14

Котки

преди 1 година

Само да не я изключат сега и нея от всички възможни филми и студия, както бяха направили с Джони. Ако го направят, значи нищо не сме научили от цялата работа...

13

БлаБлаБла

преди 1 година

"#JusticeForAmberHeard" мисля че ще повърна червата си

12

Алекс

преди 1 година

Амбър да не философства,ами да се готви за сериозния напън,който я чака,докато изплати парите на Джони.

11

Анонимен

преди 1 година

Амбър може и да е слаба актриса, ама лъже като дърта ромейка

10

Dhalia

преди 1 година

До АнонименТой никога не е отричал, че е наркоман и пияница. Отрича, че е посягал и пребивал . Както и всички останали го подкрепят, освен Амбър. Има и записи, изслушайте ги и ще видите кой какъв е.

9

Ебльо

преди 1 година

До 7Е ти какъв си че да твърдиш и приказваш такива работи? Заради такива дърдорщини тая сега ще плаща и ще реве, щото всеки си мисли че може свободно да си дрънка без последствия

8

Антон

преди 1 година

Който не е гледал процеса, той може още да й вярва.Иначе е нормално да се вярва повече на жената. В тоя случай обаче тя сама се закопа.

7

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли вярвате че Джони Деп не е наркоман, че не друса всевъзможни субстанции, че не е извратен заради тях, че не се мисли за недосегаем. Можете спокойно да му припишете всички лоши неща и на последно място, че е мазен лъжец. Такива като него ги има навсякъде, психопати с увлечение към субстанции, харесван и защитаван от всички жени.

6

пияница мистик

преди 1 година

Е да, ама съда не вярва на никакви думи на подсъдимия, ако ща да са брилянтно изиграни и ако ще да се разплаче докато дава показания. Съдът вярва на факти, документи и свидетелски показания, без значение как играе някоя от страните в спора. Тя що не игра страхотно, за да спечели? Нали и тя е актриса? Още повече, че е млада и много красива жена :)))))))

5

Анонимен

преди 1 година

хах и утре пак ще увие около оная му работа

4

Анонимен

преди 1 година

Тая *** е като Путин и Лавров

3

999

преди 1 година

Има слухове, че й е опростил парите. Човека просто е искал да си изчисти името.

2

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Антака... Хитрата сврака с двата крака... Тя не искала да плаща 10млн, но пък го съдеше за 100млн и накрая кво станА?!?! Мо той бил "страхотен актьор" утре ще каже и, че е любящ съпруг, а после и че си е измислила всичко под влияние на антидепресанти.Всичко ще каже само и само да не плати.Ако съм на Джони ще си искам и последния цент и нека това е урок за всички пустинячки дето търсят лесните пари на чужд гръб.Тая можеше и в затвора да го вкара. Боййй по алчната парааантия, че да помни.

1

Интересно

преди 1 година

Кой от двамата държи телевизионните права на процеса? Виждали ли сте каква гледаемост имтат клипчетата в Ютюб?