370

Шарлатанин

преди 1 година

На Тиквата му трябваха три мандата докато стана толкова нагъл, че опротивя на хората. Това пичлеме на снимката, Кокорчо и цялата им весела дружина от к*вета и ****чета сколасаха да го постигнат за няколко месеца "управление"!

369

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА! Губите моят глас.

368

Здрасти

преди 1 година

Не ви харесвам и няма да гласувам за вас. Видях ви лицето оце веднъж. Оставка

367

Вилхем Романов

преди 1 година

Безотговорното правителство създаде много страшна финансова агония за държавността.Баста!

366

Анонимен

преди 1 година

Само да не фашифицират пак изборите!!!

365

Служебен ученик

преди 1 година

Киро за се маха иначе , който не ще ще му стане 10 лв. за литър А95(бензин).

364

_-//

преди 1 година

Няма политик в затвора защо бе копелеетаа ...!?!?! Едни и същи сте !!!!

363

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

НИКАКВО ЕВРО! МАХАМЕ СЕ ОТ ЕС И НАТО!

362

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Смърт на ГЛОБАЛИСТИТЕ!

361

Давай Костя

преди 1 година

Размажи ги!

360

Странно е,

преди 1 година

...как някои пищят срещу ГЕРБ! Трябва да си сляп ,или платен, да не правиш разлика от управлението на Борисов и Харвардските измамници! Ако не беше пандемията , парите на Черепа и машинките на Мадуро , със сигурност хората все още на тях щяха да гласуват доверие! Да не забравяме и вдигнатият юмрук на Радев, който цял преврат спретна , за да спаси собствената си кожа от Гешев! А легендата , как ГЕРБ фалшифицирали бюлетини, отдавна отмина! И ЦИК, и избирателните комисии вече не са техни!

359

журналя

преди 1 година

няма ли някой да направи чврен списък на бх. ***, защото и тази влиза там.

358

Свободни

преди 1 година

Най-хубавата новина за България от две години насам. Няма нищо по-полезно за изстрадалата ни държава от това да изрита показно тези, които забравиха коя е тяхната родина. След днешното първо изритване на късоносото идва най-голямото на простото и на кокорчо. Идва дълго чаканата свобода.

357

Отвратен

преди 1 година

Бяхме на косъм от национално предателство, но все пак имало Господ и останали разумни люде в Парламента... Изобщо и никога не съм бил привърженик нито на ГЕРБ, нито на ДПС (все пак съм българин), а най-малко на СДС, но тези юнаци от ПП счупиха всички рекорди по наглост, лъжи и безродническо предателство! Най-после ще бъдат ефективно стопирани и националната кауза - защитена!

356

Къро

преди 1 година

Киро се озъби! А сега?

355

Българин

преди 1 година

ПП вече са разкрити що за ГМО са и ще вземат от сила 50% от сегашните гласове на нови избори. Не харесвам Борисов, но неизбежно в следващото правителство ще има министри на ГЕРБ. Но по-скоро ще е някакво копие на кабинетите на Беров. Та нищо хубаво не ни очаква занапред, ама и настоящите не са стока.

354

Анонимен

преди 1 година

Класически гадни журналистически похвати , представящи мечтаното за реалност !!! Дали правителството ЩЕ падне или НЕ , ЩЕ стане ясно другата седмица ! Мисирките на бокича си заработват привилегиите ...

353

БГ кашик

преди 1 година

Тези от ГЕРБ освен че са алчни и крадливи, са и много заблудени. Именно с нови избори, ПП ще вземе още гласове. Видяхме, че от ИТН не става и *** за зеле , много хора няма да гласуват отново за Слави, не може лидер на партия да се появява само във виртуалното пространство - да си гледа здравето и да остави политиката на други, дето ще свършат работа. ГЕРБ се доказаха като алчни опортюнисти. БСП не могат да свършат нищо полезно. ДПС са ясни. Така, че нови избори означава повече депутати за ПП

352

Анонимен

преди 1 година

сега и канадката като го натири...

351

Анонимен

преди 1 година

На Киро голямата уста, изведнъж, му се прииска да имитира Борисов, като спечели на следващите избори. Само че, Борисов се оттегли сам и спечели след това, докато Киро ментата ще бъде изритан от властта така силно, че никога повече няма да влезе в нея. Въпреки усилията да заличат ГЕРБ, ПП не успяха да заличат една голяма част от работещите българи, поддръжниците на ГЕРБ-СДС.