14

Внимателно

преди 1 година

Както се пошегува преиздента на Албания Скопие е окупирано от Албанци..Целта на конфронтациите е омраза у сегашните жители на Македония срещу България.Друга цел е настройване на европейските лидери срещу София..ОСтрия демографски срив у Българите в България,Македония/ вкл Българи и македонци,Сърбия/вкл сърби/ е плод на нагла диверсия след 1918 година.В Македония има много тежък геосферен проблем.. Оставянето на Македония по докупация доведе до първата и втората световна войни подава Вардар

13

Сбогом!

преди 1 година

Не! Просто не минаха номерата на предателите! А мисирките им се чудят как да ги оправдават и да замазват! ОСТАВКА!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Естествено!

11

Шаферът на Леонардо

преди 1 година

Ами ,като няма по-безсмислена тема за отвличане на вниманието -и тая върши работа ! Гробокопачите на България , които си пазят мафията ,като са решили окончателно да съсипят държавата , надминават себе си в npocmomuume !

10

Анонимен

преди 1 година

Всички са маскари! Без изключение! Интересуват ги само парите и властта!България не е бедна държава, но българите масово са бедни, защото политическата пасмина е брутално алчна и продажна, както стана ясно тия дни. Когато си изберем управници, грижливи към обществения интерес, тогава ще имаме шанса да заживеем нормално.

9

ИСТИНАТА

преди 1 година

До ИСТИНАТА "по-скъп" Дай си източника на информация. :))))

8

НЕ, НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА!

преди 1 година

Въпросът е еквивалентен на въпроса "Може ли да се нарече "л ъ ж е ц" един човек, който лъже или това само се използва за отвличане на вниманието от факта, че освен, че лъже той също и краде?".

7

ИСТИНАТА

преди 1 година

От как стана ясно, че ще получаваме газ от фащ и ... стана ясно, че ще плащаме и по-скъп газ и ще пълним чужди джобове и комисионни на нашите променили се управници.

6

Оставка

преди 1 година

На корумпираното правителство!

5

Анонимен

преди 1 година

Боко взе 16 милиарда навремето, не виждам защо за това нещо говориш :))) Това си е прехвърляне на вниманието отвсякъде, щото никой българин не се интересува от макетата :))

4

айде не на нас

преди 1 година

По принцип всичко е за отвличане на вниманието, докато не се намери човек у ковчега възможно най-скоро. Особено това важи за провалени фалирали държави като България.

3

Анонимен

преди 1 година

При толкова много проблеми в БГ, да замазваш очите на българите с изкуствените макета.....да нарочно се прави с цел да се отклони вниманието :))

2

Цеко

преди 1 година

ДА!!!

1

ИСТИНАТА

преди 1 година

В момента, в който стана ясно, че ще имаме алтернативни на "Газпром" доставки на газ, атаката срещу правителството почна от всички посоки. Тук страшно много мирише на нефт и газ", изтъкна Налбантов