15

рибока

преди 1 година

Не ми изглежда зловещо

14

Перниканец

преди 1 година

Toя ни убива всички с неповторимия си вид на излгед. Прилича на акордеонист от някоя селска гупа, изпълняваща поп-фолк в залязваща кабеларка в предаване от типа "Ако зажалиш". Тъжна гледка.

13

Първо и най важно!

преди 1 година

Във България нямаме Прокоратурата а имаме ПУТКОратура (Гешев и Цацаров). По голям враг от собственото си МВР, Прокоратура и Садйиство България няма като институция!

12

Анонимен

преди 1 година

Да му представят направо доказателствата и да го приключват тоя! Естествено, че първоначално ще отрече, само си забива по-голяма просъда.

11

Теди

преди 1 година

Може Мария Козарова да я е убила изобщо няма да се учудя

10

Анонимен

преди 1 година

То пък и една прокуратура, преди 89-та година работеше за БКП, сега не знам вече за кого работи, за ГЕРБ ли, за ПП ли, ДПС ли, въри та ми кажи....знам само,че не работи за народа и в името на правото, справедливосттаа и законността,

9

Дънов

преди 1 година

най-големите престъпници са в прокуратурата. станали са милионери от пускане на престъпници на свобода. какво повече да говорим? доган, бойко и пеевски са крадили най много и са съсипали държавата за 500 години напред. евакуирайте се докато все още можете.

8

Гонзо

преди 1 година

нашата съдебна система е толкова гнила и пропаднала че при 100% доказателства ще го изкарат невинен. след 2 години ще го пуснат за добро поведение и той ще убие някоя друга невинна жена. слава на българския съд и прокуратура. всички българи ще емигрират в германия заради тях.

7

Анонимен

преди 1 година

Ще видим ще го осъдят ли. 7г след убийството в борисовата градина оправдаха извършителя. Този дано няма такъв късмет и лежи доживот.

6

Анонимен

преди 1 година

каква селска физиономия... какво да се очаква от тоя австралопитек... надявам се да влезе в затвора за повече от 6 години (щото в Бг за убийство дават по-малко наказание, отколкото за пушилия трева), та контингента в панделата да му покаже как се убива българска жена, бавно и мъчително

5

Анонимен

преди 1 година

не е важно че 'отрича' и 'мълчи' са две различни неща, важното е мисирките какво казват. те колят и бесят.

4

Истината

преди 1 година

Лошото в България е, че имаме много слабо развита Криминалистика - една тежка и сложна наука, която изучава методиката на разследването и разкриването на престъпленията и тяхното предотвратяване. Всеки един полицай, разследващ орган, прокурор, следовател трябва да има перфектни знания и умения в тази област, за да проведе успешно разкриване на престъплението. В България сме много изостанали по отношения на криминалистичната техника и умения. В САЩ, Англия, Германия, там е друго.

3

Анонимен

преди 1 година

1, след падането на империята 5ти вевк талианците са мешани със северно африканци и варварски народи от централна европа. така че да

2

К,во

преди 1 година

ни занимавате с разни с не български имена?

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е ли от защитеният вид ...