37

toti

преди 1 година

НЕ НЕ НЕ НЕ !!!

36

Анонимен

преди 1 година

Е ми няма проблем ние от терминал 1 пак сме на линия и представяте ли си за кого ще гласуваме;)

35

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са майстори във фалшифицирането на избори с хартиени бюлетини. Явно ГЕРБ искат пак да се върнат на власт фалшифицирайки изборите. Машинното гласуване беше голям удар по фалшифицирането на изборите.

34

АНОНИМЕН

преди 1 година

НАЙ ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ МАШИНИТЕ -ФАКТ Е ЧЕ РАДЕФ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!ААА?

33

Маадуро

преди 1 година

Само машинно гласуване.... С него станах президент. Колегата Ким Севернокорейски и той харесва машинките. Само разни фалшиви демокрации като САЩ... Германия... Франция... Англия... не ги признават.

32

Анонимен

преди 1 година

Щом могат да са оправят с банкомата и да си получат пенЦията или заплатката, значи уважаемите електорални единици ще се оправят и с машините за електронно гласуване ! Само че ,едни покупко-продажби на стойност от по 50лв няма да се осъществят ...

31

Анонимен

преди 1 година

"Вървим към избори, а да се върне ли хартиената бюлетина?" -Кой казва ?! Пак хранениците -калинки ли , дето още не са пипнати и сега бълват огън и жупел ?! Важното е ,според герберастките мечти ,кучетата да са разлаяни , да се вдигне пушилка и нещата така да се променят , че да си останат същите ! Щото при променени неща банкянските симпатизанти почват да огладняват ...

30

Питам

преди 1 година

Какъв избор може да направи беден неграмотен и умствено изостанал избирател който е зависим от чорбаджията си и е ЛЕСЕН за сплашване или подкуп ? ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ И ПРАВИЛЕН ИЗБОР....... Точно за това сега Парламента ни и Министерствата са пълни със алчни за пари ннекадърници.

29

Мухаха

преди 1 година

Машинното гласуване лиши от полагащите им се 50 лв. много от бедния ИликтУрат.

28

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЕлате в Кърджалийска община и ще разберете, защо трябва да се гласува машинно! Кажете, хора, които не разбират бълг.език, не говорят бълг. език и не могат да четат и пишат на бълг език как гласуват!?

27

Анонимен

преди 1 година

Искам хартена бюлетина защо само на нея може да напишеш такива 'послания' като "kр за Левски"

26

Анонимен

преди 1 година

Няма значение как се гласува. Направо ЦИК да обявава резултатите и стига с тази мъка.

25

Нео

преди 1 година

До 123 - - -добре де, а родителите ни? Моите старци не искат и да чуят за машина, без дори да знаят, че не е по - сложно от телефоните им!

24

Тити

преди 1 година

До Румен... да, така е!

23

Анонимен

преди 1 година

До Румен Така е за съжаление :/

22

Тити

преди 1 година

До РуменКорупция има навсякъде. Размерите са от значение :)

21

Машинко

преди 1 година

Ако се машините можеха да се манипулират, при случай че по комисиите имаше най-много хора на Герб, познайте кой убедително щеше да е спечелил изборите... Но на никой не му се мисли... Просто машинките разбиха практиката в тъмната стая да се влиза с предварително попълнена бюлетина и платен глас..

20

Румен

преди 1 година

До Тити. Освен хартиено може да има и електронно и по пощата. Но избори не са необходими . Корупцията да се намали , че хората отвикнаха от градивен труд , а търсят само схеми, далавери, кражби. Отвикнаха да се печелят честно и отговорно.

19

Избори идват

преди 1 година

Ако някой иска наистина честни избори ДА ГИ НАПРАВИ ЯВНИ и всеки по всяко време да може да вижда за коя партия е отишъл гласът му..... ТАЙНИЯ ВОТ ВИНАГИ ВОДИ КЪМ КОРУПЦИЯ И МЕЖДУПАРТИЙНИ ДОГОВОРКИ.... без значение как се гласува, на хартия... машинно или на бял боб.

18

Тити

преди 1 година

Естествено, че трябва да се върнат хартиените. Който иска да си гласува на машина. Друг е риторичния въпрос - дали се манипулира вота в тях. Манипулира се. И децата го знаят! Правото на гласуване е свещено и е залегнало в конституцията. Машините са за диктатори като Мадуро..............