262

Иван радоев

преди 1 година

Патологичния лъжец от Канада говори за предателство ха ха ха ще падна

261

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Просто Киро,от къде украинският посланик знае с какви единици техника разполагаме от всичко въоръжение? Изтекла е информация...Защо ? ТОВА Е ВОЕННА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ,КОЯТО ЗАСЯГА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ!!!!! Защо не се задействаш да разбереш от кой е изтекла?!?!?

260

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Зомбитата ,нацисти,предатели се ЛИКВИДИРАТ!

259

Анонимен

преди 1 година

Българите започнаха да се обединяват срещу модела Кирил Петков. Първо в Парламента, после и на предсрочните избори.

258

Анонимен

преди 1 година

ИТН показаха принципност, а Кирил Петков плямпа глупости. Колко е бил заблуден като си мисли, че ще търпят правителството му без да покажат видима успешна дейност. Заради тях загубихме повече от година ценно време.

257

мдаа

преди 1 година

Думи на премиера Кирил Петков, казани пред коалиционен партньор: "Решил съм за ветото, поел съм ангажимент, не ме интересува България, аз нямам подкрепа вътре в страната, имам подкрепа навън, зад мен са Макрон и Шулц и ЕС".

256

пипи

преди 1 година

слави стана златния пръст-предател нагъзен гербаджия

255

123

преди 1 година

ПромянаПредателство да ги заключат

254

Анонимен

преди 1 година

звучи ми като да си тръгват тези канадци другата седмица

253

П.К.

преди 1 година

Днес беше сложено началото на края на тия, що газиха лука по всички посоки, що правиха харман върху просото. Трябва всички да разберат, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ЛИМИТ НА ТЪРПЕНИЕТО. Прехвърлят ли се границите, тежко и горко но тия, що са прекалили. И добре да разберат ония, що сервилничат и угаждат на слугите на задкулисието. Върху тях пада и демоклевия меч. А тия, що продължават да газят лука, да се готвят за следващото действие на спектакъла. Ще бъде интересно и вълнуващо.

252

Freedom

преди 1 година

Слави се изложи. Уж беше против порочния моел на ГЕРБ и ДПС, а той копира структурата на ДПС и се изживява като Доган 2. А за поскъпването на тока и горивата се знаеш още със започването на войната. Единствения ход е да се намали акциза и ддс-то , но тогава какво ще пълни фиска ? От къде да се вземат пари за пенси, социални плащания, заплати на държавните структури - полиция, пожарна, болници ...

251

Анонимен

преди 1 година

голем женкар се оказа бе Кирчо .. стана за смях ..усети се малко че Линда ще избяга

250

Анонимен

преди 1 година

кика.. нищо не става от теб..яд ме е че гласувах за теб.. но никога повече ..американска под-лога

249

ХАХА

преди 1 година

Киро , Линда ти избяга ,сега и власта ...та има и по лош сценарии Линда да те съди за Ленчето и да ти вземе всичко щото в Канада делата се печелят за милиони ,да не станеш накрая : 00Бедняка ,който излъга българите и се завърна като клошар в канада !!!

248

Анонимен

преди 1 година

Ама че смях. Киро се борел срещу беззаконието като нарушава законите.

247

Шах

преди 1 година

Ами като не им давате 3 милиарда , други ще им ги обещаят .

246

тортичка

преди 1 година

скокни бе кико , винаги ше си намериш работа в сладкарницата на съпругата ти .

245

ццц

преди 1 година

единственото спасение за България е на следващите избори хората в чужбина да се активизират и да се измете чалгарщината , еднокнижието превърнато в култ и копейките, иначе тука в страната е .....

244

Случаен минувач

преди 1 година

Това предателство няма да е по-голямо от предателството, което направи ти на жена си! Убеди я да дойде да живее в България, за да започнеш да й изневеряваш! Хайде, къш! Вратата е ей ткам!

243

Анонимен

преди 1 година

никога повече герберунгели и пеевчета