147

До Генчо Лорда

преди 1 година

Ще отговаряш горе пред Бога!

146

ДО 163

преди 1 година

Незаконно е да си гей в 73 държави, гей брака е незаконен в 70 държави, незаконно е гей двойки да осиновяват в 26, "конверсионната" терапия, която е унищожителна за личността е позволена в 90 държави. Прайда не се прави само за нас, а за всички.

145

не мога да разбера

преди 1 година

Защо трябва да има прайд? Като сте обратни-кой ви спира? Защо е тази публичност? Кой подЯгодите, ви дискриминира??

144

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли, какво е "София прайд", "Берлин прайд" и т.н прайд?Отговор: масов рекламен хепънинг на полово предавани болести, .......сър

143

Анонимен

преди 1 година

Ето ви демокрация бе . Прайдове на тотално деградирали обратни наркозависими същества.

142

Скиор

преди 1 година

Защо?Кому е нужно, шествие да правят.Аз имам проблеми с алкохола, трябва ли да организирам шествие на пияниците, да се покажем, че сме алкохолици?Трябва ли?

141

Обективен

преди 1 година

Пак ми изтриха поста. Да не би и *** да е ЛГБТ. Просто написах,че ще плъзне маймунска шарка по улиците на София.

140

XuTbP5bP

преди 1 година

Реших! Ще организирам фейс група със смесен парад на "NPD, BPD and the F go all Cluster B. С рима!"... от фалшивият ми профил! Ако някой полово объркан или някоя феминацистка има възражения може да ме хване за лявата топка, да ме разведе по терена и да ми се обясни.

139

XuTbP5bP

преди 1 година

Аз предлагам да направим паради и за останалите психични заболявания щом на полово "обърканите" им се позволява. Логично е да позволим паради за всички "Cluster B"-та. Например парад на нарциса или парад на клиничният депресант!

138

Германец

преди 1 година

Щом БПЦ е против, значи си на прав път :)

137

Баба Гуси

преди 1 година

Правилно, Синодът е против, понеже държи авторските права върху содомиите, провежда се извън територията на Троянския манастир и този път не е организиран от тях.

136

Анонимен

преди 1 година

Църквата е права да напомни, че съществува правилен път и то не е официално пропагандирания и шумно рекламирания. Хубаво е, наистина повече хора да се вслушат в посланието.

135

151 :)

преди 1 година

Полуграмотните козари автори на Библията : ) Сори, дори соц пропагандата имаше по-смислени попълнения.

134

Фахрадин Фахрадинов

преди 1 година

И аз ще съм на парада!

133

Анонимен

преди 1 година

Ролексите се изказаха.

132

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТоСчупи тъпoмepa с тия библейски цитатчета. Да си определяш живота и възгледите на базата на древни митологични текстове с неясен автор. Едно е ясно за авторите на тая книга- че са били полуграмотни козари. И сега тия интелектуални титани ти влияят на мисленето хилядолетия по-късно. Еми май са по-уми от такива като тебе.

131

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

БРАВО, НАЙ-НАКРАЯ!

130

преди 1 година

Аз съм съгласен с църквата !

129

ПроСоТо

преди 1 година

и нещо съвсем малко за последно,за да не досаждам:..-Вие ,заслепени от "съвременните джаджи" гледате с пренебрежение на древните,но грешите ..Те,древните,са били най-близо до Нещата в Природата ..За вас понятието "Бог" е ..некаква "отживелица"..Добре,но отговорете си на въпроса:-КАК,ПО КАКЪВ НАЧИН от един скромен сперматозоид и една ленива яйцеклетка,сте се ПРЪКНАЛИ ВИЕ ?.."Заслуга" на Бил Гейтс?..Или на Мъск?..Просто помислете по въпроса!

128

Хемус

преди 1 година

Калилна като се усмихне и Лена като приказва ме правят сто процента мъж