16

Анонимен

преди 1 година

Ако китай стигне до Волгоград, а Украйна влезе в ЕС, с колко ще паднат цените на фенерчетата, че ми се струва, че има някой излишен на руско-китайската среща?

15

Анонимен

преди 1 година

Китай набра самочувствие след 1975 г, когато Дън Сяопин седна на президентския стол. При Мао Дзедун Китай беше една пропаднала страна, големи репресии, убийства, катаклизми, но Дън беше много хитър човек, даде превес на частния бизнес, частната собственост, предприемачеството и науката - нещо, което у нас БЕШЕ НЕВЪЗМОЖНО да се случи. И вижте сега къде е Китай - монополис.

14

Анонимен

преди 1 година

Около 500 цивилни се крият в химически завод "Азот" заедно с украински бойци и значително количество чужди наемници, казаха избягали от редовете на живия щит мирни граждани.

13

Анонимен

преди 1 година

Като се обичат, да се вземат и да ходят да си живеят сами, зад дебела ограда. Там какво ще правят, кой ще е мъжът и кой жената, това си е изцяло тяхна работа.

12

Стария Джо до 7

преди 1 година

В днешно време както ти е казал колегата по долу Русия се съобразява с Китай, а не обратното. Китай стана фактор, който никой не може да заобиколи на световната сцена

11

Анонимен

преди 1 година

Време е Украйна да обяви война на Китай и да посрещне войските им на общата си граница.

10

Анонимен

преди 1 година

Времето ще покаже коя е правилната страна на историята.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 "За разлика от нас, в Русия и Китай ценностите не са сбъркани, защото имат сериозни ценности, които издигат в култ нормалното и природното. Не се дава превес на ненормалното." Първата страна легализирала зоофилията е Русия. Какво казваш, "нормалното и природното" ли? :))) Впрочем, тези дв неща са противоречащи си, когато става дума за нормални цивилизовани общества. Иначе по-силните буквално щяха физически да изяждат по-слабите, ако беше "природното" на ход.

8

До 7

преди 1 година

Само дето Китай е в пъти по богат от Русия и не им трябва да се съобразяват с никой. Честно казано и военно не са за подценяване тези жълти луди

7

Анонимен

преди 1 година

Русия е 2 пъти по-голяма по територия от Китай, така че, Китай трябва да се съобразява с Русия.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 "С две думи китаецът е казал на жужи, че докато им подаряват ресурси за без пари няма да го напада, а даже ще вика за него. И кремълският е щастлив." Аааа, не е само това. Си е погалил Джуджо по ***, и му е обещал, че когао дойде време, ще му направи ГОЛЯЯЯЯЯЯМ Мавзалей. Още по-голям от на Ленин. :))))

5

Анонимен

преди 1 година

За разлика от нас, в Русия и Китай ценностите не са сбъркани, защото имат сериозни ценности, които издигат в култ нормалното и природното. Не се дава превес на ненормалното. Ние, следвайки престъпния Европейския съюз, се объркахме, сбъркахмеи психясме.

4

Анонимен

преди 1 година

За какво им е на Китай? Те взема цялото ноу-хау от Русия. Ракетни двигатели, скафандри, станции, ракети. И за благодарност станцията им лети на такава височина, на която Русия не може да праща кораби... така се прави бизнес по китайски. Имат и повече учени вече от САЩ. Та кажете ми за какво им е Русия?

3

Анонимен

преди 1 година

Президентът Дзинпин на какви наркотици е?

2

ОТ СТАТИЯТА РАЗБИРАМ

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали границата с Русия и са на 60 километра от Москва. В града започва масова евакуация. Оръжията на руснаците са на привършване, а урките настъпват с напълно ремонтираната 50-годишна техника от братския български народ, договорена от кулеба да го .ба и бай киро. НАТО започва да изтегля войските си от Полша, поради страх от нападение на украйнската армия, целяща да завземе континентална европа, азия и китай!

1

Анонимен

преди 1 година

С две думи китаецът е казал на жужи, че докато им подаряват ресурси за без пари няма да го напада, а даже ще вика за него. И кремълският е щастлив.