77

Анонимен

преди 1 година

Браво на Руснаците ,но закъсняха с това отдавна трябваше да спрът всичкия газ на нацистка европа.

76

До 75

преди 1 година

Ти за немските хора не се кахъри , не случайно са трета икономика в света , мисли за себе си кога Костадин те закачи към теглича на Москвича !А относно закритите централи е въпрос на преразглеждане и смяна позиции.

75

Анонимен

преди 1 година

Тоягата има два края. Край

74

Анонимен

преди 1 година

Немска преса от последния месец - недостиг на дървесина и в частност палети(нямало да стигне хартията за изборите), недостиг на евтино стъкло (защото е енергоемък процес и е по евтино да се внася) газта и нефта ги дъвчат всекидневно , въглища

73

Анонимен

преди 1 година

България пострада най-много заради Украйна И РСМакедония !

72

Анонимен

преди 1 година

До рибока Кога ще се откажат от нагнетателните компресори на Сименс? Скоро ли ще е? :))))

71

рибока

преди 1 година

Нищо чудно.След санкциите Путин обяви курс към пълно разкачване на руската икономика от страните наложили санкции,като дори нарече долара и еврото компрометирани валути.Скоро няма да искат никакви стоки от тях и поради това и техните валути няма да им трябват,освен за разплащане с тези страни,извън наложилите санкции които ги ползват.Ще сбъднат мечтата на Зеленски след като Запада е колеблив в отказа си от всички руски стоки.

70

Анонимен

преди 1 година

До Боби С други думи, Боби твърди, че Москва е потънала от фас. :))) Много просто.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Информацията ти е стара, ако ще се пънеш на амбразурата за рашките не е лошо поне да си в час. Германия преустанови ВСЯКАКЪВ внос на въглища от Русия. :)

68

Анонимен

преди 1 година

Глупав беше тоя мега зелен напън от самото начало. Не можеш да разчиташ изцяло на руснаци. Сега германците да си пуснат АЕЦ и ТЕЦа отново, а зелената сделка ще почака малко, и без това най-големите замърсители (САЩ и Китай) не я спазват. След 2-3 години пак ще си говорим за зелена енергия, но не и сега.

67

Анонимен

преди 1 година

Защо се плащат швабите, нали не искаха да сертифицират "северен поток"? Нали си закриха атомните централи, закриха въглищата и обявиха зелените енергии в култ? Като дойде зимъска и сняг забръска дали ще пеят още за въглеродни квоти и цени на газа, петрола и независимостта си от Раша? Целият ЕС се насади на пачи яйца със санкциите, които гламавият ни елит намисли, вместо да влезе в ролята си на миротворец и помиряващ воюващите страни Украйна и Русия. За жалост сметката ще е за обикновените хора

66

буци

преди 1 година

нема страшно, мумията от сащ ще прати на шолц две гемии с газ!

65

буци

преди 1 година

точката на евро.ейски да се чете като "Г"

64

буци

преди 1 година

т.нар. "запад", или както аз ги наричам поклонниците на сащ искат да налагат забрани и санкции на Русия, а Русия да продължава да ги снабдява с газ. Ибъхти и наглите ялови евро.ейски политици, ***.2-3 седмици без газ и оня шолц ше иде при Путин да се моли, а не при зеления да го тупа по рамото - откачалки евро.ейски!

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 ***, Германия внася по голямата част от въглищата които ползва точно от Русия, преди около месец самите те се пхвалиха че работят по въпроса до края на годината да станат независимо от руските доставка доставки. Първо се информира преди да пишеш глупости и да се излагаш.

62

буци

преди 1 година

евала, време е германцита да усетят дебелия и да укротят зеления, щото вече не се трае. Правиш санкции, пък искаш да не ти спират газа - е Путин да не луд ? Да не е ***, като евро.ейските ялови политици ?

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 "ще трябва да минават на ***, опаа, и това не става щото и него внасят от Русия" Германия внася 0 (с думи НУЛА) процента въглища от пРосия. :)))

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 И как точно настъпи ха мотиката бе кълвач, ще ги накарат насила да доставят газ на Запада ли? Нали швабите искаха санкции да налагат, ето им санкции. 5оягата има два края, ще трябва да минават на ***, опаа, и това не става щото и него внасят от Русия, пък тя ако реши може да откаже и него да им продава.

59

Анонимен

преди 1 година

До Боби Обясняват, като за Бобита. Същите, които твърдят, че Москва е потънала от фас. Много просто.

58

Анонимен

преди 1 година

"чичак, оближи портрета на малкия и ше ти мине..." ---- Неграмотен пpocтак. Ще ти размажа тъпaнарската мyтра.