56

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Видивуту с уничтожените съвтески мъдерни танкове е гротеска на имагинерните овенни събития случващи се (ставащи) на украинска територия. Язък за скъпите съветски танкове.

55

Болшая непобедимая

преди 1 година

Рушия е джудже в икономическо отношение.Във военно е посредствена сила .

54

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия и Китай, първо избраха русия агент за президент, и той скара фащ със китай, после избраха китайския агент за президент, и той скара фащ със русия. Русия и Китай вече са бетонирани стратегически партньори. И половината от останалия свят е с тях. ФАЩ и златния им милиард никой не ги ще, тия пиявици.

53

МММ

преди 1 година

До Анонимен 57 - няма как да изпревари сам себе си приятелю! Или пък има как?

52

Гост

преди 1 година

Танковете са унищожени от десантни войски от Лвов. А не са унищожени в Лвов. Научете се да четете.

51

Анонимен

преди 1 година

Хм...чудно ми е откъде се взеха тия руски танкове в Лвов (западна Украйна), на около 1000 километра от най-близките руски войски към момента? Та тия танкове били унищожени с джавелини. Само питам...И ще припомня, че една очевидна лъжа поставя под пълно съмнение цялата статия (нея няма да я коментирам).

50

Анонимен

преди 1 година

Днес.РУ редакторчетата вече не си играят да пишат.Директно снасят всичко от Риа новости. Тъй де, то така или иначе никой не прави разлика между вас и медията майка.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "боби има познания за разлика от теб." Не, няма познания. Има детски увлечения: както децата, когато започват да се увличат по автомобили, но са прекалено малки, за да разбират каквото и да било за тях, или да имат нещо общо с тях, се "надцакват" едно друго с големи приказки на кое "избора" му има "най-много конски сили". Боби е колекционер на картинки на руска военна техника! А, и, да не забравя ... твърди, че Москва е потопена от фас. :)))))

48

Анонимен

преди 1 година

До БГ село търси се Главен Ибрик за другаря Путин. Бързо чемодан-вакзал-масква-кремъл-бункера отдолу, че да не те изпревари Боби.

47

БГ село

преди 1 година

Русофобската раZпоретина МММ отново е на линия да плюе по Боби! Готов 24/7 да хейтва всичко свързано с Русия.

46

МММ

преди 1 година

Русофилската раZпоретина Боби отново е на линия! Готов 24/7 да ви облъчва с "руското превъзходство" във всички области - от военната до руската душевност.

45

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До БобиБоби, украинците нямат самолети и единствено използват Точка -У, която достига 120 км. ЗРК 300 са сложени именно да пазят армията на РФ от Точка-У. Така че е нормално да са на по-предни позиции. Тоест, нормално е Точка -У да удари С-300

44

123

преди 1 година

До 47. Няма смисъл да спориш с Боби, той си пили нещо и въобще не прихваща. На него утре ако му кажат че Путин е кацнал на Слънцето, ще извади аргументи как това е напълно възможно.

43

до боби

преди 1 година

И ако ти пуснат някакво клипче с глас зад кадър ще повярваш ли? А ако сам Путин ти го потвърди ще повярваш ли, или вярата ти в руската непогрешимост е по-силна?

42

Анонимен

преди 1 година

До До 35/41 "това се наказва със смърт" Къде това, казваш?

41

Анонимен

преди 1 година

До До 35/41 Хахахахаха. Ти си нямаш идея за какво говориш, бе, приятел! В Китай не можеш да се качиш на асансьора ДО ВКЪЩИ, без да те "разпознае" камерата. Нямате си идея за какъв ТОТАЛЕН КОНТРОЛ става дума. Оруел пасти да яде. В България всеки си прави каквото си иска, еша му няма.

40

азиатски интереси

преди 1 година

След като тотално обърка нещата с Украйна и двадесет годишното си управление, сега путин отчаяно се опитва да се задържи на власт като в резултат продава руските интереси на Китай.

39

Анонимен

преди 1 година

Китай исторически ги мрази рашките, понеже рашките са ги били много, надали изпитват приятелски чувства към Сибир :)))

38

До 35

преди 1 година

Кое няма при нас? Камери по улиците, фейсбук, софтуеър за лицево разпознаване, кредитно досие, съдебно досие, подслушване и проследяване на личните разговори и живот? Наясно ли си че в ЮК още има закон, за защита на личната кореспонденция и ако отвориш чуждо писмо, това се наказва със смърт, а самата им държава го нарушава по хиляди пъти на ден?

37

дяконЪ

преди 1 година

...."яагона с храна" се оказва пълен с оръжие....мдааа кльопат здраво патрони ша знайш и вервам....63:0.01Скоро Одеса