29

ПорЦелан

преди 1 година

Ако за Русия нещата не се развиват много добре, то какво да кажем за Украина която губи по 1000 човека на ден. Санкциите не работят, войната може да продължи докато Русия иска, а Европа и САЩ фалират.

28

Анонимен

преди 1 година

Що триете коментарите за руските ***, когато всички много добре знаем, че са факт?? Прикривате ли ги, днес.ру, съучаствате в престъпленията им? Знаете ли, че нарушавате законите на Република България по този начин?

27

Анонимен

преди 1 година

Смъртта на диктатора е единствения шанс за Русия да излезе от войната без да бъде унизена и победена... Убиват го (или арестуват) и прехвърлят цялата вина на него (което е и истина), като същевременно изтеглят армията от Украйна. Обаче няма смели и умни патриоти в Кремъл, които да направят преврата...

26

Анонимен

преди 1 година

Така така, обаче за лъжи, клевети и слухове се ходи на съд.

25

Анонимен

преди 1 година

Че и да е в кома какво,това е човешко трябва да го изчакат да се събуди както чакат някои по няколко години,че и 30 год.

24

Минаващ

преди 1 година

Путин умря вчера следобяд.

23

Анонимен

преди 1 година

Оригинала на Путин от Дрезден отдавна е подменен.. така е при монголите от времето на Чингиз Хан. Зада оцелее Империята дълго , както тия от двора. Трябва да го подържат по дълго , че е жив. Това е решението на държава с диктатура.

22

Гошо

преди 1 година

Тоя бяма да е вечен, но ме притеснява, че и тези покрай него са същите!

21

Анонимен

преди 1 година

Даа новините от сраженията не са в полза на "демократите" ... но те са устойчиви - демократите де, сега ще почнат да си пишат техните "истини" разбирай фейкове и да се наслаждават колко са "умни". Бетер комунистите сте вие драги "демократи". По скоро сте омразничета които могат да съществуват само ако мразят ...

20

Анонимен

преди 1 година

Какви глупости говорите, при него има генерали от най високо ниво .. как мислите те не могат да управляват една войска ли. Отново четем жълтите весници и копираме от други сайтове. Човека си е добре и ще довърши това което е започнал.Освобождение от Бандеровци.

19

Анонимен

преди 1 година

Успокойте се русофили! Вождът ви ще живее още 1 милион години.Дишайте спокойно

18

не се заблуждавайте

преди 1 година

Облъчените от руската пропаганда в Русия са милиони. Не може да става и дума за някаква промяна. В Русия, както пишеше наскоро промяна, ще има само след революция или ако управляващите решат. Русия е все по близо до КНДР, по свобода на медиите и граждански свободи. Затова войната е най-добрия шанс на България да се отърси поне малко от руското иго. Всеки народ докоснал се до Русия страда....

17

Анонимен

преди 1 година

Щом руският президент Владимир Путин е изпаднал в кома, с кого се срещат хилядите делегати на Международния икономически форум в Санкт Петербург? С двойник, тройник или с четворник?

16

Анонимен

преди 1 година

През ден Макрон си говори с Путин. Питайте него, а не някакъв агент, който се занимава точно с американска пропаганда, защото тя не е украинска. Американците винаги използват някой друг. И това всеки го знае. Въпросът обаче е кск ще накажем журналистите-агенти занимаващи се с тези лъжи. Днес бг, кажете как да ви накажем, както и Грозев и всички други.

15

Анонимен

преди 1 година

Те урките от безпомощност, взеха да се излагат много, ама като не могат да се бият, взеха да пускат лъжи :))

14

Анонимен

преди 1 година

Такава гад, лесно не мре.

13

Анонимен

преди 1 година

На 24 Февруари Грозев обясняваше, че руснаците имали ракети и храна за една седмица и после щели да загубят войната. Това е всичко, което трябва да знаете за този "експерт" на шорошка хранилка.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако нас ни нападнат Турция например, щяхме да ги ометем за кратко време, просто знаем как да ги бием :)) Но урките са добичета за заколение, нямат и национална съзнателност за да се борят като лъвове :))

11

селянин

преди 1 година

абре някой мислил ли е наследника на путин дали не му треперят пръстите

10

Путин е Институция

преди 1 година

В историята имаше поне 6 Путини. Ако нещо му стане на последният, ще го заместят с нов по-висок и по-млад.