди 1 година

оф спрете с тези фалшиви митинги , дето при нужда и с заплащане христо бойкикев прави панаири , ама ристе ти утече съвсем в канализацията

91

Анонимен

преди 1 година

Възмущават се от това че ИТН, ГЕРБ,ДПС и Възраждане гласували заедно. Да кажат каква съвместимост има между ДБ, БСП,ИТН и ПП?Те не просто гласуваха заедно, но направиха и правителство.

90

До90

преди 1 година

Толкова ли ви са празни главите, та освен ГЕРБ нищо друго няма в паметта ви. Какви световни цени сравнявате?Колко процента е инфлацията в другите страни и какъв е при нас. Нагли лъжци, манипулатори и подстрекатели. Нали бяха против корупцията, защо сега пазаруват депутати за милиони?

89

Иван радоев

преди 1 година

Случайниците от ПП освен, че са нагли, но и упорити като кърлежи

88

Nnnn

преди 1 година

Така е. Със сълзи на очи ще излезе Никола Минчев. Няма повече да *** тази заплата.

87

АЗ КАЗАХ

преди 1 година

Не стига че не могат да управляват Кирчо и Кокорчо но и техните симпатизанти са престъпници.

86

оф

преди 1 година

Този протест изглеждаше много нагласен, малко като цирк.И колко може да е достоен един млад човек, който отиде със съмнения за ковид в комисия с други хора.А за журналистите-не е истина...Тичаха, пръхтяха, преувеличаваха ситуации...Всички като по команда.

85

МИНКО ДОБРЕВ

преди 1 година

НА ПРОТЕСТИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ НЯМА НИКОЙ КОЙТО ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА ПРОСТАШКИ , КАКТО ВЧЕРАШНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ НА ПП ! НИКОЙ НИЩО НЕ ХВЪРЛЯ ! НЕ РАЗБРАХА ЛИ , ЧЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ , НА КАКЪВ ЕЗИК ДА ГО КАЖЕМ ? ИЗМЕТТА НА НАЦИЯТА Е ВРЕМЕ ДА СИ ИДЕ ! АУТ , ВЪН ! ЕЙ НАГЛЕЦИ ГОЛЕМИ СА ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ !

84

Вижте

преди 1 година

само какви са протестиращите, офисни плъхове на яка заплата, привикани със SMS, утре тези същите ще дефилират на Прайда, е не искам такива да ме упправляват! И протест срещу опозиция? Няма такава риба !

83

До 89

преди 1 година

Цените не са техни. Те са световни. Държавата се разпада заради 12 годишно крадене от ГЕРБ. Няма нищо свършено като хората. Ама то с комисионна 70 процента от проекта е така.

82

Армагедон

преди 1 година

А да видят ГЕРП какво е да те бият на протестите хахаххха

81

Анонимен

преди 1 година

Кошмарна действителност. Няма свестни хора да управляват държавата. Чалгарчето не става . Продаде се на мафията. Киро и той не става, продаде се на хамериканците. Остава президентска република, или управление чрез референдуми, това е.

80

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА,като чуеш бсп ....

79

44

преди 1 година

Мафията допусна кардинална грешка с този вот!Трендът решително се обръща в полза на управляващите.Не ги обичам заради русофобията им , но ГЕРБ и ДПС са отвратителни със задкулисието си.По.добре новите!

78

Анонимен

преди 1 година

Протестиращите харесват ли им цените на кокорчовците ? Света ще свърши будалите не !

77

Анонимен

преди 1 година

Жълтопаветните умници на Божков освен да крещят и мятат бутилки друго не могат !

76

Анонимен

преди 1 година

Удри ,удри и как удри

75

Пп

преди 1 година

Това ли са лицата на промяната хвьрлящи бутилки ха ха пияндури

74

Обективен

преди 1 година

Ако парламента продължава с антинародните си действия , ще има много счупени глави на депутати от всички партии.