7

Анонимен

преди 1 година

Едвали това са верните отговори, ще чакаме да ги коригират

6

ХХ

преди 1 година

До тези матуриЗа който е добре подготвен-няма никакъв стрес...

5

тези матури

преди 1 година

са напълно излишни - достатъчно е приемен изпит в съответната гимназия. Как толкова години се правеше упешно, а сега стрес за всички деца? По приема може лесно да се предметне кои училища/учители са си свършили работата.Сега дори ще взимат и оценките от последните 3години + матурата, т.е. от долнопробно училище получаваш само шестци, а тсм където се изисква губиш...

4

Бира

преди 1 година

До УчителЕ то като имаш формулите и баба знае да реши задачата. Това е някаква пародия на образувание вече ! Едно време имаше "четиризначни математически таблици и формули" , беше жълта книжка. Всички я знаехме наизуст. Сега само дето не са им дали решението на задачите. Смешници сте всичките, начело с вас господине, учител бил, ***. Казвам го като завършил СМГ, ако изобщо знаете какво е това :)

3

Учител

преди 1 година

А защо не пишете, че МОН отново направи ГАФ с десетокласниците? Защо трябваше 40 минути децата да решават задачите с грешни формули и след това да им дадат новите - правилните? Или това не бива да го пишете?

2

Ана

преди 1 година

Уважаеми дами и господа, отговорите са нужни преди матурата, а не след нея! Или ви плащат еврогейците и *** за да имат децата ни слаби отценки и да пропадат в живора?

1

Анонимен

преди 1 година

Сигурни ли са, че са верните. Да не са пропуснали нещо?