13

парите преди всичко

преди 1 година

Трябваше да го ограничат и затворят тоя паразитен бизнес мръсни пари на тъмно изкарвани от хотелиери, кръчмари, туроператори. Винаги изкарват много пари дори и от държава, ЕС фондове та и от украинските бежаци дезертьори също

12

Обективно

преди 1 година

В Момента Щамът на Ковид е по- лек от Грип.

11

Обективно до 7

преди 1 година

Само инфо.

10

Още ли

преди 1 година

има мераклии за гръцкото море, м?!? Безумията почват отново с пълна сила! На вилата, селски доматки, спокойствие, а и по-евтино злиза този масраф.

9

Обективно

преди 1 година

Същото се случва и с мен и с моите близки, които НЕ се ваксинираха. Вкл. и аз.

8

Тирчо

преди 1 година

Голямо веселие с болести и смърт заради мазните хора с дебели портфейли решили на почивки да ходят.

7

Анонимен

преди 1 година

До Обективно - аз го карах изключително леко, без нито една инжекция съм. Не ме повтори. Не знам защо инжектираните си мислят че имат някаква полза. КОВИД в момента е невероятно лека настинка. А ви повтаря и потретва, понеже си изтощавате имунната система с инжекциите.

6

Да ИМА глоби

преди 1 година

Всеки българин отишъл на почивка в Гърция да плати пари разходи за лечение и не по-малко от 10 работни заплати.

5

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Призовавам всички нормални хора да не приемат следващият "локдаун"! Ако всички 80% мислещи и проумяли измамата хора просто откажем да се подчиняваме на безумните, излишно "мерки", нямат шанс да ни ги наложат! Какво имам да губим? От едната страна е свободата ни и бъдещето ни! Не се предавайте на "мерките" следващият път! Това няма да има край!

4

Шах

преди 1 година

Не на есен , а след 10 дни !

3

Български шопари

преди 1 година

Сега да очакваме вълна от болести от българските простааци, кючекчии мазни гаднии с пачки пари юрнали са се на почивки по морета и на Гръцко. Тези селяндурии ще донесат заразата в България.

2

Обективно

преди 1 година

ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА, ЗАЩОТО ВАКСИНАЦИЯТА НЕ ДАВА ПЪЛЕН ИМУНИТЕТ, А САМО ЧАСТИЧЕН. СЪВСИМ ДРУГО СЕ ПОЛУЧАВА 6ЛЕД ПРЕБОЛЕДУВАНЕ - ТУК И ВТОРИ ПЪТ ДА СЕ ЗАРАЗИШ - ГО КАРАШ МНОГО ЛЕКО ПРИ ПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ, ЕСТЕСТВЕНО. АЗ И ОКОЛО МЕН МНОГО ХОРА ГО КАРАХА ТАКА - ВТОРИ И ТРЕТИ ПЪТ. БГ НАРОД ВЗЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ.

1

На есен с песен

преди 1 година

Готвят ни нов локдаун?