33

Възраждането на ГЕРБ

преди 1 година

До ВЪЗРАЖДАНЕ Костадинов е ваксиниран него не го мисли, а до тогава Маймунската шарка може да е на мода, а пък Възраждане за нея нищо не са казали...

32

Фаучи гномът

преди 1 година

До Чоко Щото тествате по 1000 човека, ***. С тия 5% положителни тестове, ако направиш по 100000 теста на ден, правиш ли сметка.

31

Анонимен

преди 1 година

До Зелен Демократ - Ще ходиш на плаж с маска? хахаха Ковид-зом_битата наистина сте за психото. А относно ваксината, подарявам ти всики предназначени за мен. Тъкмо да си по-защитен хахаха

30

Локдаунист

преди 1 година

До ЦИРК КОВИД Като бензинът свърши в колонката и по рафтовете на магазините няма нищо, ще те видя, колко ще ти е до шаване.. А зимата като стане студено и няма ток, няма да ти се иска да си покажеш носа изпод юргана.

29

Платена публикация

преди 1 година

ПП = Платена Публикация, че на нашио *** Дерикожов - търгаша хотелиер му намаляха рязко клиентите, тъй като не пасат трева и се ориентираха, че за по-малко пари се получава значително по-голямо качество в съседна Гърция. Затова и бизнеса на нашио е в реанимация и сега се чуди как да прилъже баламурници с платени публикации.

28

Анонимен

преди 1 година

До Виновни сме ние - Ако си ваксиниран със сигурност заразяваш околните и да, виновен си. Неваксинираните все още не сме ГМО продукт, така че не ни учи какво да правим. Ние сме свободни хора, а вие сте вече нечия собственост и ще правите каквото ви каже господарят телевизор. Ти не го знаеш, но това си е твой проблем хахах

27

Бате Сечко

преди 1 година

До Виновни сме ниеМи бегай да те,, ваксинират" десет здрави пакистанци..!? А, може и от Африка...

26

Алекс

преди 1 година

Тази фалшива новина едва ли ще насочи българите към Черноморието,вместо към Гърция.

25

Чоко

преди 1 година

9 K на ден. . Та то в България не сме стигали такива висини дори и в пика на заразата, през зимата. Така е , вместо да изкарат заразата те се криха , като мишки и сега им изва ред.

24

5G

преди 1 година

Препръжнало ги е през уикенда 5G-то на 60GHz. Може да е невидимо, но звучи като дизелов двигател на отсрещаната улица.

23

Анонимен

преди 1 година

"Пограничните райони с България без Солун са с много малко новозаразени" - Нормално, където има малко ваксинирани има и малко заразени. Всеки с глава на раменете го разбира, а с телевизори не ми се спори. Те да си бият ваксинката и така...

22

Един там

преди 1 година

Тази статия кой я написа? Бай *** хотелиера ли?

21

Виновни сме ние

преди 1 година

Българите са виновни - голяма част не се ваксинирахме и сега го носим в Гърция.Още от сега да затварят. Какво ни запържват отдалече.

20

ъъъ

преди 1 година

Да не би войната да е свършила?!

19

Миконос

преди 1 година

вече да го кръстят Коронос !

18

Анонимен

преди 1 година

Цирка започва по рано даже хаха

17

Анонимен

преди 1 година

До Обективно - "В Момента Щамът на Ковид е по- лек от Грип." - и за какво тогава ще се инжектираш с доказано вредни препарати, чието полезно действие е краткотрайно?

16

Зелен Демократ

преди 1 година

Все ми е едно, запасил съм се с маски за плажа на Халкидики, всякакви цветове. Ваксинирайте се!

15

яко ще се мре

преди 1 година

Болести и Хипер-инфлация въобще няма да ми е грам жал за страданията и смъртта на хората ходили на почивки да сеят и разнасят зарази.

14

Види се нов РЕВ

преди 1 година

Тоя бизнес ще пропищи отново силно оглушително за парични дарения, евро фондове, без ДДС и без всякакви данъци.